Aktuálně: 2 751 inzerátů262 193 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Třetí víčko

Sardullah
Sardullah 28.08.2025, 09:21:57 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 28.08.2025, 09:03:23

Věřte tomu, že zrovna tohle opravdu znám… a jo máte pravdu, jde spíš o ty naše rozdílný povahy a jak to kdo snáší a řeší.

Mně je prostě s mojí povahou… a ta moje povaha by se dala nazvat “ ta je tak hodná, až je blbá” …. příčí nastoupit s tou surovou upřímností na někoho, kdo to se mnou myslí dobře, nedělá to schválně s úmyslem mi ublížit a to přesto, jak je to pro mě otravný, obtěžující a já nevim co ještě.

Já to spíš vždycky beru ze svého pohledu… kdyby na mě takhle někdo upřímně nastoupil, tak jak bych se cítila…no a dle toho jednám.

Na druhou stranu jsou situace, kdy bych byla raději, abych byla větší drsňačka a řekla opravdu, co si myslím v jakékoliv situaci.

Bobca
Bobca 28.08.2025, 10:13:52 xxx.xxx.223.74

Mám chvilku.. Mě se například vyzehlilo prádlo za zamčenýma dverma.. Jo, někdo by mohl říct že jsem nevdecna, ale když jsem měla vyzehlene vlněné rolaky do trychtyre, totálně zničené svetry, které se nezehli, a chlap tilka do sukynky dole roztazene, i je tak vesela…. Brečela jsem potají.. Už musim bezet… mam vanu teplé vodicky se soli.. Pak pisnu

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2025, 11:14:17 xxx.xxx.22.240
Sardullah:

Já bych ještě k té upřímnosti…"syrovou" upřímnost očekávám od svých kamarádek a ony ode mne a můžeme si říct cokoliv, protože to vnímáme jako takovou zpětnou vazbu k mému všemu. Ale to jsou velmi speciální až bych řekla intimní vztahy a nemyslím fyzično.

No a pak jsou ostatní lidi, od kteří si svojí upřímnost můžou strčit někam, protože já na ní nejsem zvědavá…jsou snad jen dvě vyjímky a to jsou kolegové v práci a pokud by se mě někdo snažil upozornit, že moje chování a jednání někoho obtěžuje nebo pohoršuje.

To, že společensky zakonverzuju a teď si vezmu jako příklad citaci:

Jednou jsem cosi sadila, a tchyně jako vzdy přišla s větou “co nám to tady poroste”, na což jsem já odpověděla “Vám nic”.

Hele nevim, jak kdo z toho má nějakej pocit, ale třeba tohle mi nepřijde jako upřímnost…jako sorry, k tomu mě napadá jediná odpověď “tak si to strč do zadele ty bú” (jako tu informaci)

Pokud budu chtít být já upřímná mimo moje nejbližší, tak bohužel pořád jsem především empatik a nechci nikomu ublížit, tak se snažím ty upřímné hroty otupit…prostě být upřímná, ale nějak kulantně to zaobalit….

No a pak jsou další lidi, kteří mi absolutně nestojí za to, abych k nim byla upřímná. 

Nevím, jsem introvert, ale moje vydřené sociální dovednosti mi říkají, že někdy je upřímnost zbytečná a nevyžádaná. 

Souhlasím, do slova a do písmene. Kamarádky nemaje, ale já to samé očekávám od příbuzných. 

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2025, 11:17:12 xxx.xxx.22.240
Sarah01:

Tak u nás v Bruntálu už se netěží jenom bahno. 😁

Obrázek

Sarah, jsem si uvědomila😲pocházíte z Bruntálu, nebo teď jste v Bruntále? Jen jsem si uvědomila, že kámoška tam má sestru a zrovna před týdnem vzpomínala, že tam jedou na nějaké slavnosti a bude vypomáhat ve stánku🙂

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2025, 11:21:34 xxx.xxx.22.240
Sarah01:

No jo no,  já měla úplný 💩 loni, to nebylo fakt vůbec nic, zmrzlo všechno. Tak si to letos užívám. Myslím, že švestky ani nestačíme sníst. A zavařovat je nebudu, to by nikdo nejedl.

My už právě minimálně 4 roky po sobě..nic😟Ani nevím, proč se tu o něco snažím. 

Jo, jen tak pro představu, v potoce dochází voda, splavy už se zastavily, nepřetékají, jen něco ještě prosakuje spodem. Déšť v nedohlednu. Jo, zahlášený nějaký je, ale víme, že nebude🙄

lesnizinka
lesnizinka 28.08.2025, 11:31:32 xxx.xxx.22.240

Bobi, do teplé vodičky by mě dneska teda nikdo nedostal ani párem volů😜 No ty si to užij. A víš vlastně, na co je která procedura? Všechny jako mají pomáhat na ty záda? Dneska jsem vděčná i za ten vichr, protože jinak bych se ráno na obchůzce asi upekla. 

