Aktuálně: 2 604 inzerátů264 422 diskuzních příspěvků19 207 uživatelů

Třetí víčko

Canka
Canka 30.12.2025, 07:58:21 xxx:xxx.1b1e:22d5

Ahoj holky,

jste moc hodné,ale já tím nechtěla vyvolat nějaké obavy,to se omlouvám..ale znáte mě..když to není akutní nebo nejde o pojistku(mi to vždycky kamarádka pojišťovačka připomene,ať jdu,že za to dostanu prachy😂),tak na doktory prdím..noc byla krušná,ale teď ráno se už cítím dobře..asi jsem si to někde v těle jen nějak blbě narazila a už je to ok…když by to bylo i dneska ráno špatný,určitě bych k doktrovi šla,ale takhle je to v pohodě🙃Břicho skoro nebolí,jen cítím ještě píchání pod pravou lopatkou..ale to bude taky jen naražený..

A Londýn chce,abych přijela😀Nebojte,vím,že hlavně ta lékařská pomoc tam je extrémně drahá,však tam brácha bydlí..a co teprve veterina…to je šílenost cenově tam..a i když se hooodně těším,trošku začínám mít obavy z těch davů lidí,o kterých furt čtu😂

Coudas (neregistrovaný) 30.12.2025, 08:20:36 xxx:xxx.1501:3380

Mršina 😁 si drze dojde až na terasu, jak by tu pro ni něco bylo… 🫣

Obrázek Obrázek
Daja
Daja 30.12.2025, 08:26:50 xxx.xxx.16.234
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.12.2025, 07:53:02

Já už dojela jsem v Karviné a po cestě jasně, že byla uzavřena cesta mezi Úvalnen a Skrochovicemi dva auta v sobě a asi dost zlé páč se objížděli. No snad jen plechy i když i to zabolí. 

Jinak cesta krásna, uklizeno, posypaná jen objížďka byla fakt cesta 4 třídy, tak tam nic.

kometa
kometa správce
30.12.2025, 10:21:18 xxx.xxx.147.163
Bobca:

Niki,běž zavčasu…dá ti prášky..nechtěj zažít zánět někde venku….je to hooodně nepříjemné…věř starším dámám🤗

Ono nejde o zánět, ale o mechanické poškození něčeho. To je větší průšvih.

kometa
kometa správce
30.12.2025, 10:23:39 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 30.12.2025, 08:26:50

Já už dojela jsem v Karviné

Tak Karvinou pozdravujte. Mé rodné město.

Písnička
Písnička 30.12.2025, 10:28:53 xxx:xxx.4ed8:4c5e
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 30.12.2025, 08:26:50

Kam jste se to vydala na cesty, Dajo?
Obdivujeme všechny ženy, které řídí v takovém počasí.
My jsme si dělali řidičák ještě na střední, v sedmnácti.
Pak jsme museli počkat na zletilost, až nám ho fyzicky vydají.
Nikdy jsme moc aktivně neřídili.
Nepijeme, tak jsme většinou nad ránem vozili kamarády ze zábavy,
z plesu a podobně. Kolikrát nás stavěli policajti a nechápali,
že ve 4 ráno s autem plným veselých chasníků nikdy nic nenadýcháme. 🙂
Ale řídili jsme jen občas - žili jsme v té době ve velkoměstěch (Barcelona,
Londýn, pak Praha a Plzeň) a auto jsme vlastně vůbec nepotřebovali.
Naopak byl problém kam s ním + zloději + kuny.
Během kovidu nám řidičák propadl, ani jsme si toho nevšimli, když neřídíme.
No a teď ani nevíme, jak to chodí - jestli si normálně zažádat o prodloužení
nebo jestli by po nás chtěli absolvovat autoškolu nebo její část znovu.
Koukali jsme ze zvědavosti na dnešní testy - to je rozdíl oproti devadesátkám. 🙂 

Coudas
Coudas 30.12.2025, 12:25:50 xxx.xxx.126.48

Vezla jsem kamarádce balík sena, sice na pickupu, ale je to je  stará Dacia. Vesnické cestičky jsou docela v pohodě, ale klouže to. Někteří si toho teda nevšimli a jezdí, jak by se nechumelilo, ale to je už normální stav. Třeba že by měl v kopci pustit protější auto ten, kdo jede dolů, ale tak to by museli lidi u řízení myslet, což v dnesní době “já jenom já” většinou nehrozí 🙂. Ale jezdilo se v daleko horších podmínkách. Loni jsme chtěli jet k Trutnovu, ale sněžilo tak, že to co normálně jedeme 20 minut jsme jeli hodinu, takže jsme cestu vzdali. Kolikrát jsem jela pres celou republiku. Takovej čerstvě zasněženej Mohelničák, kterej ucpou kamiony už ale zažít nemusím. A jednou, to jsem jela služebně z Moravy sem k nám, mi pickup zamrzl tak, že nešlo rozmrazit přední okno, topení zamrzlo taky, takže nefoukalo, tak jsem z Těšína až někde k Příboru jela jak Ace Ventura s rozbitým předním oknem 😁 Ale to je už hodně let.

