Aktuálně: 2 609 inzerátů244 212 diskuzních příspěvků18 786 uživatelů

Psi v médiích

Sarah01
Sarah01 05.07.2025, 21:43:03 xxx.xxx.162.253
Fiona.Praha:

Znám 2 myslivce, stejně staré, věk 58 let. Nevím, jestli je to mladší nebo starší generace myslivců 😉. Oba měli stejné magory jagoše, lovecky vedené, jeden fenku, druhý psa, oba bydleli v baráku. Jeden měl fenku jako kámošku do lesa, měla na zahradě volný pohyb, spala v baráku v pelíšku, chodila na hony a v zimě třeba krmit zvěř. Takhle měl 2 fenky po sobě a teď, když děti mají své životy, s manželkou cestují a dalšího psa zatím neplánují. A ten druhý, prostě buran, pes celý den celý rok zavřený v kotci, jednou za den vypuštěný na cca hodinu na zahradu, krmený zbytky masa se zbytky z kuchyně, v kotci moč, bobky, zbytky žrádla, smrad, v létě roje much (nevím, jestli ho někdy čistil). Jednou za čas šel pes do lesa, aby se asi něco naučil (i když zrovna jagoš to má asi v sobě) a pak ještě se dostal ze zahrady, když byly hony. Evidentně je to o lidech, jejich IQ a nějaké empatii k živé bytosti.

To je střední generace. 😊 

Jo, je to o lidech…i když v době, kdy jsem byla malý dítě, jsem moc nevdiěla, že by pes spal doma u kamen, třeba. To jen moje babička měla fenku doma, aby nebyla sama, když děda umřel. 

Lenocka
Lenocka 05.07.2025, 22:27:06 xxx.xxx.39.168
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.07.2025, 08:00:46

Bez obav, tohohle pána si už ohlídá okolí. Ne úředníci, ale lidi. Protože tohle je hodně nadzdvihlo. Vím co říkám, je to od nás.

Trickyvoo
Trickyvoo 06.07.2025, 10:04:15 xxx.xxx.2.248
Sarah01:

To je střední generace. 😊 

Jo, je to o lidech…i když v době, kdy jsem byla malý dítě, jsem moc nevdiěla, že by pes spal doma u kamen, třeba. To jen moje babička měla fenku doma, aby nebyla sama, když děda umřel. 

Kdyby to byla jen otázka generace, ale třeba znám poměrně mladý lidi, kteří mají něco jako labradora a ten pes vůbec nechodí ven za plot. Jednou jsem venčila Malinu na malou čmuchačku a potkala jsem tu rodinu cca 500 m od baráku a oni žašli jak chodím s Malinou daleko 🙄. Jejich pes je furt doma a nebo u baráku a sleduje ulici. No aspoň mají psa, co berou domů. Na procházkách vidím psy, který jsou jen v kotci nebo na řetězu, jsou to uštěkaní magoři, protože je to jejich jediná zábava za celý den. 

Sarah01
Sarah01 06.07.2025, 11:48:42 xxx.xxx.58.128
Trickyvoo:

Kdyby to byla jen otázka generace, ale třeba znám poměrně mladý lidi, kteří mají něco jako labradora a ten pes vůbec nechodí ven za plot. Jednou jsem venčila Malinu na malou čmuchačku a potkala jsem tu rodinu cca 500 m od baráku a oni žašli jak chodím s Malinou daleko 🙄. Jejich pes je furt doma a nebo u baráku a sleduje ulici. No aspoň mají psa, co berou domů. Na procházkách vidím psy, který jsou jen v kotci nebo na řetězu, jsou to uštěkaní magoři, protože je to jejich jediná zábava za celý den. 

No, bohužel na vesnicích to takto často pořád vypadá. Lidem se nechce. Manžel dřív minulou smečku chodil venčit naráz, měl 3 feny a měl co dělat. A soused se ho ptal, jestli mu může přidat i toho svého a myslel to fakt vážně. 🤦

Sardullah
Sardullah 07.07.2025, 16:13:56 xxx.xxx.221.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 07.07.2025, 15:52:23

No já už si nedělám iluze o tom, že někdo někdy bude za utrpění zvířat potrestán, obzvlášť teď, když nechceme nikoho zavírat do věznic, protože jsou přeplněné a je to drahé…tak radši nějaký alternativní trest…

No, když vidím v článku fotku toho chudáka psa…teda myslím, že je to psí holka, tak doufám, že to uvidí co nejvíc zájemců konkrétně o módního pomíka, ale on jim bude stačit bez PP, protože nechtějí chodit na výstavy a tak nebudou platit takovou raketu za papírovýho psa…to si radši koupí za míň peněz psa na mazla od té hodné staré paní, jen škoda, že s maminkou odjela zrovna dcera na veterinu, tak jí nemůžete vidět…..

Ale to je furt dokola, proč tam ti psi takhle trpěj v továrně na štěňata…no protože ta štěňata lidi kupujou.

rapotačka (neregistrovaný) 07.07.2025, 17:29:13 xxx.xxx.168.200

Do "krimu" samozřejmě a prokládala bych to fyzickými tresty, všem těmto …. a těžkou dřinou, třeba i zbytečnou …. nechala bych je sáhnout si na dno. Je to hnusně neetické, že?

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.