Jako já jsem teďka ráda, že mám tu kamennou stáj! To je tak znát! Je tam úplně jiné klima, sice tam mám všude otevřená okna dveře, aby tam luftovalo a nebyl tam cítit čpavek, ale teplota tam nepřesáhne nějakých příjemných pokojových 23°C. Teď na nich vidím, jak jsou tam rády, ani nedutají! Když je venku chladno, tak se tam nadlábnou a už vyhlížejí a kopou do dveří, že chtějí ven. Teď, když dožerou, stojí, pospávají, občas něco řeknou, když procházíme chodbou, ale jinak je tam klid. Když s nima jdu do potoka, jsou už aspoň pěkně vychladlé. Jako pastevko je super věc, ale v těchhle hicech jsem ráda, že kromě dřevěného přístřešku a stromů mám i tohle, protože je předpoklad, že výkyvy počasí budou čím dál tím horší🙄…U nás zatím pořád něco poprchává, už to sice není slejvák, ale furt je mokrý asfalt a jsou tu louže, aspoň co koukám z okna.
O všem a o ničem :)
Capo to bohuzial vzdal 😢
To je mi líto. Ale měl krásných pár týdnů na konec, pochodil po trávě, pozdravil holky, měl kamaráda… užil si pěkného počasí…
Pane jo to je fakt tak smutné, ach jo😭.
To je mi líto Míšo :/
Přeju Capovi nekonečnou duhu a plnou papulu zelenýho a hlavně ať ho tam nikdo neprudí. Lidí si asi za život užil až až…
On este zije, ale ulahol…
Stona od bolesti, chjo.
Dostal teraz drogy, tak uvidime, dnes sa malo robit RTG a korektury, ale….no, vyckam este.
Achjo, no, to je těžká chvíle. Přeju co možná snadné rozhodování, jsem si jistá, že každá vaše volba bude správná a k prospěchu toho zvířete. Držte se.
Uz stoji…nuz, dobre drogy nie su zle…
Vdaka.
Ufff, tak naděje ještě je! 🍀
Držím palce. Jemu by nepomohlo pobudnúť nejaký čas v závese?
Nemáte pls někdo zkušenost s uzdečkami z Decathlonu? Jedna se mi tam líbí, zpracování vypadá dobře, je to 100% hovězina, tak předpokládám, že by to mělo být ok?
Na tu kvalitu kůže bych nespoléhala. Měla jsem tam odsud poprsák a strašně rychle to prasklo., využíváno minimálně.
To je značka Waldhausen, že ano? No, podle toho, co jsem slyšela, je to bohužel kus od kusu, nepomůže ani dobrá péče, pokud narazíte zrovna na ten horší. Ale já mám zatím dobré zkušenosti, nicméně mně se dostaly kožené produkty zn. Waldhausen do stáje pouze z druhé ruky, tj. již prověřené a odzkoušené (to je jedna z výhod bazarového zboží).
Mmch. 100% hovězina je široký pojem. Může být z jednoho kusu kůže a může to být recyklát vyrobený z odřezků kůže, které jsou slepené (více či méně úspěšně) k sobě, a pořád je to hovězina…
Nn, je to ta jejich Fouganza:
Jo, to je asi totéž, kvalitativně… taky economy produkty.
Z fotek té uzdečky na mě čiší tradiční nedotčení praxí u těhle produktů - podhrdelník na poslední dírce a lícnice na skoro první, to je určitě něco, co bych si na místě proměřila, jestli to půjde na mého koně napasovat. Naprosto běžně musím podhrdelníky u economy uzdeček zkracovat, to je ještě ta lepší varianta, tady to na mě dělá dojem, že by klidně mohl být ve finále podhrdelník krátký…
Dík za info, asi půjdu tedy do jiné.
Mmch. 100% hovězina je široký pojem. Může být z jednoho kusu kůže a může to být recyklát vyrobený z odřezků kůže, které jsou slepené (více či méně úspěšně) k sobě, a pořád je to hovězina…
V mém případě B bylo správně.
Fouganza uzdečku má jedna holčina u nás - zpočátku vypadala fajn, po namazání změkla, původně hodně tuhá, ale tak po roce užívání a ne každodenního, začal materiál praskat, pak odešla jedna přeska, no za mě bych šla do něčeho kvalitnějšího, i když vypadá dobře, to zase ano.
díky