Aktuálně: 2 501 inzerátů237 682 diskuzních příspěvků18 678 uživatelů

Psi v médiích

Vahine
Vahine 25.04.2025, 07:31:32 xxx.xxx.42.211
Sarah01:

Ani se na to nebudu dívat, Jílková je tím známá a tento pořad měli už dávno zrušit. Dostává tam prostor ten, kdo umí nejvíc řvát.

Tak tak, nemůžu osobně vidět ani pouhou reklamu na její pořad, hned přepínám. Nevydržela bych se na ten pořad dívat, je to až agresivní…

BaLu
BaLu 25.04.2025, 08:04:51 xxx.xxx.242.170

Ano, sledovat včerejší Máte slovo bylo utrpení. Kdo je slušný, neřve, nepřekřikuje ostatní, neskáče do řeči, ten nemůže ani dokončit svoji řeč a myšlenku. 

Paní Tiché mi bylo líto. 

Ta žena z Dočasek De De byla divná. 

A Jílková je čím dál horší. 

Kdyby to nebylo o psech, nedívám se.

Aluška
Aluška 25.04.2025, 09:20:39 xxx.xxx.199.204
BaLu:

Ano, sledovat včerejší Máte slovo bylo utrpení. Kdo je slušný, neřve, nepřekřikuje ostatní, neskáče do řeči, ten nemůže ani dokončit svoji řeč a myšlenku. 

Paní Tiché mi bylo líto. 

Ta žena z Dočasek De De byla divná. 

A Jílková je čím dál horší. 

Kdyby to nebylo o psech, nedívám se.

Tak jsem se teď na to koukla. Jílková to má asi ve scénáři a pro mě se chová jako trhovkyně a mě se to nelíbí. Ta z těch dočasek  tam dřepí rozvalená jak když jí patří studio a chytrá je jak rádio, ona přece převychová všechny psy světa…..paní Tichá je velice chytrá a taky mi jí bylo líto….

Sarah01
Sarah01 25.04.2025, 09:24:30 xxx.xxx.11.197

Popravdě proto mně vadí TV poplatky a jedno, jestli se budou zvyšovat nebo ne. ČT dávno neplní veřejnou službu tak, jak by měla a jak deklaruje. Lidi měli spoustu očekávání s příchodem nového ředitele Součka, ale řekla bych, že je to ještě horší, než za toho předchozího.  Dřív se sem tam dalo na něco dívat aspoň o víkendu, teď už ani to ne.

acher
acher 25.04.2025, 09:27:37 xxx.xxx.222.196

Včera jsem se na tu Jílkovou dívala,ale asi v polovině jsem to vzdala.To se nedalo.Mlela pořád to své a vypadalo to ,že každý mluví o něčem jiném.Kdo k tomu mluvil rozumně,toho nenechala domluvit.No trapárna z její strany.

Sardullah
Sardullah 25.04.2025, 09:45:11 xxx.xxx.189.104

Já Jílkovou dřívávějc sledovala…teda některý témata, ale tohle její chování mě odradilo. Nevadí mi, že je ráznější, ale že nenechá lidi domluvit, skáče jim do řeči, pro mě naprosto nevhodným způsobem.

Jako chápu, že tohle není formát klasické televizní debaty, ale defakto se nic nedozvím…

Na ty “psy” jsem se chtěla kouknout, že to nějak vydržim…ale teď, když čtu vaše reakce, tak se teda trochu bojím.

Anonymní (neregistrovaný) 25.04.2025, 09:51:43 xxx:xxx.acf7:ef87
Sarah01:

Popravdě proto mně vadí TV poplatky a jedno, jestli se budou zvyšovat nebo ne. ČT dávno neplní veřejnou službu tak, jak by měla a jak deklaruje. Lidi měli spoustu očekávání s příchodem nového ředitele Součka, ale řekla bych, že je to ještě horší, než za toho předchozího.  Dřív se sem tam dalo na něco dívat aspoň o víkendu, teď už ani to ne.

Souček skončí. Dovolil si zrušit 168 hodin a Fokus. A propustit Fridrichovou.( i/y ? )

assil
assil 25.04.2025, 10:02:04 xxx.xxx.121.3
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 25.04.2025, 09:51:43

Však to už vrátil zpátky.

