Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 24.02.2026, 12:32:42
No a juchůůů…zase podmínka…on je ten chudák majitel mladej a defakto bychom mu zničili nebo hodně zkomplikovali život…on neměl v úyslu psa týrat…za mě, jestli majitel není nějakým způsobem retardovanej, mentálně zaostalej, psychicky nemocnej, tak u musí být jasný, že tohle týrání je…
Nikde jsem se nedočetla, jestli mu dali k úhradě i náklady na veterinu, stravu, ubytování a pěkně tučnou pokutu…protože podmínka je nic…podmínka není vůbec žádnej trest.
Proto se soudy vlečou tak dlouho. Po dvou letech už to leckomu nepřijde tak hrozné. Možná že zatím vybral na Dobou a pod. Na ty dva obhájce. Podmínka ? Chudáček mladej, hloupoučkej. Aspoň dva měsíce bych mu nedala normálně najíst. Suchý tvrdý a trochu vody na přežití. To by aspoň pocítil.
Dneska to bylo ve zprávách….je mi fakt líto, že jsme opět tímhle rozsudkem opět dáváme najevo, že takováhle zvěrstva může každý páchat, jak se mu zachce…on je chudáček nemocnej…patologické hráčství a v hlavě měl jen, jak sehnat peníze na automaty…zajímavý je, že sám se nažrat a napít nezapomněl…
Chce se i zvracet a už se nebudu vyjadřovat, protože už i zase stoupá tlak a do hlavy se vkrádají vražedné myšlenky a sprosté výrazy…tak beru psy a jdeme se vyčůrandit na zahradu a musim si dát fakt cígo, abych se uklidnila…a kdybych nebyla defakto abstinent, tak bych asi i nějakýho panáčka do sebe kopla…
Jsem moc ráda, že pejsek má nový milující domov, v té reportáži ho taky ukazovali…neuvěřitelné, že to je ten samý pes…
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.02.2026, 10:03:32
Já se tomu snažím vyhýbat, mám pak z toho nočné můry…často brečím lítostí a bezmocným vztekem a je mi fyzicky špatně….a kašlu na to, že bych měla být já lepší bytost ve stylu “oni do mě kamenem, já do nich chlebem”…jediný pro mě uspokojivý trest by byl ve stylu “oko za oko”…chybí ti empatie s živým tvorem, nechápeš, jak se ten tvor cítí, no tak ti to předvedeme v praxi a uděláme ti to samý…a je jedno, jestli jde o týrání zvířete, dítěte, znásilněnou ženskou…
Video jsem nerozklikla, i tak mám špatné spaní. Je dobře, že fena našla dobrý domov, ať je kdekoliv. Ale nemůžu si odpustit poznámku - fenku z Rumunska zachrání ( opakuji - v pořádku) a jejich dosloužené dostiháče zachraňují organizace třeba v ČR, možná i v Rumunsku. Divný kolotoč.