Mně se ti vyloženě hezounci nelíbí, asi jsem divná…pro mě krásnej charismatickej chlap byl např. Karel Heřmánek…Cruise mi přijde strašně zženštělý, prostě jako ženská..😏promiňte..🙂asi mám divnej vkus..😀
Mám hezounka doma, jsem zvyklá😉 Já co nesnáším, jsou fousy. Taťka byl zarostlý černýma chlupama jak opičák😜 doslova celý, holit se musel denně. Brácha je na tom podobně, ten si už holí i hrudník a záda. Takže jsem ráda, že muži moc chlupy a fousy nerostou. Strniště mi neva, ale teď ta móda kanadských dřevorubců…to mám ty idoly přebrané raz dva😜
Ja koukám pravě na tu výšku. Manželův svědek, kamarád, je strasně hezký, ale asi stejně vysoký jako já, a to je “stopka” pro mě. A bývalý profesor tělocvikář má 2 metry, hezkej teď už vůbec není (ja bych dala fotky, ale cizího ne, mám i před i po), a stejně to tam je. Jinak z českejch po ksichtu jo Heřmánek, mám rada i Mrkvičku a Vetchého (toho opravdu jen jako herce) a z mladejch se mi nelíbí nikdo, jen Lambora má stejný účes, jako obcas já 😁
eva (neregistrovaný)18.02.2025, 12:49:47xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 18.02.2025, 10:51:11
Určitě ano! Mně se právě líbí u těch filmů s Delonem🙂 hlavně i ta hudba…to samé filmy s Lino Venturou, třeba Dobrodruzi - skvělá muzika..naposledy jsme doma koukali na starý film s Delonem Kdo nastaví kůži, taky super hudba a písničky…u těchto filmů si krásně odpočinu a vrátím se do minulosti…😉
eva (neregistrovaný)18.02.2025, 13:39:50xxx.xxx.163.53
»
Odpověď na příspěvek uživatele Už nechovatel z 18.02.2025, 12:56:32
Jj, i ta ostatní hudba z tohoto filmu…
Nebo hudba z filmu Zvíře od Cosmy - zvláště silný zážitek v podání Českého národního symf. orchestru - vysílala čt 1, skladba Zvíře je asi 31. minuta od začátku…to jsem tenkrát litovala, že jsem nešla “naživo”…
Tak zas od rána sedím tady a pouštím si zpětně mnou zmeškané příspěvky🥰
Kamínky si přáli na každém našem hraní🙂Jim mě potěšil-je jedno,kdo to zpíval,ale hooodně dlouho jsem ho neslyšela..Daru jsem měla ráda jako malou,nebo o něco větší..ale mám dojem,že ty zpěvačky stejně jak to napsala myslím Coudas,jsou na stáří přehlídkou postavy a nahoty-stejně právě ta Dara..To patří jinam,na zpívání by se nemusela prezentovat jen v “prádle”..stejně jak ta -neumím to teď napsat Be-cosi..coutry písnička v jejím podání??? je snad víc lepších!!ona přece není country zpěvačka..pár covbojů,a mezitím pózuje polonahá tááá..Vůbec se to do toho nehodí😲
Raduš,tys byla pozvaná za Cruisem,a zkrz nějaké kraviny jsi tam nešla??že je sci-cosi?no a? hrdost bych nechala za dveřma..kdy se komu naskytne se potkat se slavnýma lidma? ten Jimi se mi nelíbí asi jediný z herců..tady je vidět,jaký máme rozdílný vkus🤭
A na Dáju jsem si vzpomněla,jak trsá u těch rychlých moderních👏
To s tou Beyonce mi vybíhá stále, ale tak naposled k tomu jen, že opravdové hvězdy country se od toho distancují. Alan Jackson odešel před jejím vystoupením na country cenách, a prostě kolují samé hlášky “Ahoj, já jsem Beyonce a teď jsem country hvězda. / Ahoj, já jsem Alan Jackson, ne nejsi.” Možná je to to, co nazývají “tolerancí”. Jsem jiný, musíte mě tolerovat, to je pokrok.
Vyběhli mi tu Příbuzní, nevím, jestli jsem zmiňovala. Hodně jsem je poslouchala za mlada, kazety furt ve walkmanu. Na koncertě jsem dokonce jednou s kamarádkou zpívala myslím že Stánky, a já hrála na kytaru Vojty Nedvěda 😀 (Lepší jak jít s Tomem Cruisem 😀)
Trošku smutná, ale album Schránka se mi líbilo asi nejvíce. Poslouchala jsem při všech cestách, hodně vzpomínek…