Sardullah a jak je ta bunda odolná na roztržení.Také jsem na ní koukala,ale mně všechny bundy rozervou králíci,když je nosím,drápy.Tak jsem si říkala,že by tahle mohla vydržet víc.
Všeobecný pokec
Takhle…proti drápům to vyzkoušené nemám, protože moji psi na mě neskáčou. Nemám jí vyzkoušenou ani v trní, protože do trní nelezu…ale nějaké ta blízká setkání s větvemi a větvičkami už měla a bez ztráty kytičky.
Myslím, že by to muselo být něco hodně ostrého, aby to tu látku rozřízlo…pořád je to “jen” látka. Nebo by se to muselo do tý bundy zaseknout a pak pohybem trhnout.
Jako takhle, nemám zkušenosti s nošením “normálních” králíků…měla jsem jen zakrslíky a teda ty jsem nosila normálně v náručí, tak při takovém přenášení si neumím představit, že by bundu roztrhli.
Nevím, když si představím, že teda přenáším za kůži na hřbetu (či jak je to správně) a králík se mi třeba nějak mrskne a zadními běhy “škrábne” do bundy…holka nevím, tak nějak nedovedu posoudit, jestli má králík tak ostrý drápy, aby to protrhnul.
Ten vrchní materiál je softshellu…tak nevím, jestli jsi nějakou softshellovou bundu u těch králíků zkoušela a jak to případně dopadlo.
05.09.2025, 06:45:35 xxx.xxx.224.101
jestli má králík tak ostrý drápy, aby to protrhnul.
Má.
Králík má drápy,jak jehly a i jen 4kg králík roztrhne i ten softshell.Dokonce jsem na výstavě viděla, jak nosiči rozpáral ruku,že musel na šití.
.já jsem ji měla,ale měla jsem problémy s rukávy, prostě úplně netěsnily nebo jak bych to vysvětlila, prostě se mi pak rozjížděly zipy, nešly úplně u rukávů dozapnout…ale mam od nich vestu celoroční delší a ta opravdu nemá chybu..jenom jak u bundy, tak u vesty ta podšívka opravdu ze mně nachytá kde co, takže zevnitř nám ve své podstatě z chlupů dalši kočku… takže bych koupila samostatně bundu i vestu..
Díky za postřehy. Já bych právě ráda, aby byla celoroční, ne jen zimní. Mám teď už přes dva roky takovou obyč hybridní bundu ze sportu a ta je super, nosím jí fakt celej rok, jenže už je prostě potrhaná, děravý kapsy atd… Tak bych ráda něco trvalejšího.
Kilian:.já jsem ji měla,ale měla jsem problémy s rukávy, prostě úplně netěsnily nebo jak bych to vysvětlila, prostě se mi pak rozjížděly zipy, nešly úplně u rukávů dozapnout…ale mam od nich vestu celoroční delší a ta opravdu nemá chybu..jenom jak u bundy, tak u vesty ta podšívka opravdu ze mně nachytá kde co, takže zevnitř nám ve své podstatě z chlupů dalši kočku… takže bych koupila samostatně bundu i vestu..
Tak je teda fakt, že já ty rukávy sundám na jaře a pak připnu dle počasí na podzim a za 2x ročně to na ty zipy není takovej záhul, tak mě nenapadlo, že by tohle mohl být problém….
No jak jsem psala…u normální králíků ty drápy fakt zkušenost nemám…velký králíky jsem si jenom hladila, nikam nenosila.
Jirka a další vážné téma - Temná stránka kratomu
Znovu a opět mě nepřestává překvapovat, na co všechno se na Doniu vybírají peníze. Třeba na vydání knihy. Potřebují cca 300 tis. a vybere se 500. To ti autoři nechodí do práce a jsou bez prostředků?
Já bych potřebovala koupit ten pozemek, na kterém máme koně… Vedeme jezdecký oddíl, to je neziskovka, vsadím se, že to je bohulibý záměr, to odkoupit, abychom “zajistili další existenci našeho dobrovolného spolku, který se převážně věnuje ve volném čase svých členů místní ohrožené omladině, kterou tak odklání od svodů jako jsou drogy a alkohol” - no, když to takhle podám, to aby se pár melounů nesešlo, no ne? Co? To jde, ne? 🙂
🤣 a co už ho máte?🤣
No skoro, ještě chvíli mě budete přemlouvat, a přesvědčím se ráda, že mezi lidmi je peněz ještě dost…
mám tady naprosto geniální video vystihující zbytečně vyhrocenou atmosféru kolem voleb:
https://www.facebook.com/reel/1474975860476069
Ta kočka je moudrost sama! 😀
JanaJanaJanaJana:mám tady naprosto geniální video vystihující zbytečně vyhrocenou atmosféru kolem voleb:
https://www.facebook.com/reel/1474975860476069
Ta kočka je moudrost sama! 😀
Mně tohleto dělají psi, když jsem doma na homeoffice. 😄 Prostě nechtějí, abych pracovala. 😄
Poplakala jsem si…zemřela vzácná žena Jane Goodallová, velmi jsem ji obdivovala. Byla to čistá duše a přinesla světu mnohé poznání o chování šimpanzů i goril 😢 🖤 čest její památce 🌷
02.10.2025, 20:27:03 xxx.xxx.147.163
Jo, jo. Její knížku jsem četla na střední škole a mám ji stále.
Vahine:Poplakala jsem si…zemřela vzácná žena Jane Goodallová, velmi jsem ji obdivovala. Byla to čistá duše a přinesla světu mnohé poznání o chování šimpanzů i goril 😢 🖤 čest její památce 🌷
Krásný fotky a taky mě to dojalo.
Lidi, našla jsem na procházce v lomu malou dívčí taštičku, uvnitř doklady 12ti leté holčiny z Francie, i nějaké peníze. Na FB jsem ji nenašla, tam dnes asi tito mladí nechodí. Na OP je adresa bydliště, na průkazce ze školy zase jiná. Tak asi to pošlu na tu první, nemáte někdo zkušenost, jak dlouho to může poštou trvat?
Jen teda podle kalkulátoru koukám, že to bude stát 587 Kč. 😲
Předejte prosím policii, ti si to vyřídí s ambásádou, vyslancem toho státu a doklady jistě doručí… Ambasáda také může vědět, že je dotyčná aktuálně na pobytu zde v ČR a klidně to předat zítra…