Aktuálně: 2 611 inzerátů264 067 diskuzních příspěvků19 203 uživatelů

Třetí víčko

Písnička
Písnička 28.12.2025, 23:38:44 xxx:xxx.a4c9:35b2

Za nás už je to dorozebráno. 🙂
Doprala nám dnešní čtvrtá ! pračka (povlečení), tak to pověsíme a jdeme hajat.
Dobrou noc.

trojAAAcko
trojAAAcko 28.12.2025, 23:51:44 xxx.xxx.110.193
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 28.12.2025, 22:54:49

Jsme kdysi na iFauně Kometě otevřeně napsali, že není v pořádku, když jako nechovatelka chodí do všech sekcí a tam opravuje zkušeným chovatelům, že napsali S místo Z.

Osobně bych řekl, že by bylo na místě nejdříve si zamést před svým prahem. 😉

Sardullah
Sardullah 28.12.2025, 23:53:41 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 28.12.2025, 22:54:49

Sardullah - pro nás nejste blbá ženská. My proti ženám obecně nic nemáme. Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó

No tak tohle mě snad i začíná bavit… za prvé je mi jedno, co si myslíte vy… já se za “blbou” ženskou označila jako vyjádření důrazu na určité společenské klišé, které někdy někde přetrvává …při těch psech resp. fenách, které mě provázejí životem, musí být sakra rychlá v přemýšlení, toho musím kurňa rychle vymyslet a hlavně musím mít sebevědomí na půdu a snažit se být za všech okolností v klidu, hlavně v krizovce.

Vůbec si neumíte představit, jak silná osobnost musím být… taková, že je jen málo věcí, co mě rozhodí.

Nevím koho všeho považujete za NÁS… ale fakt si nelamte hlavu, když se někde cíleně”schodím”😎

Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó

Garantuju vám, že jestli takový ženský znáte, tak my dva patříme do jiných vesmírů… a vůbec nechápu, proč je toto uváděnou v souvisloti s mým “ já jsem jenom blbá ženská”… 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.