Aktuálně: 2 605 inzerátů263 976 diskuzních příspěvků19 202 uživatelů

Třetí víčko

Bobca
Bobca 28.12.2025, 09:18:37 xxx.xxx.20.192
orionka-2:

Bobčo, vy snad ne! Prosím přestaňte organizovat, co kdo má psát a kam. Však to můžete přeskočit. Vidíte nick, básničku a nic vás nenutí ji číst. Nebo se vám zdá, že zabírá místo? Na diskuzi je místa dost. A nenadávejte mu. Vždyť ho neznáte ani vy, ani já.

dobře…omlouvám se…dám si pozor…

lesnizinka
lesnizinka 28.12.2025, 11:04:11 xxx.xxx.28.3

Jestli můžu říct svůj názor…nevidím, nečtu, že by tu někoho urážel(uráželi/y) takže nemám problém. Když mě příspěvek nezaujme, prostě nereaguju, nemám k tomu co říct. Tím bych to uzavřela😉

Slepice…Niki, nám slepice nensou už minimálně měsíc. Teda je i nějaké podezření že za a) nesou někde jinde, za b) vajíčka chodí sbírat kuna dřív, než mamka😉Je to záhada, aby od 7 slepic bylo sotva jedno vajíčko denně(některé dny žádné)?!?😲

Včera jsem v Pálenici viděla po areálu kráčet hejno(asi 5) hezkých hnědých slepiček(nevím jestli to jsou vlašky, tyhle byly takové hezky baculaté😉) Vypadalo to asi takhle: tak co soudružky, kam půjdem? Nevíte některá, kde by mohla být díra v plotě?

A slepičky potřetí: mamka mi hlásila, že jak šla večer potokem s Mandy, viděla u sousedů přes dvě, slepičky skrčené na schůdkách a dvířka od kurníku zavřená…nestihnuly to👎U nás je to jasný rozsudek smrti, liška by je do rána odnosila. Tak to obešla dopředu a zazvonila, že je mají venku. Asi to mám po ní, nedokážu si říct: dobře jim tak, mají si hospodářství hlídat. 

kometa
kometa správce
28.12.2025, 14:04:42 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 27.12.2025, 21:21:12

ho neznáte ani vy, ani já.

Neznám ho osobně. Ale znám charakter jeho příspěvků ještě z IF. Takže obrázek jsem si už dávno udělala.

kometa
kometa správce
28.12.2025, 14:12:42 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 28.12.2025, 11:04:11

Jestli můžu říct svůj názor

Máte SZ.

Coudas
Coudas 28.12.2025, 15:16:37 xxx:xxx.91f2:3a86

Tak mě pořád neodhlásili, tak budu psát přihlášená. Ano, nechtěla jsem sem chodit, a ten pocit stále přetrvává, důvody jsem uvedla, zároveň si myslím, že sem nepatřím, ale jsou i tací, kteří mě přesvědčují o opaku 🙂. Jen zrovna to donešní “nesmíte” mě zas uvedlo do těch myšlenek, proč na veřejné diskuze nemám chodit. Od koní jsem se vykopla já sama, dotazy jako Kometa - a vy nevíte, a vy víte… Ne Kometo, já po x letech s x koněma za krkem (čtěte ve vlastním) nevím. Tohle mě dost vyčerpalo, ne jen u koní, a i když by se člověk často rád podělil se zážitky, najdou se vždy takoví, kteří mě odradí. Chtěla jsem najít citaci v knize Tajemství všech tajemství - virtualní internetový svět a různá alter ego, můžu byt kým chci, psát co chci… Ale nemůžu to rychle najit. Já tento názor nesdilím a myslim si, že by za to, jak se člověk na internetu cjová měl nést zodpovědnost. Ale chápu, ze s tim souhlasí málokdo. No nic.

Dnes u nás ledovka, ani chodit se nedá. Cvakla jsem dalšímu koňovi kopyta, chodím s bedýnkou náležitě pyšně, když už konečně můžu, a zkusila jsem vykutat trochu kobylinců. Jak to teď je přimrzlý, tak na to kašlu, ale dneska už něco šlo, je 0. Vršky stromů ale krásně omrzlý.

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.