Aktuálně: 2 775 inzerátů261 000 diskuzních příspěvků19 161 uživatelů

Veselé okénko

Bobca
Bobca 03.12.2025, 09:45:31 xxx.xxx.20.192
Varaxi:

To nemůžu říct, na FB se neproklikám, tak jsem ochuzena. 🙂

stačí vyjet křížkem na tom okně,když se klikne na odkaz,jak se objeví FB..Myslela jsem to ironicky..

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 10:18:59 xxx:xxx.195e:f0df

Veganské koupání 🙂

Obrázek
Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 11:02:38 xxx:xxx.4cc3:291e

Takže jen bazén. A co breberky na kůži a na souši 

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 11:03:23 xxx:xxx.4cc3:291e
Květus:

Se po. couhám smíchy 

🙂

Orionka (neregistrovaný) 03.12.2025, 11:13:58 xxx.xxx.226.32
Květus:

Se po. couhám smíchy 

Je to jasné jak facka, Země je placka a kolem dokola je oceán. Pro tisíc láter tvrdil to páter a to je víc než kapitán. 🙃

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 17:05:42 xxx:xxx.195e:f0df

Máte komín? A mohla bych ho vidět? 🙂 

Obrázek
Varaxi
Varaxi 03.12.2025, 19:48:34 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 03.12.2025, 09:45:31

Nejde mi vyjet křížkem, neb tam křížek není. Je tam jen tlačítko Pustit se do toho. A když na to kliknu, mám zaplatit, nebo se vzdát soukromí. Tak jsem se vzdala FaceBooku. 😀 

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 21:32:39 xxx:xxx.195e:f0df

Další taková. 🙂 

Obrázek
Sarah01
Sarah01 03.12.2025, 21:48:36 xxx.xxx.162.253
Varaxi:

Nejde mi vyjet křížkem, neb tam křížek není. Je tam jen tlačítko Pustit se do toho. A když na to kliknu, mám zaplatit, nebo se vzdát soukromí. Tak jsem se vzdala FaceBooku. 😀 

Zaplatit? Po mě to peníze nikdy nechtělo, to je divný.

Varaxi
Varaxi 03.12.2025, 22:27:58 xxx.xxx.129.250
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.12.2025, 21:48:36

Viz foto. 

Obrázek Obrázek
Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 23:16:35 xxx:xxx.195e:f0df

Společensky unavený otec u porodu.
Sestřička: "Tatínku, tatínku, tak máte dvojčátka.
Chlapeček 2800 a holčička 3300."
Otec roku: "Tak já asi vezmu toho chlapečka za 2800,-.
Můžu kartou?" 🙂 🙂 

https://www.facebook.com/reel/859375076425910

Anonymní (neregistrovaný) 03.12.2025, 23:36:07 xxx:xxx.195e:f0df

Varaxi, v praxi to funguje tak, že třeba v krámu zaplatíte Ariel tablety na praní kartou,
dovezete nákup domů, uložíte ho. Uděláte si čaj a sednete si k PC, zapnete Facebook
a tam na vás vyskočí “personalizovaná reklama”: Máme výrobky Ariel s akční slevou.
Prostě Facebook a banka spolupracují. Tedy možná už to takto neplatí, ale jednu dobu to tak bylo. To jsou mimo jiné úskalí platbami kartou - banka a její kámoši o vás všechno ví.
Všechno. A podle toho se vám ukazují reklamy na FCB. Například koupíte knihu nebo hnojivo a hned vám naskakují knihy a zahradnické produkty, substráty, kůry, zahradnictví. To je ten zásah do soukromí. Mnoho milionů uživatelů zakliklo Pustit se do toho a pak Používat s reklamami. Když vás nějaká reklama štve, tak ji můžete smazat.
Bez Facebooku je třeba chov některých plemen velmi komplikovaný - většina chovatelů je a spolupracuje tam. 

kometa
kometa správce
04.12.2025, 07:41:58 xxx.xxx.224.101
Varaxi:

Viz foto. 

Obrázek Obrázek

To je divné. Já FB nemám a tudíž nepoužívám, ale tady odkazy normálně spustím a vidím. Bez poplatků.

