Aktuálně: 2 610 inzerátů244 222 diskuzních příspěvků18 786 uživatelů

iFauna nová tvář

raven_kix
raven_kix autor webu
12.06.2025, 10:58:58 xxx.xxx.156.19

Moc vám děkujeme za další milá slova a za podporu. Jak to bylo, když jste sem přišli jsem už popisoval několikrát a není třeba to opakovat. Snad jen ještě jednou, rádi jsme všem požadavkům vyhověli a budeme se určitě snažit i dál.

Co se týče toho "druhého webu", tak mě mrzí jedna věc, jak tu někdo už dříve psal. Mohli nás oslovit, když věděli, že švédská verze nefunguje. Snahu navázat spolupráci jsme dříve měli velikou. Prosili jsme o odkup diskuze, ale nikdo jí už nevěnoval pozornost a o náš odkup nikdo neměl zájem. Jediná správná cesta byla tehdy pevně daná.

Navíc, mohli jsme archiv diskuze a všechny tyto vědomosti zachránit ještě teď, když se to nepodařilo kdysi při ukončení diskuzí. Mimochodem i teď jsme měli snahu nějakou domluvu začít, ale narazili jsme na podobnou aroganci, kterou tu zmiňujete v předešlých příspěvcích. Šli jsme za nimi opět s nabídkou poskytnout jim fotky, v podstatě byli oni, kdo po nás něco chtěli. A úvodní e-mail ze strany slečny? Prvních několik vět věnovala tomu, jak máme upravit svoji rétoriku a jak máme umírnit naše uživatele, aby se tady o jejich webu nikdo nevyjadřoval negativně. Třeba jsem to jen nepochopil a chyba je na mé straně, ale rozhodně to ve mě ukončilo veškerou snahu se o tom dál domlouvat, nemá to smysl.

Naší snahou je zveřejnit starý archiv diskuze zde na našem webu. Majitelé nás mohou kontaktovat a domluvit podmínky. Pokud s nimi domluva bude, tak se to podaří. Pokud ne, tak bude diskuze s obrázky navždy sloužit pouze pro vlastní potřebu. Bohužel.

Níže malá ukázka.

Sarah01
Sarah01 12.06.2025, 12:09:45 xxx.xxx.11.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 12.06.2025, 10:58:58

Já si rozhodně nemyslím, že by byla chyba na Vaší straně. Přece pokud něco chci a vím, že si za tu ztrátu něčeho v minulosti můžu svým chováním sám, tak se nebudu chovat arogantně a klást nějaké podmínky, ale pomyslně sklapnu podpatky a budu se chovat nanejvýš slušně. Rozhodně bych v tomto případě veškerou domluvu ukončila. Myslím, že se vůbec nic nestane, pokud ten archiv zůstane tady pro vlastní potřebu, jak píšete.

Nakonec nějak nechápu, proč sem z IF pořád někdo leze a otravuje. My prostě zůstaneme tady. Mluvím sice za sebe, ale myslím si, že takto si nás stojí víc. 

impact
impact 12.06.2025, 12:50:57 xxx.xxx.104.9

A úvodní e-mail ze strany slečny? Prvních několik vět věnovala tomu, jak máme upravit svoji rétoriku a jak máme umírnit naše uživatele, aby se tady o jejich webu nikdo nevyjadřoval negativně. 

Ona sem chodí vysírat a nás máte usměrnit? No jejda. 🤣🤣🤣

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 12.06.2025, 13:16:40 xxx.xxx.153.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 12.06.2025, 12:50:57

A pozor na rétoriku a hlavně  “ten tón, ten tón!”🤣🤣🤣, nepatří  to spíš do veselého okénka?

rapotačka (neregistrovaný) 12.06.2025, 13:46:06 xxx.xxx.168.139
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 12.06.2025, 10:58:58

DĚKUJI.

Fatia
Fatia 12.06.2025, 21:45:21 xxx.xxx.112.132

Rozdíl v přístupu je vidět už v tom, že když diskuze na ifaune končily, diskuze na téma: "kde se všichni zase potkáme?" byly striktně mazány. A tady adminka čile píše o tom, že opět obnovuje konkurenční fórum. Nechápu, že nevidí tu absurditu. Tehdy o diskutující nestáli, přesto se nemohlo psát o tom, kam se disluze přesune. Teď jim není blbé opakovaně psát sem. Asi udělám na ifaune novou registraci a vytvořím několik diskuzí s názvem chov zvířat stále vylepšuje svou tvář, chov zvířat stále funguje, chov zvířat žije… schválně, jak dlouho by tam taková diskuze vydržela? 😇 Za mě taky, děkuji zdejším adminum, za nadhled a profesionalitu. 

Fikovnice
Fikovnice 19.06.2025, 06:41:42 xxx.xxx.38.158
Varaxi:

Mno, docela normální, i když mi to trošku vadí. Ale lepší tohle, než ta hádka předtím.

Nějak není čas, na nic. Ale i tak jsem se dnes podruhé podívala na původní portál…a Varaxi - Tvé příspěvky paní Š. jsou fuč! Myslím ty nedávné. Nulová sebereflexe, cenzura a neunesení kritiky.👎

Zrzavci
Zrzavci 19.06.2025, 08:29:46 xxx.xxx.226.62

Varaxi - moc dobře jste to napsala. Já to čtu až tady a teď, protože na ten příšernej web už nikdy nehodlám vkročit - taky proč jim to tam posilovat, když se navíc ta dáma chová evidentně pořád jak, když je pod drogama, abych tak parafrázovala z jednoho filmu.  Každopádně - vystihla jste to dokonale a myslím, že za nás všechny.   A díky Raven-Kix, že to tady zveřejnil. 

