Aktuálně: 2 448 inzerátů267 581 diskuzních příspěvků19 278 uživatelů

Všeobecný pokec

Buggyra
Buggyra 23.01.2026, 14:14:11 xxx.xxx.198.226

Já pořádám hobby horsing jako doplňkovou disciplínu na závodech, vedoucovala jsem na hobby horsing táboře a mám instruktorský kurz hobby horsingu. Mno a tak 😀 Akorát ona nám ta pomůcka na ten HH nechybí, my “koně” máme, jen není živej.

Z HH si dělají legraci také psíčkaři a myslím, že to tady bylo, jak chodí s prázdnými vodítky a obojky po psím hřišti/cvičišti a předstírají, že v tom obojku je jakýsi neviditelný pes. Ale to jaksi není totéž. Aby to byla analogie, museli by mít v tom obojku plyšáka 😀 My totiž těmi plyšovými koňskými hlavami manipulujeme a u některých disciplín záleží na poloze hlavy toho koně a třeba napnutí nebo úchopu otěží, jak bude předvedení hodnoceno. Je to trochu jako by si dělali legraci z gymnastek s míčem nebo se stuhou a předstírali gymnastiku s míčem bez míče nebo gymnastiku se stuhou bez stuhy. No tak my máme gymnastiku s plyšákem na tyči. Vo co gou 🤭

Zrzavci
Zrzavci 23.01.2026, 14:29:50 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.01.2026, 14:14:11

No ale pohybovat se na sjezdovce , jako že tam lyžuju a chtít vyjet bez lyží na vleku………… to jako…….. to je opravdu pěkně blbý a bezohledný hlavně.  Pro mě je hh nepochopitelný, to naprosto přiznám, u dospělých lidí úplně, ale tam nikdo nikoho neomezuje , jako při tom, co jsem dala v odkazu. viz ta chůze po vleku a tak. Pro mě ne nepochopitelný i kynologie bez psa. 

Sarah01
Sarah01 23.01.2026, 16:04:21 xxx.xxx.162.253

Mně ten hobby horsing přijde dobrý tak pro děti. Dcery majitelky jednoho mého odchovu ty koníky na tyčce mají a občas s tím venku blbnou. Myslím si, že pro zábavu ve volném čase to není špatné, aspoň ta děcka nesedí furt u tabletu nebo mobilu. Že to srovnávají ti odrostli puberťáci s nějakým hobby skiingem je podle mě úplně mimo, navíc ničí sjezdovku. Bych je, být tím provozovatelem, pěkně hnala. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.