Zrzavci:A všimli jste si jaká se z toho vyvinula krásná mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀
Když všichni přestanou reagovat, tak si bude vést monolog.
A u nás chumelí a začíná to vypadat jako v zimě. Pokus o návrat k normální diskuzi.🌼
U nás “nepřestalo” už kolik dní, malej pes čůrá každých 10 minut. Á, už vstali, likvidují Bůčkův dům. Ne, Megi ho tam asi chtěla zavřít, ale omylem rozmáčkla dvířka.
Zrzavci:A všimli jste si jaká se z toho vyvinula krásná mexická Neverend Stellenovela o třech účinkujicích ?🤣 Scénárista nestačí dopisovat.😀
Když všichni přestanou reagovat, tak si bude vést monolog.
Anonymní:Když všichni přestanou reagovat, tak si bude vést monolog.
A jednou už se to povedlo, všichni byli ticho a psala jenom protoStélé.
kometa:A u nás chumelí a začíná to vypadat jako v zimě. Pokus o návrat k normální diskuzi.🌼
taky bych ráda už psala o něčem normálním,ale bohužel,jsme ještě na vlákně"Stella"..🌷
Anonymní:A jednou už se to povedlo, všichni byli ticho a psala jenom protoStélé.
ach jo..ona si dál bude sama sobě odpovídat dál…to nemá cenu tady něco normálního začínat…jdu někam jinam..
Bobca máte SZ😉
Daja
Pro někoho je evidentně snazší se domnívat, že mám spojky, které sem vysílám…
Je to paranoidní a kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu.
Bobca:ach jo..ona si dál bude sama sobě odpovídat dál…to nemá cenu tady něco normálního začínat…jdu někam jinam..
Jdi Jinak se toho nezbavíme.
kometa:Já teda nevím, ale další hon na Fikovnici tady nevidím. A když to nebudeme připomínat, tak se situace znormalizuje. Si myslím. A když zmizí i Stella - hlavně ona drží tohle vlákno při životě. Všimla jste si, kolik je díky ní příspěvků? A to už se loučila a chtěla odejít.
Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
kometa:Jdi Jinak se toho nezbavíme.
Nereagovala jsem ode dne,kdy napsala,že odchází….(cca 500 příspěvků)..ano,četla jsem tu všechno…je to pořád dokola,ať nereagujete,nebo ano..nerozumím jí..
Fíkovnice:Jakýkoli hon na mě je zcela scestný a zbytečný. Sama jste mě na to upozorňovala.
Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Tak psala jste mi něco v tom smyslu, že se zde šíří nepěkné spekulace.
kometa:Upřímně, tomuto příspěvku nerozumím.
Nebo které části toho příspěvku nerozumíte?
Tak nějak celkově.
Já jenom napsala, že žádný hon na Fikovnici nevidím a navrhla jsem, abychom se k tomuto tématu už nevraceli. Ale vy jste ho sama znovu otevřela.
acher:
To je úžasně krásné a je to jediný smysluplný příspěvek v tomhle podivném vlákně.
kometa:A u nás chumelí a začíná to vypadat jako v zimě. Pokus o návrat k normální diskuzi.🌼
Proč se chcete vracet k normální diskuzi právě v tomhle vlákně? Nebylo by lepší, nechat ho “spát” ?
Jen ještě dodám : kdyby tu byla studentka psychologie, tam má materiál na diplomku.
kometa:Upřímně, tomuto příspěvku úplně nerozumím. Někdy jsou ta písmenka ošidná.
Upřímně? Já nerozumím téměř ničemu z tohoto vlákna. Spojky, staré spojky, nové spojky, nahrazené spojky, šikana…..Stelle, Fíkovnice, L.S. ?????