Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 28.08.2025, 08:47:57
Tak my nemáme co říkat, Dorouš je potomkem takhle mladé fenečky. Stačila opravdu jen chvilka nepozornosti, panička jen něco nesla rodičům a roztržitý tatínek intelektuál otevřel dveře od knihovny, kde byla fenka zamčená. Psi, jak se dobře znali a byl asi i ten správný čas, šli hnedka na věc.
Panička z toho byla na mrtvici a měla s tím i strašnou práci, musela se nima přestěhovat na chalupu, protože bydlela v centru a pak starosti s vybíráním páníků. Dodnes máme skupinu a zrovna předevčírem jsme si všichni přáli ke čtvrtým narozkám.
Tak my nemáme co říkat, Dorouš je potomkem takhle mladé fenečky. Stačila opravdu jen chvilka nepozornosti, panička jen něco nesla rodičům a roztržitý tatínek intelektuál otevřel dveře od knihovny, kde byla fenka zamčená. Psi, jak se dobře znali a byl asi i ten správný čas, šli hnedka na věc.
Panička z toho byla na mrtvici a měla s tím i strašnou práci, musela se nima přestěhovat na chalupu, protože bydlela v centru a pak starosti s vybíráním páníků. Dodnes máme skupinu a zrovna předevčírem jsme si všichni přáli ke čtvrtým narozkám.
To jak si ženská neohlídá sama, tak to takhle dopadá. 😊
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.08.2025, 15:18:00
Přesně, on je příšernej mimoň, ten tatínek.🤣
Vždycky se se psem, Doroušovým to otcem, vypraví , v ruce sukovici, tvídový sako, poctivý boty, vysoká postava, fešák to je a vypadá jako by se chystal na přechod Alp, rozžehná se se svojí paní a vyrazí na výlet.
Nojo, jenže já jak chodím se psama vím, co dělá.
Sedne si na první lavičku v lese nebo na takovej patník u vody, vytáhne knihu a čte, když vyrážíme na vycházku sedí tam a když se za dvě hodiny vracíme, je (teda jsou) tam pořád.😅
To jak si ženská neohlídá sama, tak to takhle dopadá. 😊
Jj, jednou mi volala vyděšená majitelka mého odchovu,jednou jedinkrát nechala háravku venčit manželem,věděl,že hárá,ale přeci ona je poslušná a vždycky chodí navolno. Tak jí odchytil,až když byla spojená fešákem australským ovčákem🤣 měsíc nervů,naštěstí bez následků😎 kdyby neměli děti,tak byl rozvod nebo vražda 😂
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 28.08.2025, 21:34:25
Stále jasně vidím svého muže, an v Kokořínských lesích uvazuje u lavičky oba ohaře najednou, abychom se v klidu mohli rozloučit s mojí maminkou……….
“Víš, že Tali hárá?” nebo něco tak podobnýho jsem pronesla.
Je jen velkou náhodou, že jsme se s maminkou nerozloučili předčasně, protože ten přemet, co předvedl můj drahý, když mu to došlo, hrozil tím, že ztratím matku ve vteřině navždy a bez rozloučení.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 05.09.2025, 10:48:04
Jako třeba množka z Jindřichova Hradce - taky celý rok nabízí jezevčíky (merle), yorkšíry a maltipoo. Pod jménem Happy. Aktuálně v inzerci. Ale dokud budou lidi kupovat…
Zlatý retrívr Prodáme čistokrevná štěňátka Zlatého retrievera bez pp (viz akt. foto), štěňátka budou v době odběru očkovaná, 3 x odčervená a očipovaná, jsou zvyklá na děti, papají granulky (Royal canin). Oba rodiče (otec s průkazem původu) jsou u nás doma k vidění. Kupní smlouva samozřejmostí. Cena za chlapečka 15 tis. Kč, za holčičku 20 tis.
Jako to vážně dá někdo tolik peněz za bezpapíráka??
Zlatý retrívr Prodáme čistokrevná štěňátka Zlatého retrievera bez pp (viz akt. foto), štěňátka budou v době odběru očkovaná, 3 x odčervená a očipovaná, jsou zvyklá na děti, papají granulky (Royal canin). Oba rodiče (otec s průkazem původu) jsou u nás doma k vidění. Kupní smlouva samozřejmostí. Cena za chlapečka 15 tis. Kč, za holčičku 20 tis.
Jako to vážně dá někdo tolik peněz za bezpapíráka??
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.09.2025, 21:23:33
Dá, ale musí se hodně shánět a telefonovat a psát, protože u inzerátů na PP často ceny nebývají a člověk, který se nevyzná, nemá jinak šanci. Bezpapíráka koupí na první dobrou bez toho vopruzu.
Dá, ale musí se hodně shánět a telefonovat a psát, protože u inzerátů na PP často ceny nebývají a člověk, který se nevyzná, nemá jinak šanci. Bezpapíráka koupí na první dobrou bez toho vopruzu.
Mně to nepřišel zas takovej vopruz, když jsem začínala. Ale je fakt, že lidi kolem plemene jsem už znala a nevadilo mně čekat půl roku na stěně ze spojení, který jsem chtěla. Lidi dnes čekat nechtějí a nevadí jim, když psa koupí na ulici.
No tak já nemůžu říct, že by to byl vysloveně vopruz, ale pro člověka jako jsem já to je prostě těžký. Když jsem si pořizovala afgána, tak žádnej internet nebyl, prostě inzerát v Pes přítel člověka… vůbec jsem neměla šajn kolik může afgánský chrt stát. Teď samozřejmě v inzerátu vypsáno bambilion titulů rodičů, až mi šlo z těch CACIBů a šampionu hlava kolem… jako zavolala jsem tam, protože nebylo zbytí, ale strašně jsem se bála, že na mě chovatelka vybalí nějakou závratnou sumu a já budu muset říct..” promiňte, tak to teda nic, netušila jsem, že to štěně je takhle drahý”… teda takhle, cena mě zaskočila… předchozí pes byla ovčanda bez PP za 500,- a o 8 let později (1998) si chcete pořídit štěně a řekbou vám 10 tisíc. No tak jsem omdlela a když jsem se probrala z bezvědomí, tak že teda jo… následně teda omdlel manžel, když jsem mu to sdělila.
Prostě obecně by mi bylo milejší, kdyby tam ta cena byla… třeba …od … do…
No u toho afgána ve vrhu byli tři kluci … a taky byl každý za jinou cenu… no my samo domo toho nejdražšího…