Že: pozor, dneska bude fakt vichr, bude fučet jako kráva. Áno, přesně tak fučí, jen s tím rozdílem, že nikde není hlášený větší, než u nás. U nás 25km/h, všude jinde max 22km/h. 

Sarah01
Sarah01 28.08.2025, 11:44:18 xxx.xxx.11.197
lesnizinka:

Sarah, jsem si uvědomila😲pocházíte z Bruntálu, nebo teď jste v Bruntále? Jen jsem si uvědomila, že kámoška tam má sestru a zrovna před týdnem vzpomínala, že tam jedou na nějaké slavnosti a bude vypomáhat ve stánku🙂

Žiju cca 4 km od Bruntálu. Co tak vím, má být v neděli v městským parku Ukončení léta, jinak nevím.

Bobca
Bobca 28.08.2025, 14:38:16 xxx.xxx.223.74

Ano fučí jako kráva, ale teplý vichr, mlátí to tu stromama.. Radus. Elektro mi dávají na kříže, fyzio mi tlačí na ta bolavá mista,na zadeli, na bolavé body. No a těch 300 litrů, ve kterých ležím 20 minut včera v levanduli, dneska v heřmánkove soli… ToJe asi na uvolnění svalů, pak zábal do prostěradla a zakrytí dekou 20 minut. To je vše co se mnou dělají. Chodim hodně, překonávám bolest.. Jídlo dobré a hodně.. Flák sekané s kaší dnes nešel ani sníst, večeře bude teplá, gnoci s cimsi.. Včera plátek kuřecích prs s rýží, zítra rajská s hovězím a knedlikama, no hubnutí se nekoná. Nějaké rozlisovani diet jsem si nevsimla. Na snídaně 2ks buď dalamanku, nebo graham rohliky, pomazánka, nebo sunka, jogurt.. 

Sardullah
Sardullah 28.08.2025, 15:05:09 xxx.xxx.221.216

No Bobí, tak to je asi klasika…parčík okolo vypadá z fotky\ docela příjemně.

Tak hlavně…aby ti to trošku pomohlo, resp. alespoň trochu ulevilo a moc přeju, abys měla štěstí na spolubydlící na pokoji…protože na tom taky záleží, jak to potom člověk zvládá takovej pobyt…

Buggyra
Buggyra 28.08.2025, 15:40:34 xxx.xxx.198.226

Jojo, hlavně ti spolubydlící, to si myslím bude to zásadní. Když není člověk psychicky v poho, je to naprd. Tak držím okončetiny, ať to pomůže nebo aspoň neuškodí - ale to snad ne, vypadá to jako slušné lázně 🙂 Tak hoď taky jednou kopyta nahoru a užívej si, že se někdo stará 👍👌

Bobca
Bobca 28.08.2025, 18:33:45 xxx.xxx.223.74

Spolubydlící má 84!!!.a já myslela že je v mém věku.. Vitální, štíhlá, chodí odpol do parku, je fakt krásný a obrovský.. Dnes jsem byla kousek s ní, seděly jsme na lavičce a plkaly, zítra jde odpol domů Sedly jsme si, má sportovní rodinu, sleduje sport, málo slyší, musím víc k ní, a telku taky, večer to řvalo teda fest , tak jsem si dala do uší sluchátka s relaxační hudbou na MP3.. Nasadila chobota, já chodím celkem brzo spát, bere mě to už po 8,odpolko se mi nedaří usnout.. Rano tu  celkem brzo začíná provoz.. Potkala jsem tu spoustu známých z mojí dědiny.. Jako co tu pracují.. 

Sarah01
Sarah01 28.08.2025, 22:51:53 xxx.xxx.162.253

Tady je teď večer 23 stupňů. 🙄 Tak jsem zvědavá, jak to s tím deštěm bude.

Doron
Doron 28.08.2025, 23:13:35 xxx.xxx.166.146

U nás začalo pršet, těsně po tom, co šly kachny spát, tak doufám, že to vydrží do rána aby si to užily.🙂

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2025, 11:00:17 xxx.xxx.22.240
Sarah01:

Tady je teď večer 23 stupňů. 🙄 Tak jsem zvědavá, jak to s tím deštěm bude.