Sarah01
Sarah01 30.12.2025, 12:59:12 xxx.xxx.162.253
Coudas:

Vezla jsem kamarádce balík sena, sice na pickupu, ale je to je  stará Dacia. Vesnické cestičky jsou docela v pohodě, ale klouže to. Někteří si toho teda nevšimli a jezdí, jak by se nechumelilo, ale to je už normální stav. Třeba že by měl v kopci pustit protější auto ten, kdo jede dolů, ale tak to by museli lidi u řízení myslet, což v dnesní době “já jenom já” většinou nehrozí 🙂. Ale jezdilo se v daleko horších podmínkách. Loni jsme chtěli jet k Trutnovu, ale sněžilo tak, že to co normálně jedeme 20 minut jsme jeli hodinu, takže jsme cestu vzdali. Kolikrát jsem jela pres celou republiku. Takovej čerstvě zasněženej Mohelničák, kterej ucpou kamiony už ale zažít nemusím. A jednou, to jsem jela služebně z Moravy sem k nám, mi pickup zamrzl tak, že nešlo rozmrazit přední okno, topení zamrzlo taky, takže nefoukalo, tak jsem z Těšína až někde k Příboru jela jak Ace Ventura s rozbitým předním oknem 😁 Ale to je už hodně let.

Snad se už za 2 roky přes Mohelničák vůbec nebude muset jezdit a bude hotová D35. Letos jsem jela na výstavu do Humpolce (po dálnici nejezdím, protože dálniční známka se mně nevyplatí), Mohelničák zavřenej, něco tam opravovali, musela jsem jet přes nějaký kotěhůlky a to byl děs běs, cesta úzká a rozbitá, samá zatáčka a do toho se na člověka lepí nějaký spěchač, to byly nervy. Zpátky už jsem jela raději jinudy.

Bodlinka
Bodlinka 30.12.2025, 13:05:55 xxx.xxx.86.109

Proto byl můj požadavek na nové služební auto “je mi všechno jedno, ale ať má vyhřívané přední sklo jako to předtím”.

Coudas
Coudas 30.12.2025, 13:09:17 xxx.xxx.126.48
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.12.2025, 12:59:12

Když jsem jezdila do Ostravy na VOŠ, taky jsem se snažila.najít alternativu, jak přes zimu Mohelničák objet. I v mapě to vypadalo děsivě. Nakonec jsem to řešit nemusela.

Jepravda, že za těch pfff 24 let, co musím tenhle.přejezd řešit se hooodně dálnic, nebo širších silnic, obchvatů vesnic rozšířilo. Obězd Hradce je sice kilometrově delší, ale časově o dost lepsí, hlavně ty semafory byly záživný. A kolem Liberce ty cesty jsou taky jinde. Až na ten čuměl (tunel).

Sarah01
Sarah01 30.12.2025, 13:18:36 xxx.xxx.162.253
Coudas:

Když jsem jezdila do Ostravy na VOŠ, taky jsem se snažila.najít alternativu, jak přes zimu Mohelničák objet. I v mapě to vypadalo děsivě. Nakonec jsem to řešit nemusela.

Jepravda, že za těch pfff 24 let, co musím tenhle.přejezd řešit se hooodně dálnic, nebo širších silnic, obchvatů vesnic rozšířilo. Obězd Hradce je sice kilometrově delší, ale časově o dost lepsí, hlavně ty semafory byly záživný. A kolem Liberce ty cesty jsou taky jinde. Až na ten čuměl (tunel).

Průjezdy takovými městy nechávám na navigaci a vyplatilo se mně to, v těch pruzích bych se ztratila. 😀 Jezdím teprve od dubna 23. Jinak samozřejmě je lepší si cestu, kam nejezdím moc často, radši nastudovat předem. 

Coudas
Coudas 30.12.2025, 13:48:47 xxx.xxx.126.48
Sarah01:

Průjezdy takovými městy nechávám na navigaci a vyplatilo se mně to, v těch pruzích bych se ztratila. 😀 Jezdím teprve od dubna 23. Jinak samozřejmě je lepší si cestu, kam nejezdím moc často, radši nastudovat předem. 

