Aktuálně: 2 611 inzerátů244 209 diskuzních příspěvků18 786 uživatelů

Třetí víčko

Fikovnice
Fikovnice 23.06.2025, 11:40:31 xxx.xxx.38.40
Bobca:

Jani dík za vysvětlení..Jak mi je?? bídně..ale stále čekám,stále čekám….nevím na co,ale čekám..Ty jsi na otm určitě hůř,ale ty 2 měsíce tady na vozíku už mi lezou krkem..Mám pocit,že se mi tam něco seká..šla jsem naproti do bufetu na jídlo a zůstala jsem s bolestí stát uprostřed silnice..cvičení mě už nebaví.nevídím motivaci a výsledky..Tak to všechno zvládni..držím pěsti..🙏

Bobčo, moc dobře si dovedu ty stavy představit a moc Ti přeju, ať je Ti líp!💓

Edit: Jo, a děkuju moc!

Sarah01
Sarah01 23.06.2025, 14:19:17 xxx.xxx.217.40

Teď nevím, kam jsem to psala o té životní pojistce, že mě ČSOB pojišťovna nechtěla pojistit, tak nakonec mě pojistila Kooperativa a bez keců. 👍

eva (neregistrovaný) 23.06.2025, 14:32:26 xxx.xxx.162.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 23.06.2025, 14:19:17

Ano, Kooperativa vychází vstříc, máme dobré zkušenosti..🙂

lesnizinka
lesnizinka 23.06.2025, 18:31:18 xxx.xxx.89.234

Alíku…jsem doma😀A vedro k nepřežití🙄Ano prosím, ty bouřky přes republiku vidím…ne tak u nás👎Svolávám kočky hned, jak vystrčím nohu z auta…objevím jen Macka vyvalovat se ve stínu za barákem. Viktěnku jsem našla u zahradního domku, jak jsem letěla pustit závlahu do skleníku. Guccina přišla za hodinu a odmítla se mnou mluvit. V nestřežené chvíli se mi povedlo ji chňapnou do náruče a opusinkovat…tvářila se na to…no jak puberťák😜Tom přijel po 15h, takže jsme všichni OK a doma (jo teda ještě si nejsem úplně jistá, sice na něm nic nepozoruju, ale viděla jsem jak od ležícího Viktěny odlétla masařka👎

Xerxova
Xerxova 23.06.2025, 18:49:31 xxx:xxx.2c2:3730

u nás bouřilo dost a vody spadlo hodně (26 mm - 4 ráno a zbytek před hodinou)

Aluška
Aluška 23.06.2025, 20:04:02 xxx.xxx.168.20
Sarah01:

V jižních Čechách, přesněji Číměř, prý padaly roupy.

U Budějovic nepadaly roupy, ale pár krupek jo 😂, přepadlo nás to na procházce, přes půl hodiny jsme stáli u kamarádky pod přístřeškem  na auto, než to trochu polevilo abysme doběhli domů a nebyli úplně promočený.

Canka
Canka 23.06.2025, 21:42:54 xxx:xxx.ac20:ef28

Ahoj holky,

Tak u nás ráno bouřka..šla jsem pustit zvířátka,to zatím jen kapalo..šla jsem teda z deštníkem,abych do práce nešla jak zmoklá slepice..no a než jsem zvířátka pokrmila a pustila,přihnala se bouřka..ale jaká..fakt teda rány jak z děla a hodně hnusný blesky..takže dojít od zvířatek ze zahrady do auta j baráku byla stezka odvahy😂Kort když jsem šla zkratkou přes pole pod drátama elektrickýho vedení..deštník jsem nechala v seníku,protože jsem se bála,že do mě trefí blesk..a šla v tom slejváku a bleskách se zavřenýma očima,protože jsem fakt byla posraná až za ušima😀Naštěstí dobrý…hlásili pak další bouřky,ale za celý den nic nepřišlo a bylo šílený dusno…teď navečer se rozfoukalo,takže jsem toho doma využila,otevřela všechny okna do kořán a konečně se tu vyměnit vzduch a snížila teplota..ale s větrem přišlo i to,že se mi všude po bytě ze zákoutí vylétají chomáčky kočičích chlupů😂