A pořad Jílkové je holt pro jiný druh diváků, sledovanost má myslím pořád.

Sarah01
Sarah01 25.04.2025, 14:09:55 xxx.xxx.11.197

Tak teď jsem se na to podívala a to je fakt snůška keců jak od Jílkové, tak ze strany té ženské od dočasek DD. Jak a co proboha má proti chovu bull kříženců dělat ČMKÚ. 🙄

Fiona Praha (neregistrovaný) 25.04.2025, 14:16:05 xxx:xxx.51bc:249e

Já viděla z Máte slovo pár posledních minut, paní Tichá tam vykládala cosi o tom, že když byla malá/mladá mohla hodit psa za plot, aby ho ochránila. Nic proti ní, ale už to bude nějaký pátek, a v omezeném čase diskuse tak nějak zbytečná hláška. Dnes může být za tím plotem horší pes, než na ulici. Taky tam někdo pronesl cosi o pepřovém spreji, za mne je to blbost, když s ním dotyčný neumí zacházet. Takže se odhodlávám pustit si to od začátku.

Orionka (neregistrovaný) 25.04.2025, 14:37:51 xxx:xxx.acf7:ef87
Fiona Praha:

Já viděla z Máte slovo pár posledních minut, paní Tichá tam vykládala cosi o tom, že když byla malá/mladá mohla hodit psa za plot, aby ho ochránila. Nic proti ní, ale už to bude nějaký pátek, a v omezeném čase diskuse tak nějak zbytečná hláška. Dnes může být za tím plotem horší pes, než na ulici. Taky tam někdo pronesl cosi o pepřovém spreji, za mne je to blbost, když s ním dotyčný neumí zacházet. Takže se odhodlávám pustit si to od začátku.

S přehozením psa přes plot to zas taková utopie není. Když se pohybujete ve známém prostředí, víte a máte přehled. Když visí řvoucí NO na plotě a houpe se sem tam a nikdy nevíte, na kterou stranu přepadne…..víte, že na pozemku není nikdo, kdo by ho odvolal. Stejně tak, když jsem od autobusu procházela kolem zahrady s pěti fenami ridgebacků, v zimě na udupaném sněhu plot pod bradou….. jediné, co bych mohla, přehodit psa přes plot naproti. 

A jednou jsme přehodili přes plot do cizí zahrady cizího psa, který šel za naší háravou fenou. Přišlo nám to lepší, než ho odvést do lesů několik kilometrů daleko. (Dobře to dopadlo, když jsme se vraceli, už byl doma a “mával” nám z okna.)

Buggyra
Buggyra 25.04.2025, 14:53:04 xxx.xxx.198.226

Nepustím si to, děkuji za varování. Zjevně tam nic revolučního nepadlo a jen by mě to rozčilovalo.

drvodelkafialova
drvodelkafialova 25.04.2025, 15:30:37 xxx.xxx.62.226

Jen idiot dovolí návštěvu feny s novorozenými štěňaty. Jednou na neteř zaútočila i kočka a prokousla jí ruku skrz, když se přiblížila ke koťatům, natož fena.

janaa
janaa 25.04.2025, 18:09:49 xxx:xxx.68b0:b4f1

Chovatelé jsou idioti, trend dělat ze psů mazlící hračky je šílenej a tyhle blbci už neberou psa jako šelmu a zvíře. I jedna z mých mírumilovných labradorek první dva týdny nepustila ke štěńatům nikoho, resp. mě a chlapa, a pod přísným dohledem, a na dálku dvě nejbližší osoby, kamarádku a sousedku, které smečku běžně hlídají, pouštějí,starají se o ně. I přesto ani tyhle dvě nesměly přímo k bedně a vzít štěně do ruky. Přijít někdo cizí,tak je bez pardonu napadne. A ta chovatelka,co tam mele nesmysly o mírumilovných fenách je taky kr…

Sarah01
Sarah01 25.04.2025, 19:15:35 xxx.xxx.162.253
janaa:

Chovatelé jsou idioti, trend dělat ze psů mazlící hračky je šílenej a tyhle blbci už neberou psa jako šelmu a zvíře. I jedna z mých mírumilovných labradorek první dva týdny nepustila ke štěńatům nikoho, resp. mě a chlapa, a pod přísným dohledem, a na dálku dvě nejbližší osoby, kamarádku a sousedku, které smečku běžně hlídají, pouštějí,starají se o ně. I přesto ani tyhle dvě nesměly přímo k bedně a vzít štěně do ruky. Přijít někdo cizí,tak je bez pardonu napadne. A ta chovatelka,co tam mele nesmysly o mírumilovných fenách je taky kr…

Přesně tak, v prvních dnech jsem na štěňata mohla sahat jenom já, všechny ostatní by fena sežrala, navíc první tři týdny žádný návštěvy domů ani nepouštím. 