Taktéž, noc šílená🙄Déšť tu nikdo nehlásí☹️Šli jsme spát, bylo 23,7st. Sice fučelo jako kráva, ale nešlo to vyvětrat(barák je akorát plný listí a hmyzu, co sem nafoukalo) Vejdu k sobě do ložnice, tam je celé odpoledne rožhavená terasa, takže tam bylo jak v pekle. Tak to ani omylem. Sbalila jsem duchnu a vrátila se pokorně do přehřátého obýváku. Jako jo, šla bych na molo, jenže tam není telka😉a já chtěla dokoukat tenis. Takže jsem opět otevřela francouzská okna dokořán a lehla na gauč. Na duchnu. A nadávala. Probudila jsem se někdy v půl druhé, nadávala pořád, prošla se na WC, zapla zpátky telku a usnula. probudilo mě nějaké škrábání pod duchnou na boku. Vyletěla jsem s hrůzou, že kočky přinesly nějakou myš, strhla ze sebe duchnu, posvítila mobilem a pod ní na mě čumí vyplašený Viktor, že co blbnu. Viděl s gauče viset duchnu, tak vlezl pod ní a snažil se ještě dál, co tam tak asi je😜Třetí kolo, pustím telku, usnu a vzbudila jsem se za pět minut 7. Super👍Venku zataženo, 21st, přece jen trochu příjemnějc. Rozhlédnu se a tomu neuvěříte: na zácloně kousek vedle mě sedí sršeň!😲Tak já jim uteču z ložnice a ona mě najde zase v obyvču😏To už není normální toto😲Vzala jsem zavařovačku, sklepla ji do ní(nějak pohyblivá nebyla, jen trochu po té zácloně nahoru dolů, než jsem ji odlovila) a vyhodila ze dveří ven. Viktína leží nad schody v jídelně. Jdu chystat zeleninu ke snídani a jak jdu jídelnou vidím, že šoupačky jsou otevřené😲Gucci je umí otevírat. Sakra, co v té hale kočky vyváděly, když jsem spala?!? Letím tam, prohlížím sedačku, jestli není podrápaná, ale nenašla jsem nic, Gucci spala na židli u bazénu - to je její oblíbené místo. Za chvíli jsem tam šla cvičit. Vikťa seděl už venku před dveřma a že chce jít za náma. Tak jsme ho pustila, chvíli se mi tam šolíchal u cvičení a pak najednou stojí zase u dveří do toho ,,atria" před barákem a čumí kamsi nahoru, jak je sklo. Chceš jít zase ven? Tak jsem šla, kouknu na co čumí a v rohu po cihličkách horolezčí nějaká myšice. Buďto mu ji tam přinesla Gucci a jemu jako vždy zdrhnula, nebo ji přinesl teda on…a mu zdrhnula😏Vylezla až úplně nahoru k římse, pod ni se vrazila a čučela tam. Viktor ležel pod ní a čekal…až uzraje😛Teď tam není už myš ani Viktína - nevím kde jsou😎Je 25st, proti včerejším 30 je to paráda, ale má to jít nahoru. Na příští tyden bylo hlášeno kolem 20-22st, říkala jsem si hurá! konečně trochu normální teploty, no už to změnili, na 25+😠

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2025, 11:13:48 xxx.xxx.22.240
Bobca:

Spolubydlící má 84!!!.a já myslela že je v mém věku.. Vitální, štíhlá, chodí odpol do parku, je fakt krásný a obrovský.. Dnes jsem byla kousek s ní, seděly jsme na lavičce a plkaly, zítra jde odpol domů Sedly jsme si, má sportovní rodinu, sleduje sport, málo slyší, musím víc k ní, a telku taky, večer to řvalo teda fest , tak jsem si dala do uší sluchátka s relaxační hudbou na MP3.. Nasadila chobota, já chodím celkem brzo spát, bere mě to už po 8,odpolko se mi nedaří usnout.. Rano tu  celkem brzo začíná provoz.. Potkala jsem tu spoustu známých z mojí dědiny.. Jako co tu pracují.. 

Bobi, máme v rodině jednu takovou příbuznou. Je jí 90, paní štramanda, štíhlá, pohyblivá, aktivní, mozek fungující. Celý život zdravotní sestřička. Je to ségra mojí přivdané kmotře, která je pravý opak. Kmotra má 85 a je na vozíku, neslouží jí už nohy, ona byla celý život tlustá, pomalá, těžké křečáky, teď bércáky, nějaké slabší mrtvice proběhnuly…

Snad ti přijde zase někdo takový, doufejme. Park vypadá pěkně, ten mě zaujal na fotce hned. Pokoj normál, nic luxusního ani člověk nečeká. Úplně tě vidím, jak si užíváš v těch vanách😜Tak relaxuj👍Počkej vlastně, ta je člověk nahatý, nebo v plavkách?😲

Bobca
Bobca 29.08.2025, 13:41:01 xxx.xxx.223.74

Nahatý.. Dnes mi tam nalila panáka vosku, tak jsem měla po těle emulzi, jsem se neměla hned sprchovat. Na oběd rajská, flak hovězího, 4 karlovarske knedlíky jak kola od vozu… Takhle se já nemůžu cpát přece.. To není dieta pro diabetika… Ještě teď funim, je mi těžko.. A zbytky já nejsem zvyklá nechávat večer hovězí na pepri se speclema.. Ty UHA jsou úplně bombovy.. Ten kuchař to umí ochutit.. 

lesnizinka
lesnizinka 29.08.2025, 16:23:36 xxx.xxx.22.240

Bobi vosku? Oleje ne?? Vosk se ve vodě nerozpouští…si myslím. Tak ještě ti tam i dobře vaří, tak to je paráda👍Já když nemusím vařit, tak jsem nadšená i jen z toho😜

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.