Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 17.04.2025, 11:32:48
Jani a nevíš (nebo někdo jinej), jak dopadl ten haj.l medik, co týral psa, dělal na něm “pokusy” a de fakto měl asi Munchhausena by proxy. Totální magor!!!🤮👎
No… často mají senioři psa, kterého jim v dobré víře pořídili mladí a nebo naopak ho u nich mladí odložili.
Už jsem se takhle sešla se dvěma argentinami ( nezávisle na sobě - na lonži “běžte pryč, já ji neudržím”). Nedávno jsem psala o motýlkovi v kleci. Má ho vnučka (té paní, né moje ) a ta babička ( v plné síle a v důchodu) za ním jezdí každý den cca 30 km, aby v té kleci nebyl. Babičky bývají obětavé.
Odpověď na příspěvek uživatele bambule z 18.04.2025, 07:41:22
Nojo, takovej ďobanec, kdyby měl kalhoty ani tam nic nemá. To bych přímo “útokem, který se nesmazatelně vryje do paměti mladíka” nenazvala🤣.
Bordera je potvora kousavá, já tyhle lýtkaře útočící z branky nesnáším, vždycky se strašně leknu a navíc to hodně bolí, naštěstí už nejsou tak běžní jako dřív.
Dodnes se obloukem vyhýbám afgánským chrtům, měla je u nás rodina Míši Kuklové ( té herečky), několik po sobě, říkali jim myslím Baron😅 a přesně tohke dělali, úplně jsem se bála do jejich ulice vkročit.
Uvidíte, jak to bude až Vám bude osmdesát, dneska jsou často lidi v dobré kondici, mám tak starou kamarádku, pracuje na plný úvazek, o víkendech přednáší, po večerech překládá, dovolenou tráví na horských tůrách v Tatrách, cvičí jógu, řekla byste jí o dvacet let míň.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 18.04.2025, 12:20:52
Oni je mají jako ovce nebo spíš jehňata, myslím☺️
I náš Fram ,a to má pastevecké krve jen určitý podíl, je na děti opravdu něžný a opatrný. Vnučku strašně obtěžuje jak je jí neustále v patách, leží vedle pískoviště, pozoruje okolí i oblohu, pořád se za ní šourá, když dětem napustím bazének nebo vanu, opře bradu o rantl a čumí a čumí a dozoruje.
Snažím se ho od toho nějak jemně odvrátit, ale je to těžký, je to vrozená vloha.
Nojo, takovej ďobanec, kdyby měl kalhoty ani tam nic nemá. To bych přímo “útokem, který se nesmazatelně vryje do paměti mladíka” nenazvala🤣.
Bordera je potvora kousavá, já tyhle lýtkaře útočící z branky nesnáším, vždycky se strašně leknu a navíc to hodně bolí, naštěstí už nejsou tak běžní jako dřív.
Dodnes se obloukem vyhýbám afgánským chrtům, měla je u nás rodina Míši Kuklové ( té herečky), několik po sobě, říkali jim myslím Baron😅 a přesně tohke dělali, úplně jsem se bála do jejich ulice vkročit.
Uvidíte, jak to bude až Vám bude osmdesát, dneska jsou často lidi v dobré kondici, mám tak starou kamarádku, pracuje na plný úvazek, o víkendech přednáší, po večerech překládá, dovolenou tráví na horských tůrách v Tatrách, cvičí jógu, řekla byste jí o dvacet let míň.
Afgánskej chrt je hlídač… ani mě nepřekvapí, že by něco takového udělal. Náš afgán sundal ze zad batoh paní, co chodila na odečet vody a vlezla nám na dvůr. Spíš mě teda udivuje, že někdo má afgána a nemá ho zabezpečenýho tak, aby se za branku nedostal. Když vím, že stačí větrem hnaný igelitový pytlík a chrt za ním poletí a může vlítnout pod auto.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 18.04.2025, 13:17:51
Já pracuji celý prozatímní život manuálně. Spoustou let těžkou práci v zemědělství. Nelakuju si svou budoucnost až tak růžově, i když se u nás “po přeslici” dědí dlouhověkost. Nic to nemění na tom, že pes kousl okolo jdoucího člověka, bez provokovaní, bez varování. Může se to zdát jako prkotina, ale kdyby to místo pana bylo třeba dítě na odrážedle koukali by jsme na to ještě úplně jinak.