Já QR kód neumím, může být i převodem?
Já QR kód neumím, může být i převodem?
No telefén a GPAY je prý stejný jako karta , psala paní nakladatelka. Takže pokud se tomu jde vyhnout, budeme rádi.
NEJLEPŠÍ JE PŘEVODEM A QR KOD SE OBJEVÍ PO DOKONČENÍ OBJEDNÁVKY.
Jasně, že, převodem je to nejlepší. díky moc.
Jo, je tam, takže provedeno a zaplaceno.
Děkuji převelice.
Se to rozhýbalo, koukám, že taky musím udělat objednávku, abych pak nebyla ta kovářovic kobylka, co chodí bosky.
Mluvila jsem s paní nakladatelkou - dala sis tam doporučení psaní. Paní nakladatelka říkala, že to pak jde hrozně dlouho a musíš kvůli tomu na počtu. Nechceš to změnit na balíkovnu? Udělala by to.
Omlouvám se, cíplo to, chvíli bude, než se obnoví záloha = teď nepůjde objednávat.
Ježiš, tak to asi nějak omylem, prostě poslat ke mně domů, ale klidně může být i doporučeně, nám to tady nosí taky domů. Jak to paní nakladatelce nejvíc vyhovuje. Hlavně že jsem to zvládla zaplatit bez karty. 🙂
Tak zaplaceno a ještě dotaz, Balíkovnu to vybere nějak samo tu nejbližší?
ano, Megi vybírá tu nejbližší, aspoň tak mi to říkala.
. Hlavně že jsem to zvládla zaplatit bez karty.
🙂 děkujeme převelice. A je to stejně ftipný, jak se to platební chování mění. Kdeže jsou ty doby, kdy karta byla raritou a lidi se s ní učili platit, teď už to bez ní nejde, za chvíli už bude pasé i karta.
Zrzavci:. Hlavně že jsem to zvládla zaplatit bez karty.
🙂 děkujeme převelice. A je to stejně ftipný, jak se to platební chování mění. Kdeže jsou ty doby, kdy karta byla raritou a lidi se s ní učili platit, teď už to bez ní nejde, za chvíli už bude pasé i karta.
No, bohužel a někdy mě to dost štve. Ale nechci to tady plevelit, na kalendář se moc těším. 😊🥰
Tak to jsem moc ráda. Já se neskromně přiznám, že se na něj taky těším, protože je něco jinčího ty obrázky malovat, pak i vidět PDF a nebo mít nakonec ten kalendář v ruce hotový.
Letos jsem zpomalená 🤦♀️ stihnu to prosím kvůli tiskárně, jak jste psala, když objednám a zaplatím 2 kalendáře během tohoto víkendu? 🤔
Vahine:Letos jsem zpomalená 🤦♀️ stihnu to prosím kvůli tiskárně, jak jste psala, když objednám a zaplatím 2 kalendáře během tohoto víkendu? 🤔
Zrzavci určitě napíše, ale já si myslím, že dokavaď to tady na odkaze jde a jsou tam volný kusy, tak určitě můžete. 😉 https://megibuk.cz/ohari-kalendar-zrzavci-2026/
Díky Sarah, máte pravdu. Bylo tam napsáno: předobjednávka.
Zrzavci:No telefén a GPAY je prý stejný jako karta , psala paní nakladatelka. Takže pokud se tomu jde vyhnout, budeme rádi.
NEJLEPŠÍ JE PŘEVODEM A QR KOD SE OBJEVÍ PO DOKONČENÍ OBJEDNÁVKY.
Zaplatila jsem dnes 2 ks kalendářů přes QR kód. Vy jste psala, že Megí vybere nejbližší balíkovnu. Je tím myšlen prosím box balíkovny? To bych totiž prosila vybrat, mám ho u domu, jen přes ulici. Zkusím ještě napsat Megí SZ.
A UŽ TEĎ SE TĚŠÍM! 🌷
Jojo, Vahine, napiště to prosím Megi, ať ví, kam to poslat, ale! Asi ne do SZ?? Já nevím, jak často se tady mihne. Lepší do emailu - je uveden v kontaktech nakladatelství.
Děkuji, pravda.👍 Tak už jsem jí to poslala na mailík.
Vážení - mám dotaza. Až to přivezu z tiskárny, jak to vidíte s věnováním. Loni jsem ho tam psala, ale mám to psát i letos? Není to hezčí bez toho věnování?