Aktuálně: 2 484 inzerátů • 292 833 diskuzních příspěvků • 21 470 uživatelů

Krmná mrkev

⋮
Anonymní (neregistrovaný) 11.06.2023, 05:45:08 xxx.xxx.241.163

Letos jsem cast policka nechala nasim ctyrnohym potvoram kozenkam a vysela krmnou mrkev. V jakym stavu ji zkrmujete, je nutne ji krouhat nebo jen krajet na vetsi kostky nebo mohu predkladat celou? Co jsem se docetla tak ji nekdo i vari ??? ram

⋮
kometa
kometa správce
11.06.2023, 06:44:09 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Letos jsem cast policka nechala nasim ctyrnohym potvoram kozenkam a vysela krmnou mrkev. V jakym stavu ji zkrmujete, je nutne ji krouhat nebo jen krajet na vetsi kostky nebo mohu predkladat celou? Co jsem se docetla tak ji nekdo i vari ??? ram

Proč vařit? To akorát zničím vitamín C. Krájím na kousky, aby si neucpaly jícen.

⋮
Alice (neregistrovaný) 12.06.2023, 10:12:55 xxx.xxx.241.163
kometa:

Proč vařit? To akorát zničím vitamín C. Krájím na kousky, aby si neucpaly jícen.

Jak velke kousky? Mohli by se snad zadusit? To hltaji tolik ze nestihaji kousat?

⋮
kometa
kometa správce
12.06.2023, 13:01:43 xxx.xxx.224.101
Alice:

Jak velke kousky? Mohli by se snad zadusit? To hltaji tolik ze nestihaji kousat?

Jednu průměrně velkou mrkev rozkrájím na 5, 6 kousků. Celou mrkev bych se bála (ale třeba zbytečně), to si troufnu jenom koním. Ti přece jenom tak nehltají, jsou zvyklí krmení pořádně rozkousat. Přežvýkavci to jenom rychle nahází do bachoru a pečlivě přežvykují až pak.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.