Horsana: Uz nech skonci toto volno, hore na kopec sa chodia prechadzat ludia a dnesna vzorka bol vrchol, chjo.
Bolo uz sero, kone signalizovali, ze hore nieco/niekto je, o chvilu ludske hlasy. Fox medzitym zahrabaval, obcas zmizol.
Boli to dve zeny, mali na volno x vlciaka, ktory okamzite zacal chalovat z oboch foxich misiek a doslova ich vylizal.
Reakcia majitelky “jeeee, tam mal niekto papat”?
Reku ano, MAL. A lisiakov pribeh.
A potom, ako v zlom sne som videla, ako Fox sedi v takom tuneliku v podraste, meter od psa a vyhodnocuje (uhm, ludia sa rozpravaju, ok a toto zviera, zaujimave).
Vludne som ich upozornila (vo vnutri mi uz zvonil umieracik), ze lisiak je tu, ci by si pripli psa na voditko.
Ale nepripli. Miesto toho sa zacali jedna druhej pytat, ci ho vidi, kde je a potom to prislo.
Veta, kvoli ktorej tak vela ludi ma psickarov za ignorantskych dementov: NEBOJTE SA, ON MU NIC NEUROBI!
Dpc, nie, kdeze, kdezeeeeee….
Pes skocil, Foxovi v hlave konecne zopli tie dva neurony a zacal zdrhat, pes za nim….och…
Nastastie Fox preskocil plotik ku konom a vlciak nie…OMG.
Panie vyjadrovali obrovsky udiv, ze ich skurveny zasraty pes sa neda privolat, odvolat, ani nic a pochvalovali si, ze bude dobre spat, lebo im v lese tri krat usiel a preto sa vracaju tak neskoro, lebo ho dlho hladali.
Nuz, ja som kludny, relativne otrly clovek, ale dnes mi odj*balo dekel.
Moj sladky chlapec, och…
Ako, lekciu asi pochopil, ti dobri ludia sa, po tom, co som ich pozvala zoznamit sa s konikmi (lebo na vrazdu som nemala sil) rozlucili s tym, ze nabuduce vezmu konikom nieco papat.
Uz nech su vsetci v praci a idealne aj v pérdeli a nech tam aj ostanu.
Fox sa ukazal asi o pol hodinu, chjo. Nastastie mam vzdy v rezerve jednu macaciu salamu, tak tu si v klude zozral.
Je to este lisca, ten by sa kamaratil s hocikym, chujko maly.
Idem si nalupat Lexaurinu 😢
Nemilosrdně všechny z našeho sice neoploceného pozemku kolem rybníků vyhodím. Nediskutuju s nima…Srát mi tam cizí psi nebudou…ať se projdou okolo.vysokou trávou,polem…já to tam pro ně nesekám. Doby kdy okolo mě prošly dvě nádhery,ani nezabučely , psy na volno jsou pryč….já jim povídám, že tu mám někde taky psa,ale že jsem tu doma a ať si své dají na vodítko…nic a ještě se nafoukly, ale šly pryč,tak jsem to vydejchala…jenže na druhé straně rybníka začaly psovi házet klacky do vody..tak to mi bouchly saze. Já kvílela až mi hlasivky přeskakovaly a slečny šly domu polem.