Aktuálně: 2 563 inzerátů234 064 diskuzních příspěvků18 616 uživatelů

Psi v médiích

Sarah01
Sarah01 15.04.2025, 14:24:11 xxx.xxx.11.197
Zrzavci:

Buď konec obtočíš kolem ucha

vlastního?

nebude to bolet?

😀

😂🤣

Sarah01
Sarah01 15.04.2025, 18:39:25 xxx.xxx.162.253

Zajímavý video k tomu plemenu American bully XL, který zabil člověka. 

Chingis
Chingis 15.04.2025, 21:33:40 xxx:xxx.3ad2:6a6b
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 15.04.2025, 13:26:01

🤣🤣🤣 Také jsem si něco takového koupila, v mexické obdobě vietnamských obchodů (Waldo"s), dvakrát lehčí a dvakrát delší než pravá Flexi a jen za 39 pesos, no nekupte to, že jo. 😂 Brzda se rozlomila po třech zaseknutích, celé se to rozpadlo asi po dvou měsících, ale účel to splnilo. A za desetinu ceny opravdové flexiny se to vlastně i vyplatilo.

Na Balúa mám stejnou flexi jako Sardullah, je to těžký, velký, neskladný, ale zas pokud z nějakého důvodu nemůžete mít psa na volno, je to velice praktická věc. Právě i do města, na jedno dvě zmáčknutí čudlíku máte vodítko přesně té délky, jakou potřebujete. 

Bodlinka
Bodlinka 15.04.2025, 22:12:14 xxx.xxx.94.238

Krabice je jen věc zvyku a je to jednodušší na takové to běžné čuchání, protože to dosáhne i do křáku kam by člověk s krátkým vodítkem musel taky a zároveň není potřeba se bát, že pes prohlásí “já se vrátím”.

dá se normálně položit na zem, když je potřeba jí odložit, nebo se dá nosit v batohu stejně s sebou člověk tahá takový ty věci jako hovnosáčky nebo teleobjektiv. 

v podstatě jediný, co to vyžaduje, je povel stůj a okolo.

Sardullah
Sardullah 16.04.2025, 00:12:03 xxx.xxx.221.216

Já mám flexi primárně na nevypustitelnou Ginu… právě pro moje pohodlí.. nemusím s ní lozit všude. Samozřejmě pokud to jde, tak používám couračku, mám 20ti metrovou, tak ten rádius je větší…. ale upřímně, pokud je nějakej marast, tak raději použiju flexi, než abych měla couračku celou od bahna. A třeba když je terén křovinatější, stromkovatější, tak mi to přijde taky víc praktický.

Já se právě naučila mít flexinu zavěšenou na vodítku, co mám přes plece, protože Gina měla období, kdy se opravdu cíleně snažila vyškubnout… ve své podstatě v tomhle období chodila jen na vodítku, protože flexi i stopovačka byla o zdraví… o moje… no a když to období pominulo a zase jsme to začaly zkoušet, tak jsem jí ještě tak docela nevěřila a bála jsem se, aby mi tu krabici nevytrhla z ruky, tak jsem to takhle jistila a pak jsem zjistila, že když je potřeba, třeba když berňuchu potřebuju připnout na vodítko, sundat z některého ze psů šlahoun ostružiny a podobně, tak krabici můžu pustit a pořád mám Ginu jištěnou a přitom volné ruce a teď už jí beru do ruky jen když třeba vidíme psa a pod. abych to měla víc pod kontrolou.

Jinak tu flexi co mám já si ohledně výdrže nemůžu vynachválit, vydržela toho v trhu tolik, že se fakt divím, že furt funguje. 

Doron
Doron 16.04.2025, 00:38:32 xxx.xxx.166.146
Sarah01:

Zajímavý video k tomu plemenu American bully XL, který zabil člověka. 

Úplně s ním souhlasím.

Debata, jestli utratit psa, který zabil člověka, mě dost vyděsila .Mám pocit, že lidi se už dočista zbláznili.

Doron
Doron 16.04.2025, 00:44:15 xxx.xxx.166.146

Flexina je fajn věc.

Zvlášť pro dobře ovladatelnýho psa, kde člověk potřebuje pojistku.

Stopovačku jsem na venčení nikdy nepoužívala.

Daja
Daja 16.04.2025, 04:53:47 xxx:xxx.5b74:c603

Flexinu mám od doby co se snad vymyslely a za mě je to pomůcka super jen se musí člověk naučit manipulovat a vědět, že tam je ta brzda, pak pomůcka nemá chybu.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 16.04.2025, 06:28:32 xxx.xxx.171.143
Doron:

Úplně s ním souhlasím.

Debata, jestli utratit psa, který zabil člověka, mě dost vyděsila .Mám pocit, že lidi se už dočista zbláznili.

Mě se líbítaky to doporučení, aby si lidé tenhle typ psů prostě vůbec nepořizovali. 

