kometa:Ty nohy v protisměru, to je normální? Já viděla kuře naposled jako dítě.
Já vidím tři kuřata vedle sebe, dvě hlavou dopředu, jedno opačně😉
Jak v protisměru? 😄
kometa:Ty nohy v protisměru, to je normální? Já viděla kuře naposled jako dítě.
Já vidím tři kuřata vedle sebe, dvě hlavou dopředu, jedno opačně😉
Nijak. Mé oko přehlídlo, že jsou tam dvě kuřata v zákrytu. Podívala jsem se znovu a lépe a už to vidím.
P.S. Předpis na nové brýle mám.
Osychaj z líhně, ležej a nahřejvaj hlavy tohle vystrčilo prdelku, že prej je to lepší žůžo 🙂 Kdyby mělo nohy v protisměru, už by se kamarádilo s kocouřím žaludkem 🙂
JardaPecival:Prej hlava nahřátá už dost, teď ještě druhou stranu 🙂
..kouzelná kuřátka 😇😍!!..jaké to máte plemeno?..to jsou ty vaše krasavice?😀..
Světlý sou moje prdelky a tmavý sou koupený nosný hybridky zo Slovenska.. Zatial něnesů, až čosi něskoro 😄
😄😄tak nech sa darí 😀👍…to jsem zvědavá,na ty Vaše černé hybridky🙂…já mám zatím 5+7 kuřátek pod dvěma kvočnama milflérek…velká kuřata zatím nelihnu.. nejspíš obnovu starých slepic (maransek a vlašek), vyřeším opět nákupem hybridek😄..
No, pochytat určitě nějak jdou, bo jinak bych se k ní nedostal 😉
Díky moc, zadařily se mi ty velsumky. Zítra založím líheň a začnou tři týdny modlení 🙂
Už se klubou? To jsou nějaký turbokuřata 😲 Nebo už je to tak dlouho 🤔
4.4.2025 14:00 nasazeno, letí to..
list:Díky moc, zadařily se mi ty velsumky. Zítra založím líheň a začnou tři týdny modlení 🙂
tak to je paráda.. zdrobnělý velsumky sem chtěl nejdřív, než sem "objevil" wyandotky.. tak ať se daří a průsery se zdaleka, ale zdaleka vyhejbaj 👍👍
Díky moc 😊 Snad z toho něco bude 😉
Letí to jak blázen 😲
Na obrázku už chybí jen vyšší cenovka.🤣🤣
prosím vložit i do Veselého okénka 👍
..super 😂👍..i to je dneska možné 😂🤦..
.dneska při ranním krmení zvířat,jsem se lekla.. můj krásný pomořanský houser je na krku od krve😲…ale vůbec nic mu není 🤔…tak mě napadla jediná možnost, že se pravděpodobně porval s kunou nebo jiným predátorem, když v noci hlídal husy na hnízdě…prostě se super 👍..
Nevím kam to napsat, zeptám se prosím. Dnes jsme zabili 4 letou hybridku, od loňského konce léta už nenesla, občas z ní vypadlo vejce v bláně, bez skořápky. Když jsem ji oškubala, měla před prdelkou velkou bouli. Po vykuchání tam bylo toto.3 boule a v tom žloutky. Ten obal boulí vypadal takový pevný, jako od žaludku. Dvě jsem rozřízla a jednu nechala, aby bylo vidět. Můžeme takovou slípku uvařit a sníst jako polévku, nebo uvařit psovi, či vyhodit? Maso je pěkné, nikde žádné podlitiny apod. úplně normální. Ptám se proto, jestli je to k jídlu a co to je ty boule
No boule budou zřejmě nějaké zbytky nepovedených vajec, slepici bych klidně snědla 🙂 V každém případě pokud byly ty útvary součástí vnitřností, tak bych se toho nebála, samozřejmě počítáme s řádnou tepelnou úpravou.
No,já nevím🤔..tohle kdybych vyndala ze slepice,tak bych ji uvařila psovi…může už v ní být zánět…