tohle je taková těžší hudba…ale já si to dnes tady pouštím na plné kule…Tahle,když si ji dám do sluchátek..tak některé pasáže přebíhají z jednoho ucha do druhého…Ale né ta malá chrastítka..Mám kvalitní velká sluchátka…Desky jsem dala před asi 3 rokama pryč,a náhodou jsem narazila tady,že se to dá najít na Youtubku…tak obnovuju vzpomínkové dny.kdy oprašuju tyhle písničky a užívám si je….Jsem zvědavá,jestli najdu podobné příznivce této hudby?
eva (neregistrovaný)24.07.2025, 11:11:30xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2025, 11:04:45
Jj, nejlepší byl včera telefon s mým tátou - “Teď umřel nějaký Ozzy Osbourne, do teď se o něm nikde nemluvilo a teď jsou toho plné zprávy v televizi”….a syn: “ Ale dědo, to byla velká hudební legenda přece…” …"hm, to je možný, ale my ho neznáme"🙂
Jj, nejlepší byl včera telefon s mým tátou - “Teď umřel nějaký Ozzy Osbourne, do teď se o něm nikde nemluvilo a teď jsou toho plné zprávy v televizi”….a syn: “ Ale dědo, to byla velká hudební legenda přece…” …"hm, to je možný, ale my ho neznáme"🙂
Jo, moje mamka, věkově jeho vrstevnice, by dokonce řekla, že je to vlasatá řvoucí opice. 😂
U nás to včera bylo skoro naopak, až na to, že syn ho velmi dobře zná. Ráno v autě říkám synovi, že umřel Ozzy, a syn skoro v šoku, že to nevěděl. Nesleduje zprávy, soc. sítě a pak to takhle vypadá. 😄
eva (neregistrovaný)24.07.2025, 11:50:01xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.07.2025, 11:14:57
Tak to je syn šťastnej člověk vlastně..🙂…mně když přijde mladší kluk někdy na oběd, projíždí u jídla neustále mobil..😀, a jeho děti už pomalu taky brzy začnou..🤔 proto já nejsem na žádných sociálních sítích, abych nemusela nikoho sledovat a lajkovat..🤣
Tak já se přiznám, že Sabbaty jsem nikdy moc neposlouchala, to je na mě už dost tvrdý…ale za mlada byl Ozzy moc pěknej kluk 🤣
Ono tátovi bylo dost divný, že doteď o něm v televizi nic neslyšel ( on sleduje zprávy velice bedlivě ) a najednou je ho plná televize, to nějak nemohl pochopit..😀
Tak to je syn šťastnej člověk vlastně..🙂…mně když přijde mladší kluk někdy na oběd, projíždí u jídla neustále mobil..😀, a jeho děti už pomalu taky brzy začnou..🤔 proto já nejsem na žádných sociálních sítích, abych nemusela nikoho sledovat a lajkovat..🤣
Tak já se přiznám, že Sabbaty jsem nikdy moc neposlouchala, to je na mě už dost tvrdý…ale za mlada byl Ozzy moc pěknej kluk 🤣
Ono tátovi bylo dost divný, že doteď o něm v televizi nic neslyšel ( on sleduje zprávy velice bedlivě ) a najednou je ho plná televize, to nějak nemohl pochopit..😀
Jo, on na to nějak moc není a to je mu 24. Já teda FB mám, ale v podstatě jen kvůli psům, potřebuju info o akcích, tam je toho nejvíc, a pak teda taky potřebuju být v kontaktu s majiteli odchovů a těm ten messenger nějak víc vyhovuje.
Včera na rádiu Beat hráli Ozzyho celej den, tak kdo měl dlouhou cestu, ten si ho užil do sytosti. 😊
Já totiž hned ráno jsem sem dala video-odkaz na toho Ozzyho..a chtěla jsem to napsat,že umřel…(bez textu to video nepustí)no a nic!! až za hodně dlouho jsem zjistila že mi umřela klávesnice..číst jsem všude mohla ale nešlo mi psát..Baterky nový…a nic..pak jsem si všimla,že nesvítí…jojo,Sabaty jsem poslouchávala s bráchou…