…jásala nad každým cvrnknutím a odměňovala (jako se štěňátkem)…
Taky existují nějaké protiznačkovací spreje, ne? Vše bych umyla savem, postříkala nějakým protiznačovacím sprejem…
Tohle vše dělám, ale nic prostě nefunguje. Ty protiznačkovací spreje jsou úplně vyhozený prachy, i kdybych mu to nastříkala přímo do ksichtu, tak bez efektu. Jinak samozřejmě vše neustále myju. Já se nějak prostě tomu pásu vyhýbám, sama nevím proč. Možná proto, že mi přijde, že ho to v tom prasáctví bude spíš podporovat… I když teď mě tak napadá, že možná právě naopak, že když bude mít hadičku přikurtovanou k břichu, tak mu to naopak ve značkování zabrání…? Přemýšlím nahlas…
Ale on prostě nefunguje jako normální pes a nikdy nebude (to už mi došlo dávno). Příklad teď z víkendu - měli jsme barák plnej lidí, on byl nadšenej, protože lidi miluje. Neustále skákal z jednoho klína na druhej a od každýho chtěl hrozně drbat, ale jakmile ho člověk drbat začal, tak on začal hrozivě vrčet a valit voči (předzvěst kousání). Když ten člověk přestal, tak on přestal vrčet a dožadoval se dalšího mazlení. Prostě fakt autista. Já chápu, že je to nějakej jeho způsob komunikace, ale fakt jsem ten jazyk ještě nerozklíčovala 🙂
Ale nechci, aby to vyznělo tak, že toho psa nemám ráda, to jako fakt mám, i když je to dobytek a tim mě fakt sejří, i když je to autista, schizofrenik a já nevim co všechno, ale on za to prostě nemůže. Je svůj a my ho máme i tak rádi.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 05.08.2025, 10:09:31
Drží. Dávala jsem Ronymu,a protože do toho opravdu čůral,tak ještě dámskou inkontinenční vložku. On nepřestane,ale prostě bude cvrnkat do toho. Jen je potřeba počítat s tím, že ho budeš muset umývat a mazat sudokrémem,aby se neoprudil. Měli jsme značku Misoko
Kdo máte zkušenost s těmi pásy - to jako fakt na tom psovi drží? Popř. klidně doporučení na konkrétní výrobek pls.
Kupuju na Temu, konkrétně tyto. Je potřeba, aby měly ten obšitej čtverec - je to takový tvrdší matroš a pás se neroluje. Mám doma taky takovýho cmrndu, ale on ucvrkává, že je citlivější povahy. Takže je holt nosí furt. Pes je prcek - cca čtyři až pět kilo a nosí emko.