Odpověď na příspěvek uživatele impact z 28.08.2025, 06:34:26
Jo, ten samý případ, jen koně a klidně jí je i nechali a udělali jen takový tytyty. Ti psi alespoň měli štěstí, že jsou pryč, ale fakt bych se nedivila, kdyby je soud nařídil vrátit. U nás se neřeší ani týrání dětí, natož zvířat.
Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 28.08.2025, 10:27:17
asi nemam pravo do toho mluvit- jsem jen pozorovatel.
Jen dokud se pokazde o takovouhle mnozirnu nekdo “postara” a v radech hodin si psy rozeberou - nikdy to neskonci. Ten, kdo to tem psum zpusobil je a bude beztrestny. A bude to klidne delat znovu a znovu -jak je videt i na tomhle pripadu…
Kurňa, já nevim…to je furt dokola. Když je hic, řidič sedne do auta, otevře všechna okna a vyrazí, aby to profukovalo nebo zapne klimatizaci, protože se v tom rozehřátém autě nedá dejchat…ale úplně v poho nechá v takovém autě zavřené psy a nebo děti.
Bože dej, ať lidi začnou používat mozek a ať se tohle nestává.
Jako fakt mě udivuje, jak lidi napadne zavřít psy do auta, aby mu neutekli …jako napadlo by tohle někoho normálního…buď zavřu psy do baráku, případně mám kotec, tak do kotce…ale do auta?
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 05.09.2025, 07:43:40
Viděla jsem to, před hospodou na rozpálený silnici auto a v něm žl. labrador, později jsem zjistila-byla to fena. Když sem ji minula, dělala brajgl, byla jsem přesvědčená, že ji hned majitel vyndá.
Řvalo to v autě o život, projela jsem, přejela 2 silnice , řvaní bylo slyšet pořád a až tam. Vrátila jsem se k autu, pes lítal na volant, na zadní okno a řval co měl sílu. Vlítla jsem do hospody, tam jsem se s póvlem dryáčnickým pohádala, cuchta dělala drahoty - nakonec šli pro psa. U lidí nenašli pochopení, servírka jim řekla, že k nim “Na Rozvoj” psi mohou.
Odjížděla jsem fakt rozhozená a ta ludra, za mnou hulákala na celou čtvrť, slyšela jsem ji ještě z dálky, jako tu fenu.