Žínko, strašně kecáte. Co vy proti těm chlapům máte. Nebudu psát kolik je mým dětem let a otce zajímají stále a ženské taky 🙂).
P.S. Statistika je jenom soubor čísel upravených pro potřeby zadavatele.
Proberte se svou rodinou, kamaradkama, spolupracovnicema, spoluzackama…a spocitejte si, kolik z nich je rozvedenych. Nepsala jsem, ze na deti zapomene, ale ze nema zajem se starat. Pokud ho predvadi tak vetsinou jen proto, aby nastval byvalou.
N (neregistrovaný)11.12.2024, 23:58:07xxx.xxx.242.38
orionka-2:
Používat dítě jako nástroj pomsty…je podlé, ale hlavně je to strašně krátkozraké. V dnešní době, kdy jsme prolezlí nemocemi a havárie všeho druhu…..Když to s matkou “sekne”, kam se dítě vrtne? To by měla mít každá na paměti. ( Blázny, těžké alkoholiky a násilníky nepočítám )
Jedna mi vyvede tohle a druhá mi utekla na Moravu kamsi a nechala byt s třemi kočkami a koně mámě na krku. 😐 Zní to fakt komicky asi, ale jsem zjistil alespoň, že tedy kamarád s ženskou to moc nejde. Vždycky to skončí “ a co my dva dál”.. Na vztah je blbá doba. Nějak ty hodnoty vymizeli a lidi zvyklí vše “konzumovat” tak zachází se vším i se vztahy.😐 Momentální nespokojenost a hned recyklace.😄
Mě taky vlastně otec opustil ve 2,5 letech a taky vím, že se mu nechtělo bojovat tak dlouho s mamkou o mně, nevydržel. Oba rodiče byly stejné povahy a to k sobě nejde, nepasuje. Po několika letech jsem potkala svého otce hmmm….. pro mně i pro něho jsme si už byly cizí. Prostě jak byste potkaly někoho a já vím, že to tak cítil i on. Radši jsme se přestaly vídat, protože jsme jen předstíraly😢.
Proberte se svou rodinou, kamaradkama, spolupracovnicema, spoluzackama…a spocitejte si, kolik z nich je rozvedenych. Nepsala jsem, ze na deti zapomene, ale ze nema zajem se starat. Pokud ho predvadi tak vetsinou jen proto, aby nastval byvalou.
Já si myslím, že na tom vždycky mají vinu oba dva, málokdy jen jeden z nich. Zajímavé by bylo poslechnout si i druhou stranu. Některé ženské jsou pěkné potvory. Já znám několik rozvedených párů a uklidnilo se to až časem, kdy dítě z jejich vztahu dospělo. Do té doby to byly tahanice a chudák děcko bylo prostředkem, jak se druhému pomstít, a to většinou ze strany ženy. Mám i známého, který měl syna ve střídavce, s bývalkou od sebe bydleli pár metrů a musím říct, že od té doby si nemyslím, že by střídavá péče byla něco špatného. Taky je pravda, že odmalička jsem toho kluka vidívala jenom s tátou. Teď řešíme něco podobného v rodině a to dítě je fakt chudák a je mi ho hrozně líto. Doplácí jenom na to, že se matka neumí nebo spíš nechce domluvit. Stane se, že třeba v neděli večer si má dítě vyzvednout, ale hraje mrtvýho brouka a nepřijde. Ženy si často taky neberou servítky a před dítětem na otce vulgárně nadávají, to děcko z toho potom musí mít úplný trauma, když tatínka má rádo a často to všechno v sobě dusí. Mně to teda připadá strašné. Netvrdím, že nemůže dělat problémy i chlap, ale ten se většinou stáhne, má třeba novou rodinu a tu původní tak nějak škrtne ze života včetně toho, že přestane platit alimenty. Což chápu, že taky není zrovna ok.
byla jsem jedna z prvních, kdo se podivoval nad těmi třinácti… ale na stranu druhou, chytrá sečtělá pubertální holka, která je vyučována doma (zmínila domácí školu) - takže má spoustu času… a asi ne moc jiných aktivit a najde svůj svět tady… a má to jako základní aktivitu… může mít velký rozhled.