Už jen to jak popisoval problémy s výchovou toho  svého psa….. Mám velké psy, ale nic takovýho sem s nimi nikdy nezažila - aby mi v rámci hry šlo štěně po krku. Hrozný. Jestli to sem budou dál tahat, dopadne to zákazy bul plemen. Odnesou to všichni.

bambule
bambule 16.04.2025, 06:32:29 xxx.xxx.72.39

Hlavně by mne zajímalo, jestli by to lidé byli nadšení, kdyby si takového psa (myslím s takovou minulosti) přivedl domů třeba soused…. 

Sarah01
Sarah01 16.04.2025, 06:37:43 xxx.xxx.11.197
Doron:

Flexina je fajn věc.

Zvlášť pro dobře ovladatelnýho psa, kde člověk potřebuje pojistku.

Stopovačku jsem na venčení nikdy nepoužívala.

Já už si na ni za těch 8 let tak nějak zvykla a fena vlastně taky. Nenosí ji teda furt, jen když vím, že zrovna v tu dobu bude všude na procházce kolem vesnice plno lidí, bývá to hlavně v neděli, ona je totiž hrozně kontaktní a spoustě lidem se to prostě nelíbí, no. 

Ph (neregistrovaný) 16.04.2025, 08:13:48 xxx:xxx.7dce:a9a3
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 16.04.2025, 07:06:37

To, co se pise v tom odkazu neni pravda. Na SK to tak nefunguje. 

Ph (neregistrovaný) 16.04.2025, 11:11:36 xxx.xxx.85.87
»
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 16.04.2025, 06:28:32

doporučení, aby si lidé tenhle typ psů prostě vůbec nepořizovali.

tyhle konkretni pripady jsou uplne na hlavu. Tahaji se sem zakazane plemena z jinych statu, dokonce i jedinci s historii napadeni cloveka. A tahaji to sem slunickari, co si mysli, ze kazdy pejsek je plysacek, bez i jen zakladni znalosti, s cim si zahravaji. 

Tohle neni o nejakych prispevcich na FB pod clankem. Tohle je realita. A ne zakaz plemen, ale odpovednost za to, co si poridim. I trestni i hmotna. To pomuze…Tady neni povinne ani pojisteni odpovednosti za psa -protoze nikdo za skody neplati

My fakt musime jednou jako lidstvo vymrit, abysme se poucili. 

bambule
bambule 16.04.2025, 11:42:53 xxx.xxx.72.39
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 16.04.2025, 11:11:36

Pochybuji, že se lidstvo někdy poučí. Zmizeli celé civilizace a lidé se stejně z ničeho nepoučili. Přece co se stalo jiným nemůže se stát nám. 

Ne každé zvíře ani vlastně člověk nejde napravit. 

janaa
janaa 16.04.2025, 11:49:56 xxx.xxx.174.209

Tahají se sem psi z Anglie, Německa a do toho mraky štěňat. Schválně jsem koukla na bazos, a jen teď je tam 81! inzerátů na štěňata american bully (a další mraky na amstafy a další bully). Nechápu,kdo to kupuje, ale kolik je tu lidí, co mají na to si takového psa pořídit a zvládnout? Je to šílený. Za poslední dobu jsem s bulama potkala pár lidí na veterině,a ani jeden z těch lidí na psa neměl, a fakt jsem ráda,že se s nima nepotkávám venku.

Tenurri
Tenurri 16.04.2025, 12:02:38 xxx.xxx.22.64

U nás má někdo dva american bully, ale tu pocket verzi (je to velké zhruba jako corgi). I tak ti psi startují na vodítkách po každém v dohledu. Většinou je venčí sám klučina, tomu může být tak 15 - 16 let…trochu se děsím, kdyby se mu vyškubli z vodítka. Zatím se nic nestalo, ale i tak jdu raději jinam, když je vidím venku.

Anonymní (neregistrovaný) 16.04.2025, 12:32:30 xxx:xxx.c130:31d
Tenurri:

U nás má někdo dva american bully, ale tu pocket verzi (je to velké zhruba jako corgi). I tak ti psi startují na vodítkách po každém v dohledu. Většinou je venčí sám klučina, tomu může být tak 15 - 16 let…trochu se děsím, kdyby se mu vyškubli z vodítka. Zatím se nic nestalo, ale i tak jdu raději jinam, když je vidím venku.

A to je právě ono. Ti lidi jsou sami psychicky narušení a těší je, že jim všichni uhnou, obejdou velkým obloukem, když je vidí venku, jdou raději jinam.(Dobře, ne všichni)

Normální pejskaři se sdružují, jsou rádi, když si jejich pes poběhá s kamarády…….nedávno jsem slyšela vyprávět, jak skvěle to funguje v pražských lokalitách, konkrétně ve Stromovce. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.