Aktuálně: 2 646 inzerátů263 598 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Třetí víčko

Daja
Daja 24.12.2025, 10:59:27 xxx:xxx.f155:6702

Tak jsem vylezla na zápraží,abych vyfotila jak u nás na sněžilo. Aspoň něco, jo a tráva je ještě vidět.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
lesnizinka
lesnizinka 24.12.2025, 11:18:53 xxx.xxx.28.3

Přeju všem krásný Štědrý den🥰O mém se to úplně říct nedá, ale tak..probudila jsem se, takže dobrý😉Jsem strašně unavená a všechno mě bolí. Zaspala jsem, fofrem odcvičit(i jsem uvažovala, že to snad vzdám, ale dala jsem to) fofrem na obchůzku a tam mi nějak došlo úplně…sotva jsem se doplazila domů. Zadýchaná, záda mě bolely jak sviň…mám sice drhnout kuchyni, ale musela jsem si chvíli lehnout, nějak se fakt necítím dobře. Mám zahleněný nosohltan a jen doufám, že na mě něco neleze doprčic😲Bobi, že ty jsi mi ,,něco"poslala?!😲😉Tom koupil všechno, krom mandarinek které už byly přebrané a měkké. Večer před spaním ještě nahlédnu do pokoje, jestli ten květináč není něčím přikrytý, někde, podívám se znova na okno a on tam uprostřed v klidu trůní!😲Ty jo, asi už totálně blbnu, nějaká slepota či co, kdo by si nevšimnul jediného stříbrného květináče na hnědém parapetu?!?Takže ano, už se našel🤭

Coudas, sněhu máme jen asi o půl cm víc než vy😜takže téměř totožně to vypadá a ke všemu jsou skoro dva stupně, takže spíš vypadalo😏

Ač stará baba, mám tu výhodu, že nemám děti, pro které bych musela vychystávat a mám obě mamky, které vychystávají ještě pro nás👍Jsem potvora a ráda toho využívám😜Nikdy jsme ani nemuseli měnit zvyk, že jdeme každý na štědrovečerní večeři ke svým rodičům. Já jsem vlastně musela, protože taťka umřel, brácha měl směny, pak se odstěhoval, takže mamka by zůstala sama😔Takže jsme to takto zavedli a všichni jsme spokojení(alespoň myslím😎) Mamčin kapr pečený v trojobalu na plechu v troubě, je nepřekonatelný. Tchýně dělá na pánvi a toho teda jím s velkým sebezapřením. Je mastný až hrůza a bohužel má tendence ho děsně přesolovat🙄Ale zase má o něco chutnější salát😉Mamka má dobrý ne, že ne, ale tchýně dává víc majonézy😏

No nic, trochu jsem si odpočinula a jdu na tu kuchyň, ještě mám balit dárky mamce. Jo…jedno WC už OK, druhé ani po výměně součástek nefunguje, stále nezastavuje napouštění, což už začíná být záhada teda(asi jak ten ztracený květináč, tak jsem zvědavá, na co jsem zapomněla😏)

acher (neregistrovaný) 24.12.2025, 11:24:11 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 24.12.2025, 10:17:15

Až povyrostou,teď jsou zahrabaní v kotišti.Snad je maminka prvnička zdárně odchová.

Bobca
Bobca 24.12.2025, 11:32:18 xxx.xxx.20.192

Raduš,že to necháváš všechno na poslední chvíli…?takhle se štvát…A nenapodlo tě mamku pozvat jednou k vám?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.