Buggyra
Buggyra 19.06.2025, 08:54:01 xxx.xxx.198.226

Varaxi, to byl úžasný příspěvek (také čtu jen tady, tam nechodím), krásně jste to formulovala a mluvíte mi z duše. iF nezabírá již ani místečko, pouze uživatelé, se kterými se zřejmě už neshledáme, chybí mi Rif du Madon a Slon indický… 

kometa
kometa správce
19.06.2025, 10:25:28 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 19.06.2025, 08:54:01

Rif du Madon mi tenkrát napsala, že se tak jako tak odmlčí, protože si pořídila nového kůně. Holt lidi přicházejí a odcházejí.

Vás si taky pamatuji, jak jste se ještě na IF objevila a nesměle se ptala, jestli vás vezmem.🦄Dobře, že jste i tady.

Varaxi
Varaxi 19.06.2025, 11:47:46 xxx.xxx.168.223
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 19.06.2025, 08:23:37

A to není ani zdaleka vsechno. Oni se hájili, že na odkazovaných webech byla inzerce, takže se o konkurenci jednalo. Já jim napsala, že jsou lháři, protože malochov žádnou inzerci nemá a taky byl na černé listině. Navíc se ukázalo, že malochov byl zakázaný i v době, kdy jsem ten příspěvek psala, tj. letos v květnu. Tak jsem je pak ještě zdrbala za pokrytectví - hlásají, jak teď bude všechno jinak a při starém a jako před Švédem, ale ani se neobtěžují projít si cenzurovaná slova. Prostě výsměch. 

Švéd pro mě fakt není takový problém, jako to chování adminů. A to se vůbec nezměnilo. Tak na co chtějí navazovat? Kdyby jim samotným na diskuzi záleželo, uloží si ji sami. Nemuseli by mi pak brečet do mailu, že nemají fotky a že mi za ně zaplatí. Můj právník říká, že přijímat peníze za něco, co není moje, je technicky krádež, neoprávněné obohacení nebo tak něco, takže co - oni vědí, že nejsem majitelem ani držitelem práv v žádném smyslu toho slova, přesto slibují finanční kompenzaci. A to je morálně v pořádku? Paní, my víme, že to auto máte z půjčovny, ale když nám je předáte, my Vám za to zaplatíme. Jsem divná, že mi to nepřipadá v pořádku?

megi-the-pes
megi-the-pes 20.06.2025, 21:45:46 xxx.xxx.6.9

Tak jsem si říkala, že za hodně slepic, nebo za hodně milionů korunek (a hodně slepic)
jim to prodám. 
Jenže. Každý diskuzní příspěvek a každá fotografie je duševní vlastnictví
každého toho nicku (autorský zákon u nás stále eště platí). Šíření oněch diskuzí a obrázků je nelegální, a to i bezúplatné. Čímž říkám, že 
vlastníci iF mohou zveřejnit disk. příspěvky mladší deseti let (na to mají licenci)
a nikdo (kromě vlastníka dotyčného příspěvku) z této planety jim nemůže dát ani pixel. 
Chtěla jsem se alespoň chvíli bavit aukcí. Ale.
Ach, ta moje vychovanost.
Sbohem, hodně milionů korunek. Sbohem, hodně slepic.

Admini iF, pamatujete, jak jste bezdůvodně blokli nejslavnější nick ever, co vám tam dělal obsah, bez kterého by se ten web prodal za krásnou velkou nulu. A co byste teď obnovovali, hm.
Dosud jste nepochopili: Kdo přikrývá přestoupení svá, nepovede se jemu šťastně; ale kdož je vyznává a opouští, milosrdenství důjde. (Přísloví 28 : 13) 
Až pochopíte, tak vám bude odpuštěno (ty fotografie stejně nedostanete).

Všecky vás tam srdečně zdraví vaše milovaná megi-the-pes, zdar, jdu krmit slepice.

BaLu
BaLu 21.06.2025, 07:24:26 xxx.xxx.230.124

Vím, že je každého věc kam kdo chodí, na netu i v reálu. 

Ale fakt se divím, kolik pozornosti mnozí věnujete webu, ze kterého nás vyhodili a kde s námi nejednali fér.

Lenacia
Lenacia 01.07.2025, 19:27:42 xxx.xxx.168.148

Já si ještě pamatuji,  jak mi vyhrožovali trestním oznámením, pokud budu pokračovat ve své kritice…

Mají štěstí že jsem musela řešit jiné věci…

Vpodstatě mě nepřekvapilo, že to skončilo takhle. Však ten design byl hroznej, stejně jako marketingový plán Švéda, že si koupí jeden z top webů o zvířatech a hodí tam ten svůj ctrl-C ctrl-V template.

“ale náš web je úplně jinej! Jinde mají jen kočky a pejsky, ale MY!!! My máme i ptáky!!!!” Zněl argument adminů.

A teď se vrací s prosíkem? Po tom co udělali? Po tom jak se zachovali a chovají furt… no nevrátím se. Jednak protože už sem i mentalitou úplně jinde a protože to, jakým stylem se zachovali. 

Karma, všechno to byla čistokrevná karma!!!

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.