🤣ani inzerenti, ani diskuze… ze 17 tis inzeratu na 1300?
ale docela by me zajimalo, odkud si cucate z prstu ty pocty chovatelu? 🙂 Po druhe selekci kategorii a pocty porad rostou geometrickou radou? “nejvetsi chov web ” asi trosku keca…
10.6.2023
Tak na ifauně je to nárůst geometrickou řadou i ve chvíli, kdy přibudou dva inzeráty za tři dny. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 22.05.2025, 07:18:57
🤣
Ty si tak……… pomoct!! Pomoc, ne fakt si jelito, promiň, že to tak řeknu, není to myšleno zle. Já jen…. že jsem měla tak dobrý kafe, teď ho má klávesnice 🤣
Víte to nepochopím? Že paní Šárce není vůči sobě samý blbý, lozit kadě tadě a spešl zde, kde ji mají všicí na nudli a v podobě anonymů tady mlít nesmysly v domnění, že tím dá oné zaříznuté slepici, jak to Bodlinka trefně přirovnala, umělý dejchání. Mně by dost vadilo kdyby si ze mě fšicí takhle utahovali. Možná má někdo dehonestaci rád? Anebo trénuje na podomního obchodníka, to je taky možný.
Má v tom prachy. Jak jsme prodejem do ciziny viděli, vo prachy jí jde až na prvním místě. Tady, podporou anonymů, jí kvete pšenka - každé další použití pojmu iF zvyšuje povědomí o tom, že ona tam zase řádí. Zábavná byla zdejší Anketa o zrušení Anonymů - nikdo ji neuzavřel, nevyhodnotil, nepřijal opatření. Na co spěchat, dyť je čas…
Jak píše kometa. Po zrušení IF se Faunaportal snažila to “napodobit”. Použila (“zkopírovala”) vlastně základ staré IF - pokud vím tak to sami psali, že to tak udělali. Já jsem tam jeden čas chodil a hodně lidí co se týče terarijní inzerce tam přešli z IF. Pak je ještě Faunaaflora která vznikla od ŽE nebo Terrabazar (nebo obou?) - přesně nevím a neřekl bych, že je to nějak podstatné. Každopádně rozhraní a funkčnost Faunaaflora byla (a pořád asi je) podle mě hrozně bídná.
JÁ (neregistrovaný)11.06.2025, 10:58:00xxx.xxx.63.154
Co se týče aktuální nové ifauny: bohužel ani jako archiv to nelze brát. U velké části diskusních příspěvků byly připojené fotografie, bez kterých ty diskuzní příspěvky ztrácí zcela smysl. Tyto fotografie tam nejsou a dle vyjádření redakce ani do budoucna nebudou, prý se ztratily. A přístup vedení je k uživatelům arogantní stále, např. mnoho uživatelů, kteří chtěli dát ifauně šanci, žádalo změnit barvu nadpisů, názvů témat apod. z velmi bleďoučké modozelené, která vyžaduje zvýšené soustředění, aby to člověk vůbec přečetl, na nějakou jinou normální barvu. Vedení ifauny 20. 5. slíbilo změnu barvy písma v řádu dnů, dnes je 11. 6. a kde nic tu nic. Pořád je tam ta nepříjemná světloučká nečitelná barva, ze které bolí oči a po chvíli i hlava, takže to lidi odrazuje se vůbec na to koukat.
Ráda si počtu, co na iF nefunguje a že o nich nepřicházím. Zvědavost cloumá mým majestátem, samozřejmě. Takže děkuji za novinky a hezky si tu budu dál zahřívat sedínku na CHZ, neb je to tu bezva - jakože bez-vadné! 🌻
No já jsem neodolala a před časem nakoukla, jak se jim rozjíždí to diskuzní fórum…no nerozjíždí…založená diskuze, dotaz, odpověď povětšinou žádná, otázkou je, kdo ty diskuze zakládá, jestli opravdu nějaký člověk, který tam zabrousí a nebo je to jen účelový pokus o rozproudění diskuze, vzhledem k tématům založených vláken…koukala jsem teda jen na psy.
A o tom to přesně je…takhle fungovalo spouta diskuzních fór, na které jsem nakukovala, než jsem našla faunu resp. fauňáckou komunitu..nyní již tedy bývalou fauňáckou…všude byl nějakej dotaz, často bez odpovědi a nebo jedna…dvě reakce…
Proto si pořád myslím, že diskuzní fórum na fauně byl unikát právě proto, že jí navštěvovali štamgasti…no teď jsme tady…jasně, většinu času “prokrafeme”, ale tím pádem je to fórum živé a když už někdo “dorazí s dotazem, s prosbou o pomoc”, tak se určitě reakcí dočká…aneb řekla bych, že kdo ví, ten odpoví…
No fauna už zase “jede” a viděli jsme všichni, že zase opět stojí o to rozjet diskuze…které před ukončením považovali za zcela zbytečný počin…tak vlastně nechápu důvod, proč o to tak stojí, když jim diskuzní fórum přišlo ták zbytečné….
