děvčata..takové a podobné písničky ze života(nejen citovky)jsem si nahrála na novou MP3…Mám jich tam 247🤭🤗..V nemocnicích jsem měla malou,starou,tam bylo asi 50,a ty jsem mlela ty 2 a půl měsíce dokola..Měla jsem tam i cizí písničky..ale díky nim jsem to přežila…A začalo to vlastně někde,kde jsem slyšela od Mariana Liptáka “za každou vteřinu s tebou”,zeptala se,kdo to zpívá,a už to jelo…Vím,jsou si svým způsobem podobné,zpěvy(hlasy) naštěstí miluju-ten “univerzální” mužský hlas a ženský-dlouho jsem nevěděla,že to nezpívá ženská,až jsem ji slyšela od jiného…a ona mi to napsala,že texty jsou originály,a ostatní je AI…ale i kdyby né,mně to nevadí…se mi to líbí a to je důležité👍🙏
Další “můj song”. Text jsem napsala v 16ti letech, když se přestavovala společná chalupa, kde jsem pak strávila 5 nádherných let. Bo babina si radši, po tom, co jsem přitáhla koňa, tadši koupila vlastní 🤭
Já teda musím říct, že jsem totálně mimo proud v tomto vlákně…hodně poslouchám remixy…ideálně ty, který “používají” fitness dance studia (něco jako zumba)…a teda to nejvíc umírněný je od Miley Cyrus..
Já začala podle těch kluků cvičit…před lety jsem doma dost cvičila zumbu…tak jsem ty jejich videa nakoukala a říkám si, že ty choreografie nejsou složitý, že to dám…
No tak to byla moje naivní představa, jsem se spíš motala jak nudle v bandě…takže mi trvá i třeba hodinu, než si to rozfázuju a naučím, aby to trochu vypadalo…jsem si vždycky o sobě myslela, že jsem pohybově nadaná, ale teď si připadám trochu jako dřevo, teda trochu víc…ale už se to trošičku zlepšuje, už jsem přeci jen přinutila trochu mozek, aby mi ten pohyb synchronizoval…