Bobčo, vy snad ne! Prosím přestaňte organizovat, co kdo má psát a kam. Však to můžete přeskočit. Vidíte nick, básničku a nic vás nenutí ji číst. Nebo se vám zdá, že zabírá místo? Na diskuzi je místa dost. A nenadávejte mu. Vždyť ho neznáte ani vy, ani já.
Jestli můžu říct svůj názor…nevidím, nečtu, že by tu někoho urážel(uráželi/y) takže nemám problém. Když mě příspěvek nezaujme, prostě nereaguju, nemám k tomu co říct. Tím bych to uzavřela😉
Slepice…Niki, nám slepice nensou už minimálně měsíc. Teda je i nějaké podezření že za a) nesou někde jinde, za b) vajíčka chodí sbírat kuna dřív, než mamka😉Je to záhada, aby od 7 slepic bylo sotva jedno vajíčko denně(některé dny žádné)?!?😲
Včera jsem v Pálenici viděla po areálu kráčet hejno(asi 5) hezkých hnědých slepiček(nevím jestli to jsou vlašky, tyhle byly takové hezky baculaté😉) Vypadalo to asi takhle: tak co soudružky, kam půjdem? Nevíte některá, kde by mohla být díra v plotě?
A slepičky potřetí: mamka mi hlásila, že jak šla večer potokem s Mandy, viděla u sousedů přes dvě, slepičky skrčené na schůdkách a dvířka od kurníku zavřená…nestihnuly to👎U nás je to jasný rozsudek smrti, liška by je do rána odnosila. Tak to obešla dopředu a zazvonila, že je mají venku. Asi to mám po ní, nedokážu si říct: dobře jim tak, mají si hospodářství hlídat.
Tak mě pořád neodhlásili, tak budu psát přihlášená. Ano, nechtěla jsem sem chodit, a ten pocit stále přetrvává, důvody jsem uvedla, zároveň si myslím, že sem nepatřím, ale jsou i tací, kteří mě přesvědčují o opaku 🙂. Jen zrovna to donešní “nesmíte” mě zas uvedlo do těch myšlenek, proč na veřejné diskuze nemám chodit. Od koní jsem se vykopla já sama, dotazy jako Kometa - a vy nevíte, a vy víte… Ne Kometo, já po x letech s x koněma za krkem (čtěte ve vlastním) nevím. Tohle mě dost vyčerpalo, ne jen u koní, a i když by se člověk často rád podělil se zážitky, najdou se vždy takoví, kteří mě odradí. Chtěla jsem najít citaci v knize Tajemství všech tajemství - virtualní internetový svět a různá alter ego, můžu byt kým chci, psát co chci… Ale nemůžu to rychle najit. Já tento názor nesdilím a myslim si, že by za to, jak se člověk na internetu cjová měl nést zodpovědnost. Ale chápu, ze s tim souhlasí málokdo. No nic.
Dnes u nás ledovka, ani chodit se nedá. Cvakla jsem dalšímu koňovi kopyta, chodím s bedýnkou náležitě pyšně, když už konečně můžu, a zkusila jsem vykutat trochu kobylinců. Jak to teď je přimrzlý, tak na to kašlu, ale dneska už něco šlo, je 0. Vršky stromů ale krásně omrzlý.