Připadá mi, že všechny hodnoty jsou převrácené.
K přehodnocení přispělo i to, že je dítě bez jakýchkoliv následků.
K soudu se chodí pro rozsudek, nikoliv pro spravedlnost….😕
K přehodnocení přispělo i to, že je dítě bez jakýchkoliv následků.
Tohle mi přijde jako záležitost posledních několika let, že se u soudu neřeší skutek, ale následky. Když mi někdo zláme nohy, tak ho ani nepotrestají, když se mi nohy zahojí. Jako je to fakt na hlavu.
Včera jsem četla,jak zmetek omámil solubydlícíc,znásilnil jí,ona chudák ještě otěhnotněla a musela na potrat. A ten kretén dostal podmínku,protože je podle soudce poškozená silná osobnost a vyrovnala se s tím bez následků. Ty vole,kde to jsme?
Takže v tomhle kontextu je jasný,že se vězení za činy na zvířatech nebude dávat nikdy
Mě fascinuje, že tyhle oběti nezažalují (tuplem, když podle soudce silná osobnost, tak asi vystupovala ne zcela demoralizovaně a nepřilezla svědčit po kolenou) ty viníky o náhradu škody v občanskoprávním, já bych dostala za ty výkony u toho občanskoprávního minimálně zlatýho lva, né-li oskara, a kretén by platil jak mourovatej. I matinka by si jistě střihla ráda nějakou tu vedlejší roli, stejně tak všechny moje kamarádky by bezezbytku dosvědčily, že spolu pravidelně voláme na linku bezpečí…
No ale někdy je ta holka ráda, že je to za ní, a prostě nemá sílu zvrhnout na takovýho nějakýho horu exkrementů. Já v její situaci nejsem, tak nevím.
Ono i v tom občanskoprávním to bývá pár korun a já se ani nedivím, že se na to většina lidí vykašle.
Jj, těhotenství a potrat podle toho soudce nejsou žádný následek.
A taky pokud se dotyčná nehroutí a nesebevraždí, tak nemá psychické následky.
Je to k zblití.
Mně by to stálo za to poptahování toho kretýna po soudech, pěkně bych to rozmázla ve všech médiích (ono by mi to nějakou kačku už hodilo, ne že ne), vykreslila bych ho v barvách komiksových… Teda no… pokud bych se nehroutila.
A zaplatila xx za právníka, tahala se rok po soudech a pak dostala okolo sto tisíc a to jen možná, protože nějaké odškodnění vymůže jen něco přes polovinu žádajících znásilněných.
Já se fakt nedivím, že do toho většina nejde.
Repta-A-Repta:K přehodnocení přispělo i to, že je dítě bez jakýchkoliv následků.
Jo, to je mně po letech už jasný. A nejlepší je sehnat si advokáta, kterej se se soudcem osobně zná, to je výsledek jistej.
Já bych se soudit nešla, mně by to vzalo veškerou důvěru ve spravedlivý soud.
Já mám hroznou výhodu, že žádnou důvěru ve spravedlivý soud nemám 🙂
Než dávat xy peněz za advokáta a soudy, tak to raději investuju ty peníze do toho, aby dotyčnému někdo pořádně rozflákal tlamu, popř. zlámal hnáty, dle míry provinění…protože podmínka je nic, odškodnění pokud je přiznané, tak je často nevymahatelné a když dotyčného zavřou na tvrdo, tak mu ještě ze svých daní budu platit ubytování a stravu ve vězení…..
Přijde mi, že současný stav udílení trestů fakt za chvíli povede k tomu, že kdo bude mít možnost, tak vezme spravedlnost do svých rukou…protože ty tresty mi kolikrát přijdou vůči oběti jako výsměch..
Sardullah:Než dávat xy peněz za advokáta a soudy, tak to raději investuju ty peníze do toho, aby dotyčnému někdo pořádně rozflákal tlamu, popř. zlámal hnáty, dle míry provinění…protože podmínka je nic, odškodnění pokud je přiznané, tak je často nevymahatelné a když dotyčného zavřou na tvrdo, tak mu ještě ze svých daní budu platit ubytování a stravu ve vězení…..
Přijde mi, že současný stav udílení trestů fakt za chvíli povede k tomu, že kdo bude mít možnost, tak vezme spravedlnost do svých rukou…protože ty tresty mi kolikrát přijdou vůči oběti jako výsměch..
Taky si myslím a nakonec by to nebylo od věci.
Připadá mi, že všechny hodnoty jsou převrácené.
Jsou. A už nás budou i šmírovat, co si čteme https://1url.cz/K1xfd
Já to nechtěla na rovnou psát, ale mluvíte mi z duše 🙂 To je přesně ono.
Dnes by se ve sněmovně měl projednávat zákaz tlumičů na krátké zbraně od Rakušana.
https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/808574/muze-brutalne-napadla-milovana-stafordka-aby-prezil-museli-ji-uskrtit.html
☹️
Co si o této události myslíte? Zdá se mi divné, že by se pes připlížil ke spícímu dítěti a potichu ho “zakousl”…
https://cnn.iprima.cz/agresivni-pes-zautocil-na-spiciho-kojence-ten-zemrel-468872#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box