Sarah01
Sarah01 04.12.2025, 09:29:58 xxx.xxx.11.197
kometa:

To je divné. Já FB nemám a tudíž nepoužívám, ale tady odkazy normálně spustím a vidím. Bez poplatků.

Taky si myslím, že na veřejné příspěvky se nahlížet bez registrace může. Já mám veřejných příspěvků velmi málo, na FB chodí různý lidi a jejich komenty mít u příspěvků člověk fakt nechce. Reklamy mně taky vyskakují, většinou mi to nevadí, ignoruju, občas mě něco zaujme. Co mě otravuje, to zablokuju.

assil
assil 05.12.2025, 10:06:59 xxx:xxx.4b82:4e01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 04.12.2025, 09:33:34

Stačí zavřít křížkem a veřejný post vám to oak ukáže.

assil
assil 05.12.2025, 10:11:02 xxx:xxx.4b82:4e01

Narazila jsem na to na FB a nechala přeložit umělákem, aplikovatelné na mnohá další plemena 😀

Vážený zákazníku, 

gratuluji k pořízení vašeho finského laponce! Níže najdete pokyny pro váš konkrétní model: 

Ačkoli váš laponec přichází plně smontovaný, v důsledku specifických problémů během výroby se občas vyskytují potíže s komponenty, jako jsou šroubky. Ty jsou buď volné, nebo úplně chybí. 

Režim 1: Toto je spací režim, který se s přibývajícím věkem aktivuje po většinu dne. Je to normální a neměli byste si s tím dělat starosti – prostě si užívejte klidu a ticha, dokud to jde. 

Režim 2: Anarchie. Ačkoliv jsme se pokusili zmírnit účinky anarchického režimu, není to vždy možné. Existují totiž vrozené problémy s časovačem tohoto režimu, spočívající v tom, že žádný časovač neexistuje. Pokud váš laponec náhle přejde z komatózního stavu do běhání po stěnách, tuto funkci nedokážeme zastavit. 

Sníh: Nenechávejte svého laponce příliš dlouho ve sněhu. Nemůže zmrznout, ani když je ponechán bez dozoru, ale bude se dobíjet. Přílišné dobití může bez varování aktivovat režim 2. 

Pojmenování: Váš laponec může přijít bez jména, protože se domníváme, že by měli majitelé používat vlastní jména. Pokud si nejste jisti, uvádíme níže několik jmen, která majitelé rádi používají: 

Pusť to 

Ne 

Co to zase děláš 

Sakra 

To si děláš srandu 

Je to tvoje? 

Ani to nezkoušej 

Hej ty Kret*ne 

Polož to 

Proč? 

Do pr*ele 

Vyplivni to 

To je moje BOTAA! 

Software: Váš laponec je předinstalován s nejlepším softwarem i hardwarem. Patří sem čip loajality, čip „miluj všechny“, čip zábavy a samozřejmě velmi populární čip chaosu. Vše běží na operačním systému What-the-hell 12.2. Ačkoli je tento systém v oběhu mnoho let, zjistili jsme, že jej jednoduše nelze vylepšit. 

Pokud byste měli jakékoli dotazy, můžete nás kontaktovat na čísle 118-co-jsem-zase-udělal. Děkujeme. Doufáme, že se svým laponcům zažijete mnoho let radosti. 

Upozorňujeme, že v okamžiku, kdy jste toto dočetli, vám vypršela záruka. Bohužel záruky neobnovujeme a nenabízíme ani vrácení či refundace… nikdy. (Jen žertujeme.) Teď je to váš problém. 🤣🤣🤣🤣🐶

acher (neregistrovaný) 05.12.2025, 10:32:04 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 05.12.2025, 10:11:02

To mně připomnělo.Měla jsem kdysi v mejlu.

Při čtení si odložte kafe. 