Doron
Doron 25.04.2025, 23:38:38 xxx.xxx.166.146
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 25.04.2025, 19:15:35

Přesně, chudák holčička, rodiče a chovatel neměli zdravej rozum ☹️.

tetrivek
tetrivek 26.04.2025, 00:19:51 xxx.xxx.113.69
Orionka:

S přehozením psa přes plot to zas taková utopie není. Když se pohybujete ve známém prostředí, víte a máte přehled. Když visí řvoucí NO na plotě a houpe se sem tam a nikdy nevíte, na kterou stranu přepadne…..víte, že na pozemku není nikdo, kdo by ho odvolal. Stejně tak, když jsem od autobusu procházela kolem zahrady s pěti fenami ridgebacků, v zimě na udupaném sněhu plot pod bradou….. jediné, co bych mohla, přehodit psa přes plot naproti. 

A jednou jsme přehodili přes plot do cizí zahrady cizího psa, který šel za naší háravou fenou. Přišlo nám to lepší, než ho odvést do lesů několik kilometrů daleko. (Dobře to dopadlo, když jsme se vraceli, už byl doma a “mával” nám z okna.)

Když mi bylo patnáct, měla jsem dvouměsíční štěně NO, kříženého s haskym. Šli jsme jednu s prvních mini procházek, jen kolem bydliště. A sousedům od naproti utekl NO, a běžel na nás. Tenkrát mě zachránila široká nižší zídka, na kterou jsem štěně vysadila. A s řevem (odhodláním velkého psa odehnat) se stal zázrak. Štěně sedělo na zídce a koukalo jak panička velkého psa odehnala. Prostě mě to v té rychlosti napadlo. Věděla jsem že se štěnětem v náručí, bych se bránila blbě. A jak už jsem tu několikrát psala, kdyby nestačilo mé razantní řvaní na psa, jsem odhodlaná ho minimálně nakopnout. Tenhle NO, nám už napadl mého milovaného kříženého pudla (naštěstí měl jen pár kousanců, protože jsem ho vší silou sekla vodítkem), věděla jsem že pro štěně by to bylo fatální. 

Mi
Mi 26.04.2025, 09:01:02 xxx:xxx.b9e4:abd
acher:

Včera jsem se na tu Jílkovou dívala,ale asi v polovině jsem to vzdala.To se nedalo.Mlela pořád to své a vypadalo to ,že každý mluví o něčem jiném.Kdo k tomu mluvil rozumně,toho nenechala domluvit.No trapárna z její strany.

Přesně tak. Pozve si odborníky a pak nikoho nenechá  dopovědět větu.Vždy když někdo začne s něčím podnětným,tak ho přeruší a začne žvanit ty svoje nesmysly. Absolutně nechápu,že se ještě dá někdo přemluvit a do pořadu jít. Vždy se tak naštvu,že se nedodívám.  Mrkla jsem na to ze záznamu a nevydržela jsem.Mělo to vůbec nějaký závěr?

Orionka (neregistrovaný) 26.04.2025, 09:04:43 xxx.xxx.226.32

My jsme tu ves rázovitá. Jak jsem psala o ridgebackách….ten majitel chodil se smečkou do polí, nepochopitelně na volno, že by je měl pod kontrolou - ani náhodou. Viděli jsme se jen jednou, to už měl jen 3. Než k nám dvě přiletěly, nacpala jsem svou fenu do křoví, za zády měla vysoký plot a pak už jsem těm dvěma bránila mě oběhnout. Majitel to vyřešil tím, že zařval - holky běžíme domů a rozeběhl se pryč. Zafungovalo to. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.