Veselé okénko
Krásné, úsměvné Velikonoce😀
Poslední dva metry toaleťáku by měly být barevné, aby člověk věděl, že jede na rezervu. Stejně jako kontrolka v autě.
😊
Přijde smrtka na ples důchodců, vyhlédne si vhodného tanečního partnera a zeptá se ho: Smím kosit?
Víc než malá dávka demagogie…
nikdo vás nenutí to číst
Ráda si tu čtu vtipy a předpokládám, že když je to ve Veselém okénku, že to jsou vtipy. Ale dokud to nepřečtu, nezjistím, že to tak není .
Mám to stejně jako Balu, akorát mě hned nenapadlo, jak to citlivě sdělit.
Tu dobu jsem zažila a pamatuji si ji výrazně jinak. Komplexněji.
Párkrát mi přišlo tohle na mejl…nechci dělat z veselého okénka smutné,ale pod ty výroky bych se podepsala..ale akorát je otázka,pokud to chce někdo sdělit,kam to teda dát..asi do politiky…ale tímhle nechci rozdmýchat tady nějakou diskusi..Končím tady tohle téma..🤐
Jo, patří to do politiky.
Tak tohle se povedlo. 😄
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-amerika-pavel-zanechal-v-chile-sve-pero-40573865
😅
A tak mu chtěl pomoct
Pochybnosti
Ráno mě opět sužují neurčité pochybnosti. Jak je to se sportem a jeho prospěšností lidskému zdraví, jeho činorodosti a dlouhověkosti.
Ukázalo se, že:
1. Vynálezce běžeckého pásu zemřel ve věku 54 let
2. Vynálezce gymnastiky zemřel ve věku 57 let
3. Mistr světa v kulturistice zemřel ve věku 41 let
4. Miroslav Tyrš spoluzakladatel Sokola zemřel ve věku 51 let
5. Jindřich Fügner spoluzakladatel Sokola zemřel ve věku 43 let
6. James Fuller Fixx propagoval běhání a zemřel na infarkt při běhání ve věku 52 let ... Ale:
7. Vynálezce značky Nutella zemřel ve věku 88 let
8. Výrobce cigaret Winston zemřel ve věku 102 let
9. Objevitel opia zemřel při zemětřesení ve věku 116 let
10. Vynálezce koňaku Hennessy zemřel ve věku 98 let
A pak jsem si vzpomněl na fanatického milovníka doutníků a koňaku, který se dožil 90 let, sira Winstona Leonarda Spencera Churchilla a jeho větu:
„Za svou dlouhověkost vděčím sportu. Nikdy jsem ho neprovozoval!“