Jo a ta klívie, co mi kvetla někdy začátkem jara, ta nasazuje další květ.. jsem neviděla ještě 😀
Jo a ta klívie, co mi kvetla někdy začátkem jara, ta nasazuje další květ.. jsem neviděla ještě 😀
kometa:já se furt melu, převaluju.
To já taky, ale polštářek neztrácím. A je lepší než peřina, protože drží tvar.
ano,úplně vpohodě..nohy-stehna jsou v rovině..otáčím se přes záda,takže společně i s polštářkem..málokdy ho najdu ráno jinde…je to o zvyku..myslela jsme,že si nezvyknu,ale za pár dní jsem ho nevnímala..ta bolavá kolena byla horší-otlačená..A Dája psala,že s gumičkou..teda nevím,asi si ji tam přidělala,nebo žeby zavařovačka?ale ta by asi tlačila…
To nasávání…asi jsem nedomyslela to hluboké podzemí….ale i starou deku bych zkusila..vytáhne se spousta vody,a ve dvou se to dobře ždíme…🤭
a sakriš,zas ta myší voda vedle,že?.. ale věřím,že ty si poradíš👍👌💪
Sardullah:Ad ten polštářek mezi kolena… to si vůbec neumím představit, jak bych to praktikovala, já se furt melu, převaluju.
Prostě lehnu na bok a mezi kolena si naučeným grifem strčím kus peřiny…
To jsem taky říkala, já bych to nedala. Ráno by byl polštářek bůhví kde, nebo bych hp měla vražený někde pod zádama apod. Mám postel 140cm, takže vedle sebe velký prostor. Mám tam košíček na různé krémíky a séra a kapesníky a mezizubní kartáček a nevim co ještě. Jenže dva krémy jsou ve velkých kelímkách a mobil zůstávají všichni ještě vedle košíčku. Jednou na zem letí košíček, podruhé některý z krémů. Telefon je placatý, ten to většinou ustojí. Koupila jsem si hedvábný povlak na polštář - prý kvůli pleti a vlasům. Takže mám klasický velký polštář a pak pod hlavu na spaní jen tenhle malý(je úzký a dlouhý a málo nacpaný) Ráno se vzbudím z 99% s hlavou jen na matraci, bez jakéhokoliv polštáře. Velký je natlačený(i s tím menším) na čele postele.
Ty voe Buggyro😜 proti vašemu odmyšování nádrže, je moje nošení konví ,,procházka růžovým sadem"😲Fujtajbl😛
Děckááá, nás včera štrajchla bouřka a dneska už pršelo dvakrát! Po třech týdnech bez jediné kapky vody(a ani předtím to nestálo za řeč) nám napršelo 20mm. A jak píše myslím Buggyra, máme hlášno nějaké prskání na týden. Tak snad ještě něco spadne, doufejme. Je necelých 17st. Nejvíc má pršet zítra a ve středu, další dny už je to jen po milimetru.
U nás začalo brutálně pršet…akorát jsem si chtěla jít natrhat pár třešní a koukám, že chčije a chčije, no tak jsem se otočila domů pro hrnek s kafem, že si sednu ven pod stříšku a budu se kochat…no kochala jsem se přesně 3 minuty a bylo po dešti…ale zaplať pánbůh za to.
U nás prší od rána, ze zahrady jsem přišla úplně mokrá, ale prostě jsem neodolala nadýchat se toho čerstvýho vzduchu po těch vedrech. 🙂
Polštář mezi kolena aby nevypadl je nejlépe tenhle s gumou.
Mám už další převaz, ohyb na motodláze mám 78%, chodím oberlích, cvičím a ve čtvrtek domů.
Dájo, jsem se kouknula na fotky, protože ten polštářek a valím voka. Za prvé…nic hnusného na té noze nemáte(a to málo je schované) - teta měla stehy snad 30cm a noha jí hrála všema barvama, k tomu brutálně nateklá. Vy vypadáte, jako by jste se píchla v růžích…tedy koleno vypadá. A za druhé jsem malinko v šoku😲se popisujete jako ,,stará bába" přitom nožky máte sotva na 40! Já mám proti vám haksny…jak říkával taťka: ta má nohy jak háky do betonu(myšleno hrozné😜) A není to jen můj názor, jsem to teď s dovolením ukázala muži a ten říká: to bude nějaká fligna, paní vás tahá za nos. I s věkem i s operací😜
Se stydím a děkuji za pochvalu, jojo je mi fakt 65 let. Stehu jsem napočítala 19 kusů, tak, že tam jsou. Dnes už během i na těch berlích musí mě krotít🫣. Jojo to je Karvinská nemocnice jsou Šikulová, opuch ještě je, ale fakt nic moc a to stále cvičím a chodím.