Teda, vy tady z těch rozvedených mužů děláte chudáky a z žen satorie. To tak přece není. Děti jsou ve sporech rodičů ovlivňovány oběma. A co já vím, tak je dost mužů, kteří po rozvodu přestanou platit na děti. A žena, ať dělá co může, aby alimenty vymohla, a často se jí to nepodaří. To pak může mít muž plnou hubu keců, jak mu záleží na dětech a jsou to jen kecy.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 12.12.2024, 09:06:35
Jo, těch chlapů, co nejen opustí děti, ale neobtěžují se na ně ani platit, je už tolik, že se tím dokonce musí zabývat vláda a vymýšlet kvůli tomu nové zákony.
byla jsem jedna z prvních, kdo se podivoval nad těmi třinácti… ale na stranu druhou, chytrá sečtělá pubertální holka, která je vyučována doma (zmínila domácí školu) - takže má spoustu času… a asi ne moc jiných aktivit a najde svůj svět tady… a má to jako základní aktivitu… může mít velký rozhled.
Nepodceňujme puberťáky…
Já než jsem chtěla zareagovat na Stellčin příspěvek “co jsou to vložky”,byl vymazán..To mě hodně udivilo…Domácí výuka-nevím,jestli máma je v domácnosti? na druhé straně,že ve třídě je hodně cizinců,kteří nerozumí..tak má čas číst a psát sem-a kdykoli během dne..a všude vlastně…Někdy tady zaznívají různé postřehy,ať z porodů,názory na chlapy a tak..Vždycky si na ní vzpomenu,jestli je vhodné to v tomto věku “hltat”..Diagnózu otce může mít doma na papíře a mluví se o ní asi i doma..3děti..máma učí doma? chodí i do práce?.stará se o vše-předpokládám,že Stellča je do jisté míry taky zapojená do domácích prací…Moje vnučka musela doma taky celkem dost pomáhat,ať s prádlem ze sušičky,myčku,vytírat,vysávat..atd(což jí to bude k dobru do života..)
Ale Stellče musí chybět spolužáci-děcka k jejímu věku,aby pochytila i jiné věci,než názory “starých ženských”-nemyslím to ve zlém..třicátnice a čtyřicátnice prominou..Ale názory by si měla utvářet i mezi vrstevníky..
Vim, ze je to slozite a oboustranne, ale faktem proste zustava, ze malokdy utece od deti za jinym chlapem zenska. Ze naopak deti vyuzivaji k vydirani, je skoro jistota, na druhou stranu se az tak neni co divit, protoze to nasrani tezko krotit…ale hlavne kvuli tem detem by mela. Bohuzel si.myslim, ze ty to odskacou vzdycky. Nefunguje nam vztah? Nejcastejsi reseni…otehotnim. Dopadne to vzdycky stejne. Jen misto jednoho decka, zustane sama se dvema👎
Co se Stelci tyce nehodnotim, o dnesnich detech v podstate moc nevim. Respective jen to, ze proti nam maji mnohem vetsi rozhled, no pro zivot jsou nepouzitelni. Neumi fungovat se spoluzaky, natoz pak ve vztahu. Kde se.maji o tom neco naucit, kdyz jsou vsichni z rozvedenych ci nefunkcnich rodin? Zrovna vcera jsme byli na vanocnim vecirku pedagogu. A resilo se tam, ze i kdyz ma nekdo tri deti a jako, ze je chtel, rozda jim tablety, at ma od nich pokoj. A volne prejdu na domaci vyuku. Vubec si to neumim predstavit, pokud neni clovek pedagog(tedy byvaly)
Neni to sice na me, ale odpovim i za sebe. To my Moravaci proste sme. Nevim, jak ve velkych mestech, jako je Brno, ale na vesnicich nejak nejsme zvykli na to, ze nas chce nekdo oklamat, obrat…proste v tom nezijem, nemame porad rozsvicenou tu varovnou kontrolku, ten trenink😉 Hledame v lidech spis to dobre. Ano, o to vetsi je pak to pripadne zklamani👎