Škoda,že jsem nejdou dávat videa😔To by mohli admini tady změnit😜Jsem teď navečer sbírala bobíky ve výběhu a najednou Božka zbystřila..koukám,kam koukám..a skoro vedle nás se prostě na férovku pase mladý srnec..ale jakože fakt blízko..a bylo mu jedno,že tam jezdím s kolečkem a hážu tam bobky..jako by nic…že bych si ochočila srnečka?😂 

lesnizinka
lesnizinka 23.06.2025, 23:03:12 xxx.xxx.89.234

že bych si ochočila srnečka?😂 - Niki…už máš😜Jen sem písnu, že u nás jen fučelo jak kráva, nenašla jsem, co všechno bude polámané zase a ,,napršelo" z bouřky, co šla někde bůhví kde…0,4mm. Kdyby si někdo nepředstavil - to je skoro mokrá dlažba🙄

Daja
Daja 24.06.2025, 03:58:03 xxx:xxx.5cc3:c8f0
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 23.06.2025, 23:03:12

U nás byl průtrž mračen a to doslova , naštěstí bez krup , ale zato intenzivně  i s větrem co ohýbal stromy, bouřky taky byly, ale jen snad jeden hrom praštil nad chalupou jinak byly vzdálené, jo a začalo to tady ve 20 hod. a skončilo okolo 21 hod. Asi zase nic nevydrželo na stromech.

Bobca
Bobca 24.06.2025, 06:53:04 xxx.xxx.20.192

Sardulah-přesně tak..nikdy člověk neví,co ho postihne…a ještě že jsem si mohla vypůjčit ten vozík….a že mám jeden pokoj..Do koupelny ten práh přejedu a na chodbu taky zkrz prádlo..Jen ty schody..Jsem po včerejšku uchozená..Byly jsme s Jaruš na obídku nakonec U kulhavé kozy-až přes náměstí(než jsme se rozkývaly,tak v bufetech už nic moc neměli..)Pak na horkých malinách U Mozarta..Ráno mi donesla nákup!!Já na ni,že jsem chtěla jen něco na snídani..Tak ta byla královská🤗Sama kolena v háji,půjde v srpnu na operaci-totálku a tady do schodů se táhne s tak těžkým nákupem..A až od Hrušky asi 250 metrů-..Je hodně houževnatá,ochotná,strašně hodná ženská..Umyla mi okna-i vevnitř,že to není pěkné,když se to nerozdělá..Uklidila pod jiřičkama hromádku..jedna nám málem vletěla dovnitř…Nakoupila si šaty,sandály,tenisky s motýlkama,a vrátila se pro šaty s těma samýma motýlkama🤭Jela v 5 domů zase s plnou taškou,ale aspoň lehčí… 

Raduš,tak to jsem ráda,že se to vydařilo,naskočila mi husina,jak jsem to četla,ten aplaus-si dovedu představit..Tom musel být naměkko…a šťastný,že se to vyvedlo..👌

Bobca
Bobca 24.06.2025, 07:12:25 xxx.xxx.20.192

Jo a s deštěm?..taky fučelo,listí po ulici jako v listopadu..nevím odkud,ale nespadla ani kapka

Buggyra
Buggyra 24.06.2025, 08:06:04 xxx.xxx.198.226

Bobčo, tak to sis návštěvu náramně užila 🙂 To ti přeju! Jarušce poděkování, ta je opravdu hodná.

lesnizinka
lesnizinka 24.06.2025, 11:11:12 xxx.xxx.16.218

Jéé Bobi škoda, že Jaruš nemáš u sebe někde poblíž👍Ale alespoň jsi si užila prima den😀No a ano, po něm si stejně musíš odpočinout…ono všeho moc škodí, i toho dobrého😉Už jdu konečně něco i já dělat, v prvé řadě poprat kopec hader, všechno propocené a uklidít barák, protože přesně, jak psala Niki, je otevřené do průvanu a chuchvalce kočičích chlupů se tu posunují po zemi, společně s mrtvýma tiplicema😏

Bobca
Bobca 24.06.2025, 13:25:07 xxx.xxx.20.192

Dnes jdu na 14,45 na pedikůru,jsem našla tady kousek..no,kousek-jak se to veme..ale říkám si,že bych jednou si nechala pěkně ostříhat a nalakovat nehty..Bude se chodit naboso,mám jeden nehet na palci po úrazu takový divný..A asi 3 roky mi je u Zdenky nalakovala její vnučka,takovým starorůžovým lakem.a líbilo se mi to..Byla jsem párkrát tady vedle,asi 15 metrů u ťamanky,když jsem byla s kolenama…ale neviděla jsem tam žádné desinfekční věci..Tak jsem chvíli sama si stříhala,jak mi to kolena dovolila..A stejně,mám paty jak miminko prdelku,takže dám majlant jen za stříhání..co už.Rušit to nemůžu,paní byla ochotná mě tam vsunout,abych byla do pátku,že pojedu do toho Olmika…