Dobrý den, chtěl bych navázat na reklamaci psa, model JRT Laos, šarže 2019.05.20., kterou jsem Vám poslal v polovině února. V červnu se nám najednou (přes noc) nainstaloval update operačního systému do verze JRT Puberta. Předchozí verze, JRT Puppy, byla sice občas obtěžující, ale už jsme si na ní zvykli. Viděl jsem dříve reklamy, že "s novým systémem přijdou revoluční změny", a od dalších uživatelů modelu JRT jsem slyšel, že "tento update změní Váš život k nepoznání", ale asi jsem to pochopil nějak špatně… Pes po updatu nekomunikuje správně s jinými zvířaty, hlavně s dalšími psy (samci), s ježky a koňmi. Vypadá to na poruchu psí Wi-Fi nebo Bluetooth. Ihned se zapínají alarmové funkce jako hlasité štěkání, vrčení, tahání za vodítko, občas i kousání do vodítka. Pes je pak těžce ovladatelný a umí v amoku i kousnout do ruky majitele, kterého jakoby nepoznával. Nereaguje pak na přivolání ani na pamlsky; pevný disk (tzv. mozek) v tom okamžiku vůbec nefunguje. Pes má rád za cíl (nikoliv kybernetické) útoky hlavně na vetší a starší modely, což bývá bohužel nebezpečné a může skončit poškozením hardwaru. Naposled bojoval s vlčákem nebo dobrmanem. Spolupráce s modelem ženským a s nejnovějšími modely psa (taky JRT) ne staršími než rok, vypadá zatím překvapivě ok. Na kočky nereaguje, když se nepohybují. Místní doktor ajťák, který se na náš model JRT Laos díval, říká, že si na totéž po updatu do JRT Puberta stěžuje hodně zákazníků, a že za to může částečně hardware "Cojones", kterého jsme si dříve ani nevšimli. S updatem operačního systému toto periferní zařízení hodně vyrostlo a prý velice ovlivňuje fungování pevného disku. Doporučuje se odstranění ve vhodném okamžiku. Není ale garance, že se nepořádné chování modelu JRT Laos ihned změní a je možné, že budeme muset počkat na další update systému do JRT Adult, který je ale pořád ve zpracování a nikdo neví, kdy bude vypuštěn ke stažení. S updatem operačního systému do JRT Puberta přišel ale i upgrade několika funkcí: výdrž baterek je o moc lepší a dobíjení rychlejší, někdy po 15km procházce stačí půlhodina a baterka je nabita zase na 100%, nebo 200% (občas si myslím, že má někde uschované náhradní baterky a když se nedívám, tak ji prostě nějak sám vymění). Aplikace "vysavač" má teď inteligentní funkce vyhledávaní jídla (plasty a korky už ho nezajímají), i když je uschované hluboko nebo vysoko. Několik nových funkcí a aplikací mi přijde zbytečných a snažil jsem se je smazat, ale bohužel to nejde. Pejsek po updatu už umí: otevírat šuplíky a dveře za kliku, zapnout plotýnky na elektrickém sporáku (vypínám raději pojistky, když jdu nakupovat) nebo otevřít kohoutek s vodou v kuchyňce. Rozumí už také hodnotě peněz - jednou mi ukradl z peněženky a validoval (prokousnul) kreditní kartu. A rychle se učí. Sakra rychle. Časově náročná je taky třeba aplikace "značkování", kvůli které se musíme pořád zastavovat na ulici. A aplikace "noční topení" nerozpoznává roční období a topí i v létě. Jelikož jsem ale s funkcí "mazlík" hodně spokojen, a blíží se podzim, tak si na tuto aplikaci nestěžuji. Software po update funguje také hodně rychle, i když by nemusel, například pejsek přejde během vteřiny z módu "andílek“ do “ďáblík“. U hardwaru bych tady ocenil tlačítko "mute" nebo "stop", které jsem ale stále nenašel. Dálkový ovladač výhodou. Pořád není vyřešen problém hardwaru s příliš velkou plynovou bombou pro takhle malý model. Stále ještě netěsní, což u cestování vlakem, obzvláště v kupé, bývá trapné... Tak netrpělivě čekám na update na verzi JRT Adult a rád uvítám tipy k vyřešení výše popsaných chyb softwaru a hardwaru od dalších uživatelů podobných modelů JRT. Výměna za další model pořád nepřichází v úvahu. Předem děkuji a zdravím (Ne)spokojený majitel JRT Laos

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.