Aktuálně: 2 611 inzerátů264 032 diskuzních příspěvků19 203 uživatelů

Třetí víčko

Písnička
Písnička 28.12.2025, 19:40:20 xxx:xxx.a4c9:35b2
Bodlinka:

stačí, že je to osoba, co musí mít padesát rádoby vtipných přezdívek.

Dnes je to přesně dva roky, co jsme tu Zbyňka veřejně požádali o zrušení anonymů.
Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná
Viz. falešné inzeráty, nepotvrzení inzerátu SMS, nepotvrzení profilu mailem. NIC.

Coudas
Coudas 28.12.2025, 19:44:34 xxx:xxx.91f2:3a86
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 28.12.2025, 19:37:38

Díky, i když nebylo potřeba. Nějak jsem se na společnou vlnu nehodila 🙂

Písnička
Písnička 28.12.2025, 19:49:49 xxx:xxx.a4c9:35b2
Bodlinka:

ledovka ble

mráz ble

To už jste jako doma z Vánoc, jo?
A co kočky? Náš pes blije - tchyně mu dala snad půlku husy.
Vona to dělá schválně - nám dává prošlou čokoládu a jemu husu.
Husu a salát už nechcem nikdy vidět! 

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 20:02:25 xxx.xxx.221.235
Písnička:

Dnes je to přesně dva roky, co jsme tu Zbyňka veřejně požádali o zrušení anonymů.
Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná
Viz. falešné inzeráty, nepotvrzení inzerátu SMS, nepotvrzení profilu mailem. NIC.

Snažila jsem si sedět na rukách, ale nejde to, tak bych k tomu napsala…ano, můžou zde diskutovat i anonymové…

Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná.

…ne nedošlo, pokud se nechci registrovat tak nemusím a i jako anonym můžu používat stále stejnou přezdívku…jméno…nick…říkejme tomu jak chceme…

Opravdu nechápu, proč má někdo potřebu zaregistrovat několik “identit” (když vezmu v úvahu, že registrovaný je defakto taky anonymní…  a pak pod nimi diskutit…no jo no, ale já jsem “jenom blbá ženská” tak tohle je asi nad moje chápání..

Navíc si myslím, že i registrovaný je ve svém podstatě taky anonymní…resp. minimálně do té doby, než toho sám na sebe napráší tolik, aby to stačilo na identifikaci dotyčného v reálném životě…a nebo může pěkně kecat…

acher (neregistrovaný) 28.12.2025, 20:04:18 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 28.12.2025, 19:40:20

Komu není shůry dáno,v apatyce nekoupí. Někdo se vyjadřuje slušně a ohleduplně vždy a nepotřebuje k tomu žádné ověření,kontrolu a u někoho nepomůže ani ani tisíc kontrol a ověření.

Písnička
Písnička 28.12.2025, 20:23:19 xxx:xxx.a4c9:35b2
acher:

Komu není shůry dáno,v apatyce nekoupí. Někdo se vyjadřuje slušně a ohleduplně vždy a nepotřebuje k tomu žádné ověření,kontrolu a u někoho nepomůže ani ani tisíc kontrol a ověření.

Naprostá pravda. 

O to víc vaše slova o slušném vyjadřování vyzní, když tu někdo může o někom veřejně psát toto:
sakriš.-….co tím sledujete????dělá vám to dobře? ty kecy??vždyť je to o ničem!….vyprdněte se na to tady!!!!!!!!!!běžte někam jinam!!já vás tady nechci!!!Jste blbec na n-tou…A otravujete tady vzduch…

Písnička
Písnička 28.12.2025, 20:31:49 xxx:xxx.a4c9:35b2
Sardullah:

Snažila jsem si sedět na rukách, ale nejde to, tak bych k tomu napsala…ano, můžou zde diskutovat i anonymové…

Nikomu z vás nedošlo, proč tolik identit - ochrana vás/nás uživatelů je zde stále žádná.

…ne nedošlo, pokud se nechci registrovat tak nemusím a i jako anonym můžu používat stále stejnou přezdívku…jméno…nick…říkejme tomu jak chceme…

Opravdu nechápu, proč má někdo potřebu zaregistrovat několik “identit” (když vezmu v úvahu, že registrovaný je defakto taky anonymní…  a pak pod nimi diskutit…no jo no, ale já jsem “jenom blbá ženská” tak tohle je asi nad moje chápání..

Navíc si myslím, že i registrovaný je ve svém podstatě taky anonymní…resp. minimálně do té doby, než toho sám na sebe napráší tolik, aby to stačilo na identifikaci dotyčného v reálném životě…a nebo může pěkně kecat…

Registrovaný může být anonymní, nemusí. 
Není ale anonymní, když tu o něm Kometa veřejně proaktivně píše
a rozesílá o něm ostatním nevyžádané soukromé zprávy.
Přesměrovává tok tématických diskusí do balastu.
Tato osoba svou funkci zcela nezvládla.

Canka
Canka 28.12.2025, 20:52:08 xxx:xxx.851:29e3

Ahooj holkyyy,

asi puknu z toho cukroví a bramborového salátu😂Dneska jsem si dala poslední talíř a leze mi i ušima😂

Doufám,že jste si svátky všichni užili..a ani nevím,jestli jsem sem psala,že Silvestr a příchod Nového roku budu slavit v Londýně…je tam jeden z nejhezčích ohňostrojů v Evropě,a i když je jedině dobře,že se teď ohňostroje všude ruší,já jsem bohužel milovník ohňostrojů,takže slovo dalo slovo s kamarádkou a bráchou v Londýně,a koupili jsme letenky..bude to teda mazec,protože jsem shlédla pár videí a trochu se těch davů a zlodějů obávám,ale to dáme😂Hledaly jsme takové letenky,aby jsme odjížděli navečer a já se stihla postarat o zvířátka a nechat je teda hlavně zavřený(i když u nás ve vesnici to je fakt mrtvý,co se týče ohňostrojů,trvá to tak 5 minut) a bohužel na Nový rok nám zpátky nic neletí z letiště,co by jsme potřebovaly,takže přiletíme 2.1. brzo ráno..o zvířátka se postará kamarádka..bude u mě doma,tak se postará i o kočičáky i o zvětstvo..a i tak máme přílet i odlet z jiného letiště..

Bobi?Nikomu se neomlouvej..ne na téhle diskuzi🙂Můžeme si tu všichni psát co chceme..od toho je to diskuze a jak psala Coudas,kort my zakladatelky!!!Takže tragujte,vztekejte se nebo klidně přehlížejte,co chcete😂

Coudas
Coudas 28.12.2025, 21:10:40 xxx:xxx.b0dc:e185
Písnička:

Naprostá pravda. 

O to víc vaše slova o slušném vyjadřování vyzní, když tu někdo může o někom veřejně psát toto:
sakriš.-….co tím sledujete????dělá vám to dobře? ty kecy??vždyť je to o ničem!….vyprdněte se na to tady!!!!!!!!!!běžte někam jinam!!já vás tady nechci!!!Jste blbec na n-tou…A otravujete tady vzduch…

Protože mu slušná slova došla?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.