Za nás už je to dorozebráno. 🙂
Doprala nám dnešní čtvrtá ! pračka (povlečení), tak to pověsíme a jdeme hajat.
Dobrou noc.
Za nás už je to dorozebráno. 🙂
Doprala nám dnešní čtvrtá ! pračka (povlečení), tak to pověsíme a jdeme hajat.
Dobrou noc.
Jsme kdysi na iFauně Kometě otevřeně napsali, že není v pořádku, když jako nechovatelka chodí do všech sekcí a tam opravuje zkušeným chovatelům, že napsali S místo Z.
Osobně bych řekl, že by bylo na místě nejdříve si zamést před svým prahem. 😉
Sardullah - pro nás nejste blbá ženská. My proti ženám obecně nic nemáme. Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó
No tak tohle mě snad i začíná bavit… za prvé je mi jedno, co si myslíte vy… já se za “blbou” ženskou označila jako vyjádření důrazu na určité společenské klišé, které někdy někde přetrvává …při těch psech resp. fenách, které mě provázejí životem, musí být sakra rychlá v přemýšlení, toho musím kurňa rychle vymyslet a hlavně musím mít sebevědomí na půdu a snažit se být za všech okolností v klidu, hlavně v krizovce.
Vůbec si neumíte představit, jak silná osobnost musím být… taková, že je jen málo věcí, co mě rozhodí.
Nevím koho všeho považujete za NÁS… ale fakt si nelamte hlavu, když se někde cíleně”schodím”😎
Teda když neřvou o půlnoci na celej panelák/kolej eště eště davaj davaj ich komme joóóó
Garantuju vám, že jestli takový ženský znáte, tak my dva patříme do jiných vesmírů… a vůbec nechápu, proč je toto uváděnou v souvisloti s mým “ já jsem jenom blbá ženská”…