To jsou strašný slátaniny, na začítku píšou fr. buldoček, pak buldog…těm zprávám se nedá věřit, novinář si domyslel, co chtěl? nebo neví jaký je rozdíl buldoček/ buldog a tím už to pro mě je divný, mám tomu věřit nebo ne? 🙄.. já to už ani nerozklikávám, to je jako , že jste si uprdla a po novinářsku jste posraná…
Nakonec od toho se ten zákon snad měnil, aby to mohli stíhat jako trestný čin, no ne? Taková baba by dostala náramek na nohu a veřejně prospěšné práce v nejbližším domově důchodců, jen by to hvízdalo. A jaképak stížnosti, že máme málo lidí ochotných pracovat ve veřejných službách.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.03.2025, 08:36:28
Taková baba by dostala náramek na nohu a veřejně prospěšné práce v nejbližším domově důchodců, jen by to hvízdalo. A jaképak stížnosti, že máme málo lidí ochotných pracovat ve veřejných službách.
Drahá Buggyro, já myslím, že je vás fakt škoda tam, kde jste. Proč proboha ti nahoře takhle nepřemýšlí, když ty možnosti tady jsou.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 12.03.2025, 09:01:46
Přesně, vytírat, vynášet koše, mýt nádobí, desinfikovat, uklízet venku, vevnitř……… svině by makala, až by zčernala únavou. A bez nároku na přestávku, pití, jídlo……..
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 12.03.2025, 09:47:36
Někdo, na kom mi záleží leží ve vyhlášené nemocnici v Pze. Zřejmě tam těžce nemocným roznáší jídlo proškolená osoba . Podala krajíc chleba a na něm balenou uzeninu ve fólii, tak, jak se to prodává. Kde se to válelo než jí to položila na ten krajíc, myši si to jistě “neoznačkovaly”. K pacientúm se dostane jakýkoliv primitiv , ale nadřízení jsou ještě větší ….. jak to napsat … když to nevidí. A není to jen tam, u nás na kožním svačinu = pečivo položila cuchta rovnou na stůl, bez ubrousku, bez tácku, bez talířku.
No vidíte to, rapotačka to rozsekla, tak by mohla baba klidně i ke klientům! 😄
Ostatně u Boromejek v Prahé se o klienty starají vězenkyně naprosto standardně, samozřejmě o takové ty běžné provozní věci, které se netýkají medikace, ale mám za to, že pomáhají třeba i s polohováním klientů a podobně.
Ale dobře, tak vy, co byste babu nepustily do domova důchodců, a raději byste tam viděly defraudanty, si babu můžete přimyslet třeba s napichovákem u dálnice nebo s vapkou u posprejované zdi. Libo-li. Byl to jen příklad, že.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 13.03.2025, 09:33:11
Tak ona se chudera sesypala, hmm. Nějak mi to nepřijde, že bych měla cítit lítost nad někým, kdo pracuje ve zverimexu a chová se takto, čouda jedna hnusná.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 13.03.2025, 09:50:19
A má doma psy a ani jí nedali zákaz chovu neb se odmítla je vzdát.
Naše soudy jsou fakt někdy…
Ale co se divím, teď jsem zrovna i četla, jak si policajt tajně nahrával kolegyně ve sprše a teď mu ještě snížili odškodnění, takže dostanou jen pár korun. A co pak nějaká andulka…