Aktuálně: 2 549 inzerátů266 305 diskuzních příspěvků19 234 uživatelů

Třetí víčko

lesnizinka
lesnizinka 12.01.2026, 10:59:00 xxx.xxx.31.103

Když jsem vstávala v těch 7h bylo jen -16(teda na rozdíl od vašich teplot😉) Legíny nemám ty vyloženě zateplené(ano znám, vím o nich, dokonce jedny podobné mám do zahrady) ale mám takovou zimní verzi, vevnitř počesané, že jako nejsou vyloženě ty tenké letní legíny. No nohy jsem měla po návratu z obchůzky jak opařené. A áno, dokonce v mrazech pod -4st už nasazuju kapuci na mikině😏 A dneska bych na ni možná snesla i tu od bundy, těch -16 už bylo hodně poznat. Po těle pohoda, to jsem fakt navlečená a chůze mě zahřeje. Mám tričko z krátkým, na to termotriko s dlouhým, dlouhou mikinu pod zadek a lehčí zimní bundu. Tlusté ponožky a trekové nepromokavé boty. Teda nízké, ale zima mi ještě nebyla, u nás do nich sníh nenaberu, z těch tří centimetrů, co napadly😏Ani dnes jsem si rukavice nevzala a dobrý, ty dlouhé rukávy stačí, udělám pěstičku, rukáv mám přes ni přetažený😀

Buggyra
Buggyra 12.01.2026, 11:58:57 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.01.2026, 09:27:20

Tak to moje musí nastartovat několikrát denně a v kuse jezdívá max. 10 km 😀 To je ráno od domu do práce, odpo z práce ke koním, večer od koní domů.

Coudas (neregistrovaný) 12.01.2026, 16:56:35 xxx.xxx.126.48

Výprava padla na dnešek 😍 zejtra má prej pršet, mi sdělil manžel. Tak jsme v 10.00 vyrazili jen za humna na Špičák. Naprostá paráda, 13 km. Cestou jsem si říkala, co že to vlastně jsme, turisti, trampi… tuláci je takový hezký…no já jsem spíš pako.  Každý normální člověk, co jde ve sněhu do hor si vezme čepici a rukavice. Čepici jsem mohla případně nahradit kapucí na bundě, ale nepotřebuji. Rukavice jsem si vzít mohla, při drapání se ve sněhu by se šikly. Ale tak… Nejdůležitější jsou správné boty. Vzhledem k zimě jsem si vzala své superpracovní, i když jsem měla trošku obavu, že jak nejsou šněrovací, že to na ty zrichtované kotníky nebude ono, ale superbot, i po této strance, teploučko krása. V lese jsme potkali tažného koně, no musela jsem pána poprosit, jestli si to můžu vyfotit. Na šťítě jsme si dali sváču, čaj z termosky, ale dost tam foukalo, tak jsme se moc nezdržovali. Dolů došlo i na to lyžování, ale sníh byl lehkej a šlo se dobře. A.nejlepší - na 13.om jsme.potkali 4 lidi! 👌

Videjko 😊  

https://www.youtube.com/watch?v=RdOmZb2SeNE

Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 12.01.2026, 17:11:09 xxx.xxx.20.192
lesnizinka:

Bobi, jak jsi dopadla, dojelas v poho?

jojo…Naštěstí nebyla ledovka…zítra jdu na krev a moč…v pondělí MR a úterý ARO…

Daja
Daja 12.01.2026, 17:22:45 xxx.xxx.121.144
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 12.01.2026, 17:11:09

🙏ať je vše OK.

Elisak
Elisak 12.01.2026, 18:08:58 xxx:xxx.e395:b404

U nás bylo ráno -21°C. Chvíli jsem čekala jak to poleze nahoru, ale nakonec jsem vybíhala v -19°C, pak už bych to nestíhala, v plánu byl půlmaraton. Nebylo to tak hrozný jak to zní, vůbec nefoukalo. Jen teda psa jsem do toho nechtěla tahat, tak jsem ho nabrala až po 10km, kdy už bylo jen -14°C. Krásně mu omrzly fousky.

Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.