Mno, navigace dobrý pomocník ale špatný rádce 😁. Zvlášť, když jezdím sama. Jela jsem pro koně za Přerov. Přerov rozkopanej, a jestě tak ucpanej, že jsem se nezařadila do spravného pruhu na odbočení. Zapla jsem navigaci. Zavedla mne do zahradkářské kolonie, kde na mě dědula s kolem, ze kterého musel sestoupit a uhnout za popelnici, koukal jako na blázna, protože s tím větším autem a koňákem (přepravníkem na koně) v té úzké uličce nic jineho než magořina nebyla. S oddechem jsem vyjela, ale navigace mi přikázala “odbočte doleva”. Najela jsem do uličky k “myší díře” pod nádražím, kolejema. Výška průjezdu 2.7 metrů. Zůstala jsem stát a rozbrečela jsem se. Dojela jsem až k díře, otevřela dveře, vystoupila, jednou nohou jsem stála na brzdě a pomaličku pouštěla auto pod most a koukala, jestli se koňák vejde. Vešel, auto co přijelo proti vycouvalo a počkalo, až celý manévr provedu, ja zas naskočila, klepala jsem se jak ratlik, mávla na čekajícího hodneho člověka, který si dozajista klepal na čelo, co to je za debila, a jela dále do Holešova. Takže ne, já navigaci nevěřím 🙂. Zvláště naší zaostalé v autě.

Daja
Daja 30.12.2025, 13:54:47 xxx:xxx.380:3964
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.12.2025, 10:23:39

Sem si na Vás dokonce v Karviné vzpomněla😉.

Daja
Daja 30.12.2025, 13:57:33 xxx:xxx.380:3964
»
Odpověď na příspěvek uživatele Písnička z 30.12.2025, 10:28:53

Jela jsem na canisku, to víte někdo dělat musí a moji klienty bych nenechala jen tak, jakou měli velikou radost huráááá.

kometa
kometa správce
30.12.2025, 14:01:57 xxx.xxx.147.163
Daja:

Sem si na Vás dokonce v Karviné vzpomněla😉.

A to je hezké…

Daja
Daja 30.12.2025, 14:03:31 xxx:xxx.380:3964
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 30.12.2025, 14:01:57

Ale nemyslete si, vzpomínka byla jen v dobrém😉.

kometa
kometa správce
30.12.2025, 14:04:48 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 30.12.2025, 14:03:31

O tom jsem ani na okamžik nezapochybovala. 😉

lesnizinka
lesnizinka 30.12.2025, 15:53:59 xxx.xxx.81.49

Niki, tak doufala jsem, že do rána se to uklidní a kdyby ne, než sem vlezu, už budeš sedět někde v čekárně😉A jinak áno….prosim tě, hlavně tam dávej(dávejte) na sebe pozor!

Když hlásí chumelenice a náledí, pokud možno nejedu nikam, zbytečně na tom riskovat nebudu, nejsem žádný bravurní řidič, spíš pošuch, co koná a pak myslí…což za volantem není to pravé ořechové😏

Ráno: honem jdu došít bráchovy gatě, včera přijeli na návštěvu, tak jsem to nestihnula. Nechala jsem mašinu rozdělanou v pracovně a doufala, že s pračkou nebudou chtít přijet hned ráno. Došila gatě, pouklízela to a teď, že odpojím pračku, vytáhnu ji zpod linky, nejlíp vyhodím až ven - nemá v ní být někde voda, tak ať vyschne(vymrzne😉) Samozřejmě strhnutý roháček, takže nejde odšroubovat, jedině zavřít vodu v baráku…do zítra?😲Hned volám klukovi, co se nám tu rýpal s tou vodou před svátkama, jestli má pracovní den, že mě musí zachránit😊Naštěstí, že pojede něco dělat k rodičům, tak u nás to bude na chvilku, tak pak k nám sjede. Trvalo mu to přesně hodinu, naštěstí bez komplikací a mám to hotovo. Tedy ještě vyhodit tu starou pračku. A jasně, před minutou volal dopravce, že ta pračka jim přišla teprve na sklad a mlžou ji přivézt nejdřív v pondělí😠Hlavně, že jsem si e-shop vybrala proto, že měl dodání nejpozděj 31.👎

Orionka (neregistrovaný) 30.12.2025, 15:55:13 xxx.xxx.222.236
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 30.12.2025, 13:48:47

Děláte dobře - s tou navigaci. Nějakého Itala zavedla v Praze na Nuselské schody.

Ale nevyberete si, kdysi jsme jeli přes Slovensko podle mapy papírové. Zastavili  jsme, když před kapotou leskly se a šplouchaly vlny Gabčíkova ve výstavbě - v noci.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.