Coudas:Mno, navigace dobrý pomocník ale špatný rádce 😁. Zvlášť, když jezdím sama. Jela jsem pro koně za Přerov. Přerov rozkopanej, a jestě tak ucpanej, že jsem se nezařadila do spravného pruhu na odbočení. Zapla jsem navigaci. Zavedla mne do zahradkářské kolonie, kde na mě dědula s kolem, ze kterého musel sestoupit a uhnout za popelnici, koukal jako na blázna, protože s tím větším autem a koňákem (přepravníkem na koně) v té úzké uličce nic jineho než magořina nebyla. S oddechem jsem vyjela, ale navigace mi přikázala “odbočte doleva”. Najela jsem do uličky k “myší díře” pod nádražím, kolejema. Výška průjezdu 2.7 metrů. Zůstala jsem stát a rozbrečela jsem se. Dojela jsem až k díře, otevřela dveře, vystoupila, jednou nohou jsem stála na brzdě a pomaličku pouštěla auto pod most a koukala, jestli se koňák vejde. Vešel, auto co přijelo proti vycouvalo a počkalo, až celý manévr provedu, ja zas naskočila, klepala jsem se jak ratlik, mávla na čekajícího hodneho člověka, který si dozajista klepal na čelo, co to je za debila, a jela dále do Holešova. Takže ne, já navigaci nevěřím 🙂. Zvláště naší zaostalé v autě.
Tak tu v autě určitě ne. Co si tak pamatuju, tak tu aktualizovali vždy v servisu na garanční prohlídce, jinak byla neaktuální. Já používám tu v mobilu a ve městě mě ještě nezklamala. Horší je to mimo město. To hledá vždy nejkratší cestu a občas to fakt není dobrej nápad.