No a do třetice, to už není vzpomínková, ale nedávno jsem jela autem do vedlejší vsi a hráli ji v rádiu…něco mi to připomínalo, tak jsem zagooglila … super hlasy…ani jsem netušila, že takhle zpívali spolu…
tak tuhle slyším poprvé..na čem hrají takové písničky??
Ale"chytila jsem na pasece motýlka" ze 76 roku,to jo,tu jsem slýchávala.…Skupina mladinkých-skoro děcek některých..Pak jsem se vdala,a byly jiné starosti..
.ale tu první taky né..Tam je vidět ta nesmělost těch “cukroušků”..na nich je vidět ještě ta pokora..první mi trklo,že hrají na playback,ale to neva..Vlastně všichni myslím..nebylo vidět šňůry od kytar a tehdy nebyly dálkové..
eva (neregistrovaný)07.08.2025, 09:06:51xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 07.08.2025, 07:47:41
Bobčo, tuším to bylo rádio Signál…
Jojo, prázdniny a tyto písničky a jiné…je to playback, jasně.
Já jsem právě měla včera hudební odpoledne s vnoučkem a zkusila jsem mu pár takových písniček pustit, ale nechytala jsem se🤣, on poslouchá nejraději metal a tak..( je mu teprve 8 )🤣…tak jsem si pouštěla pro sebe a vzpomínala, chjo, ten čas tak strašně letí, děs..😔
eva (neregistrovaný)07.08.2025, 09:10:33xxx.xxx.162.210
»
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 07.08.2025, 04:22:32
Jj, mně bylo o něco méně, ale tuto písničku tenkrát hrávali hodně v rádiu, tuším na Hvězdě nebo takové nějaké stanici…léto, voda, večer letní kino…super čas! To dnešní děti a mladí si nedokážou vůbec představit..že jsme se potulovali jen tak za městem, u vody, bez mobilu…