Dájo, tetino koleno jsem měla někde vyfocené, teda poslala mi ho sestřenka. Dokonce jsem ho myslím dávala i sem (už je to pár let) ale fotku nejsem schopná najít. Proti vám, hnus fialovej. A takové nohy, jak máte vy, bych si nestvořila ani v retušovacím programu😛Bych nevěřila, že tohle je možné😲
Hmmm…tak se zdá,že všude pršelo,jen u nás nespadla ani kapka😔Těšila jsem se,jak se mi zaleje zahrádka a napustí IBC nádrž vodou,protože podle předpovědi mělo pršet jak blázen,ale klasicky nás to obešlo…já vážně musím být v nějakém srážkovém stínu,nebo už fakt nevím…
u nás sprchlo, ale kdovíjaký slejvec to nebyl. Nicméně začalo až v šest večer (předpověď lhala, že v pět, aspoň jsme stihly s holčičkama makat 🙂). No a střídavě poprchává celou noc a hádám bude poprchávat i celý den, říkají Norové. Zítra by též mělo něco padat. Je toho třeba, těším se 🙂
“A takové nohy, jak máte vy, bych si nestvořila ani v retušovacím programu😛Bych nevěřila, že tohle je možné😲”
Že jo! 😉 Taky jsem si to říkala a že je noha po takovém velkém zásahu jen minimálně oteklá, není to skoro vidět. Krása Dájo, krása! Jsou tam šikovní!
Včera jsem vybrala z myší nádrže nějakých 30 litrů ještě nádobou na nouzové vybírání vody (když nejde elcentrála nebo čerpadlo) a pak jsem do ní nalila dvě lahve sava. Podle ředění na obalu by to mělo stačit na devastaci území o rozloze Lichtenštejnska, tak snad bude dnes dno nádrže vybělené 😀
Nevzala jsem si mop na mopování, tak tam to savo vydrží ještě do zítřka…
Dája je navíc opálená🤗..opravdu jak mladice..Já mám stařecké fleky,aniž bych se opalovala..prostě mi vyskáčou na lýtkách a pažích,když jdu ven s krátkým..Dája má asi dobré předky🥰fakt to vypadá po totálce úplně úžasně..
Ten polštářek je dobrý s tou gumičkou-ten jsem nikde neviděla..ale mi fakt stačí ten bez..někdy,bych řekla,podle toho že mě bolí strašně rameno,že jsem se za celou noc neotočila..probudím se tak,jak jsem zalehla..
jinak u nás prská skoro od rána,teď je tam takový pěkný zahradnický…🌨️
Ráno jsem vyrazila na obchůzku - před tím zkouknula radar, spěchala jsem, abych vyšla co nejdřív, ve svém normáním čase(který už dva měsíce nestíhám😏) takže 8.35. Pršet mělo od cca 9.30. Po 100m kap, kap…a za chvíli slejvák jako prase😏Na té naší cestě, kde je ještě okraj vykácený kvůli vedení, takže žádný strom…za chvíli jsem byla mokrá jak myš, ale pořád ještě ne tak, že byh to měla na sobě nalepené, jen ramena. Druhý břeh cestou zpátky je z poloviny pod stromy, to bylo super a pak na naší straně jsem to vzala kolem potoka(ne po silničce) takže krásně pod stromy…a taky už tak nelilo. Domů jsem i tak přišla pěkně mokrá, Tom mi řekl hned ve dveřích, že jsem blbá jak ti naši důchodci, co se nekouknou na radar a lezou ven těsně před mrakem😜,,Hlavně, že chceš pořád pršet a já teď budu týden poslouchat tvoje chrchlání!"😏 No jako bych jindy nechrchlala, odkašlávám imrvere, ať je 35st, nebo 10🙄
Na mě teď něco leze, sem tam zakýchám, včera jsem měla na konci prac. dne možná i teplotu, každopádně trávení mám rozhozené, soudě podle výsledků… v práci se to na mě hrne, poslední týden před celozávodkou všichni šílí, takže to stojí za to. Jak se venku ochladilo na příjemných 25 stupňů, tak v kanclu je pochopitelně příjemných 20, ale ne pro někoho, kdo v tom sedí jen v punčocháčích a nízkých botách (v kozačkách fakt teď chodit nemůžu, to už by mě lidi měli za definitivně jeblou, takhle na mě koukají jen jako na výstřední…). Tak si přitápím přímotopem (o stupeň blíže k jeblosti).
Zítra jedu po poledni do Berouna pro motor do auta, které mi v prosinci znepojízdnili na technické. Servisák má čas za 14 dní, záruka na motor je 30 dní, bude to asi naknop. Jestli jim rupne i tenhle motor (budou nové rozvody), tak se neznám. To bude zase pálka. Ještě o tom zítřejším dřívějším odchodu musím říct šéfovi.
No, máti je nemocná, takže koně obstaráváme my holky, což nám samozřejmě nevadí, je nás jak much. A vodu mám pořešenou z víkendu, takže pohodka. Venku dešťuje, budou zalité stromy, to se mi líbí. Nejsou na nich jablka, takže mě to tak netankuje, když nejsou zalité, ale i tak jsem na ně myslela. No a musím využít vlhčího počasí a zase upravit kopyta koním, v suchu je mají jak šutr, to se nedá do toho ani rašplí. Teď po deštích to bude fajn. Tak mám zase před víkendem co dělat… Možná nechám napršet do myší nádrže, až bude vymytá mopem, ať pak vyčerpám to savo trochu naředěné… Snad se máti do víkendu zvetí, je přihlášená s poníky na závody, tak abych nemusela s ní třeba… Třeba bych utavila holčičky, aby jely pomoct. Nakonec, výlet za koníčky zadarmo… Za zeptání nic nedám.
Nooo🙄Takže ráno bylo na nás hlášeno: dneska 28mm, zítra 46mm! Já nadšená👍 Teď se jen tak pro zajímavost kouknu, protože sleduju radar a mrak nějak nikde😕a už je tam: dneska 11mm, zítra 9👎To je dost podstatný rozdíl😠
Takže předpokládám, že to prší té Nikče😛