Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 23.07.2025, 15:48:18
je to užitečná věc. štěňata odchází s lékařskou správou z vyšetření, já jsem mívala ve smlouvě ještě že kupující podpisem stvrzuje a teď body, které jsem jim vždy ukazovala: nůžkový skus, dvě koule v šourku u pejsků, žádná kýla, čistý oči, čistý uši, čistý kožich, čistý zadek, číslo čipu na čtečce, prostě normálně jsem je donutila se mnou udělat klinické vyšetření a podepsali, že viděli a že bylo vše ok.
je to užitečná věc. štěňata odchází s lékařskou správou z vyšetření, já jsem mívala ve smlouvě ještě že kupující podpisem stvrzuje a teď body, které jsem jim vždy ukazovala: nůžkový skus, dvě koule v šourku u pejsků, žádná kýla, čistý oči, čistý uši, čistý kožich, čistý zadek, číslo čipu na čtečce, prostě normálně jsem je donutila se mnou udělat klinické vyšetření a podepsali, že viděli a že bylo vše ok.
Taky to mám v smlouvě, nic nezamlčet, jednat na rovinu, to je základ důvěry mezi majitelem a chovatelem. 👍
Odpověď na příspěvek uživatele Bodlinka z 23.07.2025, 19:31:23
Jak jsem psala-je to poučení pro příště. A ano, už mám vzor nové smlouvy, která je mnohem rozsáhlejší.Děkuj všem za vyjádřené názory. Dál už to eskalovat nechci, ale jsem připravena se bránit i právní cestou. Snad už bude klid 🙏