Vcera hrozne fukalo, Fox neprisiel, skoro som ho oplakala.
Zlanarila som dieta ku konom, aj rodicov, uzasny chlapcek, ma rad prirodu, zvierata, pestuje bylinky a kedze ma mama alergiu na psy, psa mat nebude. Milujem to decko, vola sa Maxík, to proste viete, ze bude rad s konmi. Akurat ze dosli aj s jeho mierne ADHD mladsou sestrou, mno, nevadi.
Fox sa objavil akurat ked tam vsetci boli, prisaham, ze sa pred tymu detmi predvadzal, lebo demonstrativne zahrabaval lahodky par metrov od nas. Rodicia boli vcas upozorneni, ze sa kamkujem s liskou, ale asi neverili, heh.
Slavnostne sme vyviedli kone do noveho vybehu, co Foxa uprimne sokovalo a tak som v zapadajucom slnku videla Foxa, ako sedi v strede vybehu, pozera na kone a vedla sa hraju deti.
Strazna veza suvix 😂
Ale ja poznam svoje kone, detom, hlavne dievcatku sa zizanie na kone uplne nepozdavalo, ale ja som vedela, tusila….Zdroj tam je novy a vybeh je nevelky, aj Fox pochopil, ze je to pod prudom…no, rodicia si prisli po deti a ja som sa ticho odkradla dat seno. Lenze, Garon ma zhora zbadal a to uz som si bola skoro ista…
O 10 minut bol Garon mimo vybeh, za nim Liska a zmatene poniky.
Deti ich ale asi tak strasne vycerpali, ze k mojmu obrovskemu prekvapeniu vsetci zamierili domov. Rovno domov.
Aj pani Neha.
Vsetko super, ale zial pocet dni, kedy moje kone nezdrhli-0.
Chjo….