Básník se hodlá stati trpajzlíkem…
Ehm, dámy, jdete na ples? 🙂
https://www.facebook.com/reel/1109500707792034
Ehm, dámy, jdete na ples? 🙂
https://www.facebook.com/reel/1109500707792034
a co tím básník chtěl říct??
Básník se hodlá stati trpajzlíkem…
Co se teplot týče…já když ležím na gauču a je 24st, tak se mi zdá zima😜a přikreju se😏Jenže tričko a šortky je náš běžný domácí oděv, asi jsem nikdy neměla nic víc oblečené. Když už se mi zdála někdy jo zima, dala jsem si triko s dlouhým. Ale na spaní musím mít tak kolem těch 18-19st. Venku teď nepracuju a když jdu na obchůzku, pořádně se obleču, rychlá chůze mě zahřívá, tak mi zima neva. U oveček byl tankodrom, bylo šílené tudy v tom blátě přebrodit(navážel traktorem balíky) teď to zamrznulo, sice je to na vyvalení kotníku, ale jsem spokojená, že nemám bláto až za ušima😏Akorát mám dojem, co jsem tak koukala do lavorů, že jim nejezdí hned ráno dávat vodu😟
Asi jsem už psala, že jsem se nachrchlala na těch obchůzkách hřbitovů, mám sopel jak šrák(ten mívám právě asi tak jednou do roka, když někde vyzmrznu) zatím teda nekašlu, kupodivu ani opar nemám. Jo vlastně jsem četla, že je nějaký moribundus podobný chřipce, co se projevuje častým kýcháním🙄 a oba s Tomem brutálně kýcháme už týden. On měl teda rýmu cca 14 dní zpátky a ještě myslím minulý týden, já teď. Tak možná je to ono. Ale teplotu nemáme.
Ples…co to je?😜Nikdy v životě jsem na plese nebyla a doufám, že ani nebudu muset být🤭Nikdy jsem se neučila tancovat, takže to ani neumím😏Ráda se podívám, když to někdo umí, ale ten zbytek sledovat, to je spíš estráda marnosti😛Jednoho z páru to třeba baví, druhý to, stejně jako já, neumí a jde jen, že musí. Taková ta povinnost, není v tom radost, ale urputnost…bože, proč bych tohle měla absolvovat?😎
Bobi už týden ti ,,píšu"😊že však stromeček máš hezký, nevím, co se ti na něm nezdá, hezky nachystané Vánoce máš👍
Niki, na první fotce…to poznávám👍 to je velbloud jak vyšitý😛
Na akutní teplo mám foukátko. U toho relaxuju. K topení v kotli se nedostanu, to si zabral tchán a pálí, co se dá, i kdyz je uhlí i dřevo. Ale máme krb, tam si můžu zatopit kdy chci a jak chci. Dřeva je dost. Máme i tepelné čerpadlo, ale to na tenhle starej barák (1919) a jestě velkej - my se roztáhli přes celý patro 30x12 metrů, dole jsou tchani na menší půlce, tak to jednak nedá a hlavně když jsme to zkouseli první zimu, tak jsme se slušně prohli.