V pátek další fyzio, dostaly jsme pochvalu, že je o hodně míň stažená, než minule - přes týden jsme hodně protahovaly. Zatím to stále nevypadá na problém v kloubech/kostech, ale jen v měkkých tkáních. Teď máme za domácí úkol posilování břišních svalů.
Odpověď na příspěvek uživatele Doron z 16.09.2025, 09:34:15
Jsou k tomu potřeba dvě vyvýšené podložky (já budu používat tzv. cihličky na jógu) - na jednu se pes postaví předníma a na druhou zadníma nohama. Postupně se ty dvě podložky od sebe oddalují a pes musí stále plnou vahou na obou stát. Potom když už jsou podložky dostatečně daleko od sebe (a tím pádem předky a zadky daleko od sebe), tak se psovi postupně zvedá každá noha a on musí zůstat stát na zbylých třech, což aby dokázal, musí zatnout břišní svaly. Snad to popisuji srozumitelně.
Mně by stačilo něco pro psa 33 - 37 kg. Na fyziu měli takovou nafukovací balanční podložku s výstupky, ale ta velikost, kterou jsem sehnala, je tak na masáž nohou pro mě, ne pro psa. A větší ovál se mně nepodařilo sehnat. Možná ta z Ikei by i byla lepší…jak je to vysoké?
Mně by stačilo něco pro psa 33 - 37 kg. Na fyziu měli takovou nafukovací balanční podložku s výstupky, ale ta velikost, kterou jsem sehnala, je tak na masáž nohou pro mě, ne pro psa. A větší ovál se mně nepodařilo sehnat. Možná ta z Ikei by i byla lepší…jak je to vysoké?
Ali,těch balančních podložek je hafo. Já jich mám doma xx různých tvarů a velikostí. Tam jde o to,jestli chceš,aby to bylo pevné nebo balanční
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 16.09.2025, 21:38:56
ty velke balacni pomucky jsou dost drahe - takze dokud nebylo temu, improvizovala jsem a psi cvicili na polovyfouknute matracce. Udelalo to taky svoji paradu. Ted uz to koupit jde
ty stolicky pro deti pouzivam roky. preci jen canik a borderka je rozdil -pri treninku na OB mi davali pro psy rovnou palety jako targety -a to pak je ta stolicka docela uleva potom 😀