To jsem myslím nepsala..po poradě s doktorem mi řekl,že musím jít na tu konzultaci do Ol.,a všechno jim tam říct,a třeba mi posunou termín…Že kdyby do té Karviné,tak pak budu muset jezdit pořád tam..na kontroly,a napřed k anesteziologovi,a tak,Takže 3x tam, než mě vemou..To nedám..Napřed,že si mám obvolat jiné,ale pak je problém..Jak jsem se rychle nadchla,tak jsem se rychle odchla🙂Takže termín uvolním,ať tam můžou dát někoho jiného..No a voalal dnes z Olmika,že doktor tam nebude,tak a ž příští pátek..Na rehabky mi tak přišel papír,musím nastoupit nejpozději do 16.9. a mám tam i Darkov a Slatinice,kdyby Paseka neměla volno…

Buggyra
Buggyra 24.06.2025, 13:45:34 xxx.xxx.198.226

Bobčo, to znamená, že bys mohla mít operaci ještě před rehabkami? Když na ně máš nejzazší termín až v půlce září? A nebo (nechci ani domýšlet) to mají tak, že nejprve rehabky (na co by pak byly, kdyby to po nich rozfrcali zase…) a pak operace?

kometa
kometa správce
24.06.2025, 17:26:09 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.06.2025, 13:25:07

Já tomu nerozumím. Takže oni ti tu Karvinou v podstatě rozmluvili, ale stejně na tebe čas nemají. Já bych do té Karviné zajela aspoň jednou, co by ti řekli. Třeba by to opravdu pro tebe bylo neschůdné. Ale když se nezeptáš…

Beru podle sebe - mně odoperovali, dali recept na antikoagulantia a odvezli domů s pokyny. A nikam jsem už nejezdila. Stehy mi vytáhla kamarádka veterinářka, protože bych se technicky nezvládla nikam přepravit.

Daja
Daja 24.06.2025, 18:43:53 xxx.xxx.121.86
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 24.06.2025, 13:25:07

Boby moje nervy, to snad ne 🤬. To jsou šaškárny.

Bobca
Bobca 25.06.2025, 08:04:22 xxx.xxx.20.192

ano šaškárny..

Reni,teď bych tam jela na konzultaci..a kdyby mi dali třeba termín operace-plácnu třeba do měsíce-což si fandím..Tak já bych tam musela ještě 3 dny před tím jet na anesteziologii na schválení anestezie a pak teprve na operaci(to byly kolena,ale tady to tak chodí(Jaruš musí ještě před "totálkou na gyndu,k zubaři,na plicní-to jsem byla teda taky)..No a pak na to vlastní operaci,a pak říkal doktor,že na každou kontrolu bych jezdila tam…takže to mě vytočilo,že napřed mi to doporučuje a pak rozmlouvá..Teď se to teda nabízí,zajet tam jednou a poptat se na to pořádně,to by asi Zdenka mě tam zavezla..No a pak podle toho jít do Ol.toho 4.

Co se týče rehabek..Ano Buggyro,čekám..může to přijít jak blest z čistého nebe,že mám nastoupit..Ty 2 alternativy Darkov a Slatinice jsou ,kdyby nebylo místo v Pasece..Teď jsem na tom zrovna tak bídně,že nevím,jestli přijmout ty rehabky-nevím,za jak dlouho se ozvou,to je právě na pytel..Na co mám dřív čekat..Reh.odmítnout nesmím..takže tam musím..může to být klidně až za měsíc,co já vím?Se musí uvolnit místo..Momentálně mám ta záda fakt jaksi zaseklá..

Nejlepší by bylo,kdybych si vzala věci do Karviné,že by to bylo rychlé?čemuž nevěřím,ale chtěla bych slyšet,že tam potom nebudu muset jezdit..Jsem z toho fakt už na palici,zase to odložili,což mi zhatilo plány dřívější domluvy v Ol-před Karvinou..Silně přemýšlím,že se fakt nechám jednou odvézt na urgent..

Babo raď..

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.