Narazila jsem na to na FB a nechala přeložit umělákem, aplikovatelné na mnohá další plemena 😀
Vážený zákazníku,
gratuluji k pořízení vašeho finského laponce! Níže najdete pokyny pro váš konkrétní model:
Ačkoli váš laponec přichází plně smontovaný, v důsledku specifických problémů během výroby se občas vyskytují potíže s komponenty, jako jsou šroubky. Ty jsou buď volné, nebo úplně chybí.
Režim 1: Toto je spací režim, který se s přibývajícím věkem aktivuje po většinu dne. Je to normální a neměli byste si s tím dělat starosti – prostě si užívejte klidu a ticha, dokud to jde.
Režim 2: Anarchie. Ačkoliv jsme se pokusili zmírnit účinky anarchického režimu, není to vždy možné. Existují totiž vrozené problémy s časovačem tohoto režimu, spočívající v tom, že žádný časovač neexistuje. Pokud váš laponec náhle přejde z komatózního stavu do běhání po stěnách, tuto funkci nedokážeme zastavit.
Sníh: Nenechávejte svého laponce příliš dlouho ve sněhu. Nemůže zmrznout, ani když je ponechán bez dozoru, ale bude se dobíjet. Přílišné dobití může bez varování aktivovat režim 2.
Pojmenování: Váš laponec může přijít bez jména, protože se domníváme, že by měli majitelé používat vlastní jména. Pokud si nejste jisti, uvádíme níže několik jmen, která majitelé rádi používají:
Pusť to
Ne
Co to zase děláš
Sakra
To si děláš srandu
Je to tvoje?
Ani to nezkoušej
Hej ty Kret*ne
Polož to
Proč?
Do pr*ele
Vyplivni to
To je moje BOTAA!
Software: Váš laponec je předinstalován s nejlepším softwarem i hardwarem. Patří sem čip loajality, čip „miluj všechny“, čip zábavy a samozřejmě velmi populární čip chaosu. Vše běží na operačním systému What-the-hell 12.2. Ačkoli je tento systém v oběhu mnoho let, zjistili jsme, že jej jednoduše nelze vylepšit.
Pokud byste měli jakékoli dotazy, můžete nás kontaktovat na čísle 118-co-jsem-zase-udělal. Děkujeme. Doufáme, že se svým laponcům zažijete mnoho let radosti.
Upozorňujeme, že v okamžiku, kdy jste toto dočetli, vám vypršela záruka. Bohužel záruky neobnovujeme a nenabízíme ani vrácení či refundace… nikdy. (Jen žertujeme.) Teď je to váš problém. 🤣🤣🤣🤣🐶