Aby se to na fauně rozjelo, tak by se musela vytvořit komunita nová, protože my se samozřejmě nikam vracet nehodláme…no a z mého pohledu by museli mít velkou kliku, aby se to povedlo.
Budu se opakovat..díky bohu, že jsme při tom hromadném přesunu našli Chov zvířat, tady je dobře…
Nepřipadá náhodou ještě někomu jinému než mé maličkosti zvláštní, že Já “neregistrovaný” jen tak z ničeho nic objede všechny kategorie, vypíchne vlákna s nadpisem ifauna a vloží stejný, byť nijak lichotivý příspěvek? Nejde jen o posunutí mizející diskuse všem hezky na oči? O kom se nemluví, ten jako by nebyl.
TY (neregistrovaný)11.06.2025, 19:21:06xxx.xxx.226.216
JÁ:
Co se týče aktuální nové ifauny: bohužel ani jako archiv to nelze brát. U velké části diskusních příspěvků byly připojené fotografie, bez kterých ty diskuzní příspěvky ztrácí zcela smysl. Tyto fotografie tam nejsou a dle vyjádření redakce ani do budoucna nebudou, prý se ztratily. A přístup vedení je k uživatelům arogantní stále, např. mnoho uživatelů, kteří chtěli dát ifauně šanci, žádalo změnit barvu nadpisů, názvů témat apod. z velmi bleďoučké modozelené, která vyžaduje zvýšené soustředění, aby to člověk vůbec přečetl, na nějakou jinou normální barvu. Vedení ifauny 20. 5. slíbilo změnu barvy písma v řádu dnů, dnes je 11. 6. a kde nic tu nic. Pořád je tam ta nepříjemná světloučká nečitelná barva, ze které bolí oči a po chvíli i hlava, takže to lidi odrazuje se vůbec na to koukat.
Na té světlé barvě už pracují, to se spraví. A fotky prý mají stažené zde, takže to se taky domluví. Arogantní jsou stále ale jen proto, že nestíhají. Všechno je v procesu. 😉
Na té světlé barvě už pracují, to se spraví. A fotky prý mají stažené zde, takže to se taky domluví. Arogantní jsou stále ale jen proto, že nestíhají. Všechno je v procesu. 😉
Hele já nechci bejt nějak nepříjemná, ale možná by bylo lepší, kdyby JÁ a TY řešili problémy Fauny na fóru Fauny…nám je tady srdečně jedno, jestli tam budou barvy bleděmodrý a nebo žlutý s růžovýma puntíkama….možná si na Fauně založte téma “kniha přání a stížností pro adminy” a piště jim to tam.
Jako nepřipadáte si trapně?
Jo a nakonec bych řekla jediné…
Arogantní jsou stále ale jen proto, že nestíhají.
To jsem ráda, že to zaznělo…resp. že toto bylo napsáno, ať už je účel příspěvku jakýkoliv…zdejší admini měli taky plný ruce práce, když jsme se sem nahrnuli…a že my jsme teda rozmazlenci, tak ten hned chtěl to a ten zas ono a zdejší páni domácí dělali vše, co bylo v jejich silách aby té naší bandě vyhověli a světe div se…vůbec nebyli arogantní…právě naopak, vždycky byli slušní a vstřícní.
Doufám, že příspěvky od JÁ a TY jsou opravdu k tomu, aby se vytáhlo téma Fauny na světlo boží, aby se třeba chytila nějaká ovečka…která si určo přečte i další reakce…tak vám milí čtenáři můžu říct, že se na celou Faunu vykašlete, stejně je tam pusto a prázdno, neboť my všicí jsme se přestěhovali sem a já vás tímto zdravím a budu ráda, když vás budeme moci přivítat mezi námi. Teda pokud nejste nějaký Herodes, který se k pejskovi nechová jak má, to bychom vám my, zdejší čarodejnice, daly co proto…😎
vůbec nebyli arogantní…právě naopak, vždycky byli slušní a vstřícní
Právě naopak! Ještě se vlídně a věcně vypořádávali s občas uštěpačnými a provokativními komentáři na svou práci. Pánové administrátoři, klobouk dolů, dobrá práce! A jak nám poslali na začátku dárečky (!) to bylo neuvěřitelné… Já vím, blbost, ale… prostě zahřívá u srdce 🤗
Dárečky taky pořád mám a nosím. Pro mně to bylo velmi milé gesto. Zdejší admini jsou skvělí a vstřícní. Nemám potřebu se “TAM” vracet! Proč bych to dělala, když tam chcíp pes, a chování bylo takové, jaké bylo. Ani jsem tam nenakoukla a ani to neudělám. Tečka!