Tak toto už byl pro Faunu asi poslední polibek smrti, umřela totál.

Myslim ze ne, Time. Takovych vseznalku je, co maji hlavu strcenou v prdeli. Vid, Impact, takove dopady to pak ma.
Myslim ze ne, Time. Takovych vseznalku je, co maji hlavu strcenou v prdeli. Vid, Impact, takove dopady to pak ma.
Gratuluju k bytu, domu a ke svatbě. Ty peníze se nějak vyřeší, uvidíte.
Já stavím už skoro osm let, a to se ještě nekoplo do země. Ach, ta povolení!
Doufám, že na tom jste lépe.
Děkuji. 😉
Ty peníze se nějak vyřeší, uvidíte.
Jak říká moje babička - “Peníze byly, jsou a budou, ale my už tu nebudeme”. Trošku jsme se museli “uskromnit”, protože platit dvě hypotéky je nepříjemné. 😀S tím, že minulý rok ještě přítelkyni změnili pozici a snížili plat takže ta docela bojuje skoro rok a ještě v Únoru řekli, že firmu zavírají takže ještě hledat jinou práci je zrovna v jejím případě složitý.
Já stavím už skoro osm let, a to se ještě nekoplo do země. Ach, ta povolení! Doufám, že na tom jste lépe.
Můj byt není tak starý, ale mám rozdělanou menší rekonstrukci a nějak v tom nejsem schopný se posunout, protože díky zimě kdy jsem tam nic neudělal tak se z toho stalo “skladiště” a teď to musím vyklízet. Přítelkyně koupila dům na rekonstrukci takže hodně starostí s povolením odpadlo (od Obce na rozkopání chodníku kvůli hydroizolaci bylo v pohodě), ale zas přibyly starosti s dodací “Po babičce” a samozřejmě rodinné vztahy a rozpory co dělat dál - ne mezi mnou a přítelkyní, ale to už je jedno. 😀
Pak samozřejmě ohledně svatby to je taky složitejší, protože přítelkyně je cizinka a ještě nemá občanství - zbývá jí ještě asi 2-3 roky. Takže teď ještě řeší překlady rodného listu, čestné prohlášení u advokáta apod… Žádost musíme podávat 2 měsíce předem kvůli tomu a zatím jsme si domluvili termín na Srpen tudíž v červnu to musíme odevzdat, jenže třeba potrzení o trvalém pobytu od cizinecké policie trvá měsíc (žádost bude podávat zítra). 😀 Hodně věcí je na těsno, ale já si mylím, že to vyjde. 😀
A prijdete si normalni takhle plevelit vlakno vlastnima srajdama?
Mno, docela normální, i když mi to trošku vadí. Ale lepší tohle, než ta hádka předtím.
Varaxi, i když s tím možná někteří nesouhlasí, tak se mi moc líbí, co jsi napsala Šárce na IF - prošla jsem si Tvé příspěvky tam.
Za mě:👍👏
mastnacek:A prijdete si normalni takhle plevelit vlakno vlastnima srajdama?
U některých vláken mi plevelená vadí, protože potom se vláknem třeba i zpětně prohrabat a vyzobat informace bývá otravný…a teda tady nám asi nasypu popel na hlavu, že se nám to zvrtne dost často.
Ale co se tady toho vlákna týče, tak je mi to naprosto šumák…když se kouknu kdo ho založil a proč…jasná reklama na faunu…
Kdyby to bylo obráceně a na fauně někdo založil takové vlákno na chov zvířat, tak ho fauna smázne.
Je vám všem, kteří zase chodite na ifaunu, jasné, že tak pomáháte těm, co nás od tam vyhodili?
Není vám to vůči Zbyňkovi a ravenovi blbé?
Nezerte to tak.
Já si myslím, že slečna Šárka si všechny reakce, které na svůj nový web dostala přečte i tady na chovu. Dokonce se podařilo zlanařit nějakého blba, aby tvořil reklamu. (tj. nechodím, max. jednou za měsíc - ale nyní jsem schopen urazit většinu uživatelů)
No jiste ze, tady rad urazim kohokoli, kdo si to zaslouzi. To nema s ifaunou nic co delat. V podstate se peojevujou furt ty stejny.
Tak toto už byl pro Faunu asi poslední polibek smrti, umřela totál.
Nebo naopak ožije, po dvou letech.
Tak jistě, ta jediná nová dnešní diskuze na ifauna psech Rychlý úvěr a půjčka, tak to oživí jistojistě. 😀 😀
Kdo ví, jak to s tím prodejem Švédům vlastně bylo.
Někdo čekal, že to bude báječný nápad a kšeftík
a najednou se ten někdo má alespoň na koho vymluvit…
To né ona, to oni, Švédi…
A zde přibylo hodnotného co? Diskutuje tu pár anonymů a cca 10 stálejch nicků. Sorry ale tomu se neříká živé fórum
Píše jeden z těch anonymů. Jste fakt vtipnej.
Mimochodem, vaše zkušenosti ohledně koní?
Njn. Fauna bývala živější, ale ta slepice je prostě definitivně zaříznutá. Když vytáhnete starou mršinu z kafilerního boxu, nedá se to ani pitvat, natož oživit, aby to zase neslo zlatá vejce. To už je prostě pryč.
Anonymní:A zde přibylo hodnotného co? Diskutuje tu pár anonymů a cca 10 stálejch nicků. Sorry ale tomu se neříká živé fórum
Jak tak koukám dneska bylo přispíváno do 33 témat. Je to nejživější chovatelské fórum současnosti Šárino.
🤣ani inzerenti, ani diskuze… ze 17 tis inzeratu na 1300?
ale docela by me zajimalo, odkud si cucate z prstu ty pocty chovatelu? 🙂 Po druhe selekci kategorii a pocty porad rostou geometrickou radou? “nejvetsi chov web ” asi trosku keca…
10.6.2023