Aktuálně: 2 603 inzerátů264 414 diskuzních příspěvků19 207 uživatelů

Třetí víčko

Sarah01
Sarah01 30.12.2025, 16:07:47 xxx.xxx.162.253
Coudas:

Mno, navigace dobrý pomocník ale špatný rádce 😁. Zvlášť, když jezdím sama. Jela jsem pro koně za Přerov. Přerov rozkopanej, a jestě tak ucpanej, že jsem se nezařadila do spravného pruhu na odbočení. Zapla jsem navigaci. Zavedla mne do zahradkářské kolonie, kde na mě dědula s kolem, ze kterého musel sestoupit a uhnout za popelnici, koukal jako na blázna, protože s tím větším autem a koňákem (přepravníkem na koně) v té úzké uličce nic jineho než magořina nebyla. S oddechem jsem vyjela, ale navigace mi přikázala “odbočte doleva”. Najela jsem do uličky k “myší díře” pod nádražím, kolejema. Výška průjezdu 2.7 metrů. Zůstala jsem stát a rozbrečela jsem se. Dojela jsem až k díře, otevřela dveře, vystoupila, jednou nohou jsem stála na brzdě a pomaličku pouštěla auto pod most a koukala, jestli se koňák vejde. Vešel, auto co přijelo proti vycouvalo a počkalo, až celý manévr provedu, ja zas naskočila, klepala jsem se jak ratlik, mávla na čekajícího hodneho člověka, který si dozajista klepal na čelo, co to je za debila, a jela dále do Holešova. Takže ne, já navigaci nevěřím 🙂. Zvláště naší zaostalé v autě.

Tak tu v autě určitě ne. Co si tak pamatuju, tak tu aktualizovali vždy v servisu na garanční prohlídce, jinak byla neaktuální. Já používám tu v mobilu a ve městě mě ještě nezklamala. Horší je to mimo město. To hledá vždy nejkratší cestu a občas to fakt není dobrej nápad.

kometa
kometa správce
30.12.2025, 20:12:55 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 30.12.2025, 18:43:40

Děláte velmi, velmi záslužnou činnost.🌹

lesnizinka
lesnizinka 30.12.2025, 21:34:53 xxx.xxx.81.49

Jo, jo Dájo, je to moc pěkné a potřebné👍❤️Já taky moc ráda mluvím se starýma lidma, se starými sousedy, s ,,naší tetičkou"(paní, co bydlí proti mamce, pracovala s taťkou a já u nich prakticky vyrostla) ráda jsem chodila i na lavičku za sousedkou vedle babči, její dcera na ni neměla čas a ona byla ráda, když jsme za ní s mamkou zašly přisednout chvilku, když jsem ještě chodila s pejsama(už nejsou, ani ona už není😟) Já jsem byla takové to dítě ulice, co chodí po sousedech, všude s přiživí😜tam pobude, tam pobude, podle toho, co se u nich zrovna děje…Ani to už se asi neděje, takto už děti zřejmě nefungují, rodiče je nespustí z očí, nepustí ani na krok🙄Naši byli v klidu, věděli, že buďto jsem s děckama někde na lukách, v lese, nebo u některých sousedů😉

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.