😀 Porad doufam, ze bude trosku do sportu 😄 tak by mi to ted bylo lito, nikam s nim nevyjet
Národní nebo mezinárodní zkušební řád ?
Je krásný,😍 NO jsou božani.
diky vsem za pochvalu, vyridim to chovatelce🥰
vovcak do kazde rodiny - tak to ted vyzni . Moji kratkolebci se asi urazi 😄
Ph:kovaky jsou zbytecna energie a ke karte je treba i PIN 🤣 papirky maji porad smysl 👍
ofiko foto NO - a ne, fakt to neni hrbac 🙂
Máte krásného ovčáčka
Ty vole! Pardon, vy vole! 😀 😀 ten je!!! Ten výraz! Bomba pes.
Nene, krátkolebci se neurazí, oni si ho předělají🤣, stejně jak barzojíci udělali z našeho kanárskýho dogáče taky kočku- stejně jak sou oni. Je to gang.
dekujeme za pochvaly 🤩 a jo, uz ted tvrdim, ze je z nej polovicni kanik 🤣
Prave jsme s klukama ukoncili sezonu. Byla takova - pro me - hodne pracovni, mela jsem na ne strasne malo casu, 2 mesice jsem byla bez auta - no, nic idealniho. Ale neco malo se preci jen povedlo
Harinek letos stihnul IGP1, uchovneni a dneska IGP2 😍
Venca ZVV3, MM MSKS IGP3 a dneska IFH 1 za 96.
A od zitra zacina trenik na dalsi sezonu 🤣
To jsou úžasný výkony 🙂👍
Velký obdiv a gratulace !
..obrovská gratulace a hluboka poklona ….
Byli jsme zase na Zbraslavi, je tam pohoda, lidi jsou příjemný a vzájemně si radí , úplně jiná atmosféra než na tom jiným cvičáku , kde se cvičilo super vrcholově. Někdo tady má trojkový zkoušky, někdo cvičí jen tak pro radost, tady se nám bude líbit 🙂.
diky !
úplně jiná atmosféra
to zni super.
To byl soukromy cvicak, to predtim? Prave premyslim, kamze jste to chodila.
Nechci to psát, protože tam pořád chodím, cvičit s trenérem za ošlapný 🙂.
Dneska jsme tam zase zrovna byli a dařilo se nám ! Fram vystřihnul první pěknou stopu v životě, akorát předměty mu nešly. Poslušnost taky parádní, začal jevit zájem o aport, už se poskládá na kladinu🙂, áčko miluje, překážka v pohodě, když má 50cm🙂)), při chůzi u nohy se soustředil, odložení mu jde, tak to je jasný, statická poloha🙂)))
Pak přišla sranda obrana a všechno šlo chvíli pěkně, ale už se smrákalo a za plotem zase divočáci( jsou tady všude) a v tu chvíli přesměroval pozornost na ně a figurant ho přestal zajímat, stál jako socha a zase “ teď si si rukávem hrát nemůžu, mám opravdovou práci ”. 🙂))
Byl s námi i Dorouš, cvičil s mojí kynologií nepolíbenou kamaramádkou, a on ve všem Framíka předčí ( kromě kousání), i když jsem jeho výcviku věnovala málo času. Je to genialní velkej zrzavej podvraťák. Myslím, že určitá rivalita a taky nápodoba sehrála velkou roli a prostě jsem dneska byla spokojená , kluci byli v zásadě skvělí 🙂).