- Příspěvek #222326
- Nahlásit
Ano, vaječníkovou.
Ahoj, mám morče 4 měsíce, a podezření na cystu. Samozřejmě chovám 2 samičky, 1 má už 4 roky.
Ta mladší už 3 měsíce, od pořízení, vrní a hýbe pánví. Pořád. I mimo říji. Jinak úplně normálně jí, spí, pije, není tlustá, poskakuje si, má zdravou srst. Může to být cysta? Prosím napište.
Nikdo z nás tady nemá křišťálovou kouli. A jakou cystu máte na mysli? Vaječníkovou?
Ale to je jedno, diagnózu určí vet v ordinaci, ne my od klávesnice.
Ano, vaječníkovou.
Ale tak jako tak platí, co už jsem napsala. Tuhle diagnózu vám přes písmenka nikdo neudělá.
Ahoj, mám morče 4 měsíce, Ta mladší už 3 měsíce,Takže tu mladší jste si pořídila jako měsíční mimino? To je trochu na hraně, ne?Co já vím, postihují vaječníkové cysty spíš starší samičky a zvířata mají nafouklá a bolestivá bříška a vůbec jsou taková churavá a bez nálady.
A cože to ta samička dělá? Takové jako kopulační pohyby?
Co já vím, postihují vaječníkové cysty spíš starší samičky a zvířata mají nafouklá a bolestivá bříška a vůbec jsou taková churavá a bez nálady.
Co já vím, postihují vaječníkové cysty spíš starší samičky a zvířata mají nafouklá a bolestivá bříška a vůbec jsou taková churavá a bez nálady.
Áno, Doron pochopily jsme, stačilo jednou🤣 (Mě to v jednu chvíli taky blbnulo a pro změnu se mi příspěvek nenačetl vůbec)
Ano,v měsíci a 5 dnech
I tak stále platí. My to tady nevyřešíme.
Jen se ptam
A my odpověděli.