Aktuálně: 2 507 inzerátů235 518 diskuzních příspěvků18 634 uživatelů

Hudební vlákno

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 13:40:30 xxx.xxx.88.159
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 17.02.2025, 13:25:36

Přemýšlela jsem o tom, ale právě, bylo mi to trapné, nejsem puberťák😉 A navíc jsem velmi ostýchavá, byla bych rudá až na prd…😊

Coudas
Coudas 17.02.2025, 14:09:40 xxx.xxx.120.100

Zkoušela jsem dohledat, proč je v té americké country takový pozdvižení, a za co ze to Beyonce dostala cenu. Našla jsem album, poslechla si písničku… jako jo, country muziku si představuju jinak, ne jen že do klipu nacpu koně a rádoby kovboje. Navíc tenhle styl “dobrý den kozy ven” mi je protivnej ve všem. No ale je samozřejmě na každém, co se mu líbí. Já si radši poslechnu třeba Faith Hill.

https://m.youtube.com/watch?v=ycwtqqhV6UE&pp=ygUVYmV5b25jZSB0ZXhhcyBob2xkIGVt

kometa
kometa 17.02.2025, 14:37:13 xxx.xxx.224.101
lesnizinka:

Přemýšlela jsem o tom, ale právě, bylo mi to trapné, nejsem puberťák😉 A navíc jsem velmi ostýchavá, byla bych rudá až na prd…😊

Já už moc ostýchavá nejsem, ale přesně - nechtěla bych být za “puberťačku”. Jediné foto mám s mladým Holčákem. A i to díky kamarádce, která je tak akorát komunikativní.

Anonymní (neregistrovaný) 17.02.2025, 14:47:47 xxx:xxx.262e:b9cc

Hezká pohoda.

lesnizinka
lesnizinka 17.02.2025, 14:59:12 xxx.xxx.88.159

Jsem se za život potkala s hodně celebritama, ať už díky cestování, nebo práci, ale nikdy, nikdy jsem se s nikým nešla vyfotit, takže nemám ani jednu jedinou fotku🙄 Takže dokázat mi to může jen Tom, který byl myslím vždycky u toho😏 Největší asi bylo setkání s Tomem Cruisem před uvedením filmu Mission: Impossible u nás. Stála jsem v první řadě u hrazení a on si mě vyhlédnul, přišel ke mě, podal si se mnou ruku a pozval mě do šatny(Tom tlumočil) Samozřejmě jsem nešla. Za a) jsem byla s Tomem, takže svého Toma jsem měla😉 a dokonce je mu i trochu podobný 😀 a za b) jsem neuměla ani zbla anglicky. No a za třetí…bylo to pod mou úroveň, na ,,slečnu pro hvězdy", slušně řečeno, bych se nikdy nesnížila, to nikdy nebyl můj styl ani cíl.  

Daja
Daja 18.02.2025, 04:37:27 xxx:xxx.82c8:6f3d

Hmmm já to country fak nějak nemusím, když něco nemusím vždy u toho říkám, že až budu mít tři v žíle tak si ráda zazpívám a zatančím. Určitě u táboráku jako jo a to mám i takhle s dechovkou.

Já jsem na disko ( moje mládí) a pak na tokové to tuc, tuc, tuc😉. Jasně když uslyším hezkou písničku ráda si ji zazpívám tajně a zavlním do rytmu.

Daja
Daja 18.02.2025, 07:58:40 xxx:xxx.b56:6fac
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 18.02.2025, 06:33:45

Ano to je ono a hlavně na ranní probuzení.

Coudas
Coudas 18.02.2025, 09:10:45 xxx.xxx.120.100
lesnizinka:

Jsem se za život potkala s hodně celebritama, ať už díky cestování, nebo práci, ale nikdy, nikdy jsem se s nikým nešla vyfotit, takže nemám ani jednu jedinou fotku🙄 Takže dokázat mi to může jen Tom, který byl myslím vždycky u toho😏 Největší asi bylo setkání s Tomem Cruisem před uvedením filmu Mission: Impossible u nás. Stála jsem v první řadě u hrazení a on si mě vyhlédnul, přišel ke mě, podal si se mnou ruku a pozval mě do šatny(Tom tlumočil) Samozřejmě jsem nešla. Za a) jsem byla s Tomem, takže svého Toma jsem měla😉 a dokonce je mu i trochu podobný 😀 a za b) jsem neuměla ani zbla anglicky. No a za třetí…bylo to pod mou úroveň, na ,,slečnu pro hvězdy", slušně řečeno, bych se nikdy nesnížila, to nikdy nebyl můj styl ani cíl.  

Cruise je malej,ne? To bych taky nešla 🤭 . Jediný, s kým bych šla je Jim Carrey. Ale ne tak, jak si všichni myslej. Sednout si na večeři a popovídat. Herecké výkony znám z filmů, spíš bych ráda věděla, jaký je jako člověk. Otázka je, jestli nehrajou porád 😁

trojAAAcko
trojAAAcko 18.02.2025, 09:40:05 xxx:xxx.4b97:8e76
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 18.02.2025, 09:10:45

Zrovna o Jimovi jsem si nějaké věci zjišťoval a jako člověk mě působí jako fajn a upřímný člověk. Povahově asi nejlepší je Keanu Reeves což taky je pochopitelné vzhledem k jeho osobním neštěstím. Zvaný filantrop Holywoodu. Třeba nedávno jsem se o něm dozvěděl menší zajímavost a to, že párkrát ho hlídal Alice Cooper (když jsme v hudebním vlákně) když Keanova matka zůstala déle v práci. 😃 

lesnizinka
lesnizinka 18.02.2025, 10:38:56 xxx.xxx.83.0

Ano, Cruise je malý, asi stejně, jako můj muž, nějak kolem těch 175 asi má. Pro mě je ale velký každý dostatečně😉 mám 163. A navic scientolog…tím si to u mě posr…ostatně stejně jako každý vyznávající nějaké náboženství😏 A kdo by nemiloval Keanu?😊 Krásný, slušný chlap. V Hollywoodu spíš vyjímka.

Tap (neregistrovaný) 18.02.2025, 10:51:11 xxx:xxx.b7f:366f

Francouzi mají/měli svůj specielní šarm, co říkáte, dámy?

eva (neregistrovaný) 18.02.2025, 11:46:54 xxx.xxx.163.53

A co Delon, ten se vám nelíbí? S tím byste šly??🤣 Tedy kdyby se vrátil čas…🙂

eva (neregistrovaný) 18.02.2025, 11:55:22 xxx.xxx.163.53

Mně se ti vyloženě hezounci nelíbí, asi jsem divná…pro mě krásnej charismatickej chlap byl např. Karel Heřmánek…Cruise mi přijde strašně zženštělý, prostě jako ženská..😏promiňte..🙂asi mám divnej vkus..😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.