Jj.v práci nosím takové ty levné napodobeniny drahých “žabek ”. A venku kde můžu bosa nebo v krocxech a to i do vody.protoze když šlápnu na kaminek bych se poch….jinak pevné boty nosím kvalitní (většinou běžecké) měkké aby doslap na patu byl jako do pokojíčku.
potvrzuju auto.boli to -mam to na plynové noze…
Sedím si teď u lékaře a čekám na rtg.
Noo, niektoré mäkké bežecké práve môžu ísť podobným zraneniam naproti.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.08.2025, 13:58:55
mno a nikdo z těch koho je víc mi ešče neřeknul, JAK TO MÁM DĚLAT, ABYCH U TOHO NEVYPADALA JAKO VOŽRALEJ TUČŇÁK S MOTOLICÍ!! To není proveditelný, neni.
To už se tu probíralo 🙈…a dětem kterým se to nepokazilo a chodí přes špičku do teď vypadají dost komicky,vídáváme takových pár lidí s fakt divnou chůzí.přes špičku jsem byla schopná běžet jen sprintem…jako že jsem dřív běhávala závodně…Rudá hvězda České Budějovice.
taky trefa - bosa se nikam nepohnu. krok naboso nemuzu udelat skoro ani na hladke podlaze v byte. Kaminky? tim to vlastne cele zacalo. I v pevnych botech mi strasne vadilo (a vadi) chodit po sterku, kaminkove ceste. Uz to melo byt varovani - ale dochazi mi to vsechno a zacina zapadat do sebe az ted
tak dobre dopadnete. RTG, krev , EMG - to uz mam za sebou
Doktor mi odsouhlasil mou diagnózu. Dle rtg ostruhu nemám .dost mi tu patu mačkánim potrápil. Klenba podélná dobrá.příčná zborcená (od mala,chodila jsem jako dítě na nápravný tělocvik nohy) mírný halux(nebolestivý)
Doporučení koupit si měkké gelové vložky do bot.mazat něčím na bolest. Napsané 10x rehabilitace( laser nebo elektroléčba) obstřik jsem zamítla(prej děsně bolí)a do paty ?to raději do voka 😂.dalsi postup pokud rhc nepomůže je rázová vlna,ty obstřiky, nebo tu šlachu nafiknout. Takže jdu k rhc doktorovi…a uvidíme.
Jo a co se mi na té noze divného dělo,slejzala mi ponoška.😱😂
No, pri tych tichojebkach ide o to, ze clovek v nich moze chodit tak, ze suchce nohami, takze pata a vsetky tie bazmeky si oddychnu.
A ano, plynova noha je aj moja, bolievalo to fest.
Preslo mi to uplne, len fakt to nosim aj do prace, aj ku konom, iba na turistiku nie, ale s tou som vlastne mala pauzu v horucavach a chodim tak posledny mesiac a zatial ok. A nahodou som ukoristila matkine topanky, co maju tu patu makku. Inak krokse a suchty suchty.
Okrem nadhernej Gustavovej koze som rano zistila, ze si Liska na xy miestach dokatovala zadne nohy a ze to puchne jak svina.
Ked som Garonika dnes sprchovala (Garon sa teraz tlaci pred hadicu ako najaty), tak sa smykol, spadol a narazil si karpus, chjo, dnes do vecere pojde hodne Equipalazonu 😔
Bola som na seno, zas mam upal, zajtra posledny den horucav, uf, uf, uz nech to peklo skonci 😢
Noo, niektoré mäkké bežecké práve môžu ísť podobným zraneniam naproti.
Boty mi ortoped odsouhlasil.mela jsem je na noze…měkky bezbolestný doslap. Když mám Jezdecká perka nebo vysoké jezdecké.je to skuš. Obyč adidy superstar taky nic moc..teď se v práci pajdav v tomto…neoriginal žabky.