Teta je starsi velmi distingovana dama, ktera by se zadnych drog (rozumej i alkoholu a tabaku) ani nedotkla. A jeji veterinar ji zna leta a velmi dobre to vi 🙂
Teta je starsi velmi distingovana dama, ktera by se zadnych drog (rozumej i alkoholu a tabaku) ani nedotkla. A jeji veterinar ji zna leta a velmi dobre to vi 🙂
nebloudí, v břeclavi ještě nebyl a hlavně břeclav je za D2, takže největší překážku má za sebou a teď už na tu šumavu dojde.
Teta je starsi velmi distingovana dama
Já vaši tetu z ničeho nepodezřívám.
Reagovala jsem na zevšeobecnění, že senioři neberou drogy. Myslím, že na věku nezáleží.
Bodlinka:nebloudí, v břeclavi ještě nebyl a hlavně břeclav je za D2, takže největší překážku má za sebou a teď už na tu šumavu dojde.
Tak super. Vím, že byl na Slovensku, tak se v pořádku vrátil. Snad na tu Šumavu bez úhony dorazí. 👍
Tak aktuálně je Emil v Rakousku, u silnice mezi rakouskými obcemi Grosskrut a Walterskirchen.
Mě teda fascinuje, že si spousta lidí neuvědomuje, jak může být takový nasraný los nebezpečný. Já ho potkat, tak se mu vyhnu hodně velkým obloukem. I když tohle mládě vypadá jak hodné trdlo, tak bych fakt neriskovala.
No já tvrdím jedno, že až onemocním ( jako, že néééé) a budu tušit, že by mi třeba ta maruška pomohla od třesavek, nechutenství, zvracení…..atd, tak prostě si ji i sama vypěstuji a sama vyhulím a nebo peču koláčky🤣 určitě vyzkouším. Dělané masti mám stále doma a na něco pomůžou a někdy ne.
To taky nechápu, lidi nepoužívají mozek.
A dám sem jedno zajímavý čtení:
Zrzavci:To taky nechápu, lidi nepoužívají mozek.
Nepoužívají. Protože jsou odtržení od přírody a zvířat vůbec. Argument od tatínka, který strčí do koňského výběhu dítě, aby si pohladilo “koníšky” a po upozornění, že můžou být nebezpeční (koňské kopyto a dětská hlava…) - proč by měli být nebezpeční? Vždyť to jsou býložravci a ne dravé šelmy. 😲
No mozek fuč prostě, a umělotina je tohle nenaučí. Zas to bude určitá redukce lidstva.
Bych takovým lidem přála, aby na vlastní oči viděli, jakej pěknej kousanec může ten koníšek vyrobit… kopyta ani zmiňovat nebudu to je snad vidět prvoplánově… třeba by pak děti k cizím koním bez svolení a dozoru majitele, necpali.
Tak je to dobrý… nejsem sama…😂
Ono by stačilo, kdyby si lidi uvědomili, proč se říká, rvát se jako koně. Jenže když je všechno v ohradě Jurášek a v lese Bambi, tak je to těžký 😀
impact:Mě teda fascinuje, že si spousta lidí neuvědomuje, jak může být takový nasraný los nebezpečný. Já ho potkat, tak se mu vyhnu hodně velkým obloukem. I když tohle mládě vypadá jak hodné trdlo, tak bych fakt neriskovala.
Přesně tak. A na SK ve Skalici ho prý nahánělo plno zvědavců s mobily.
Násadou vod lopaty je mlátit přes ty pazoury.
třeba by pak děti k cizím koním bez svolení a dozoru majitele, necpali.
Cpali. A když jsem je upozornila, že fakt není dobrý nápad lízt i s kočárkem do výběhu, tak jsem zaslechla cosi o krávě.
My, co se mezi různými zvířaty pohybujeme, víme. Oni opravdu netuší.
Mě by zajímalo, co ty ychtily k tomu vede. K cizímu člověku by taky nenakráčeli a nazačali ho vošmatlávat. To je ani nenapadne. Ale ke psu, koni a dalším - v pohodičce nakráčej a bez toho aby se zeptali - teď myslím toho zvířete především, aby mu dali prostor, tak se na něj navěšej jak cingrlata na vánoční stromeček.
I jsem se jich zeptala - jak byste se tvářili, kdybych nakráčela k vám do obýváku a začala krmit vaše rybičky v akváriu? Nepochopili. Že výběh nebo stáj je soukromý pozemek.
No tohle v nás vypěstoval komundíra! Že všechno patří všem a nerespektuje se nic a může se všechno. Respekt k majetku ostatních nula. Kde mohli, napáchali škody, šmejdi.