I z hradecka je jich tam dost. I venkovní.
já sem Hradec,
co takhle?
já sem Hradec,
co takhle?
I z hradecka je jich tam dost. I venkovní.
Nením,jak tady co uvádíte,ale z útulku kočky na ven nám nedali. Chtěli pouze domů.
JardaPecival:Chtěl sem se tam zejtra stavit a paní už má jen kocourka.. Takže nic..
Proč nechceš kocoura? Kastrace je levnější.
Já chci společně kočku i kocoura.. Ve dvou se to lépe táhne..
JardaPecival:Já chci společně kočku i kocoura.. Ve dvou se to lépe táhne..
Tak to jo, tomu rozumím. Dva kousci jsou rozhodně lepší.
🤣🤣ukázkový příklad drsňáckého zabijáckého predátora 👍 👍😂😂😂…mazlíček k zulíbání 😀😻😻
😄
https://www.facebook.com/prirodanovinky/posts/pfbid037ft4tNy9pZJzuGg5X2MDEVG3Qer1DE5HNbbmRjmDCr3qVgRbmeibHpp2yVt652Bql
"Ptáci jsou žijící dinosauři – a teď to máme potvrzeno i molekulárně!
Vědcům se podařilo extrahovat a sekvenovat kolagenové proteiny z 68 milionů let staré fosilie Tyranosaura rexe – a co zjistili, je neuvěřitelné: molekulární podobnosti s dnešními kuřaty. Výzkum vedený Dr. Mary Schweitzerovou (North Carolina State University) a publikovaný v časopise Science (duben 2007) použil špičkové metody z onkologického výzkumu k izolaci sedmi kolagenových sekvencí z fosilie stehenní kosti T. rexe nalezené v Montaně. Výsledek? Tři z těchto sekvencí odpovídaly proteinům nalezeným u kuřat. Další měly podobnosti s obojživelníky, jako jsou žáby a mloci. Tento objev poskytuje přímý důkaz, že ptáci nejsou jen vzdálení příbuzní dinosaurů – oni jimi jsou. Přesněji řečeno, potomci teropodních dinosaurů, jako byl právě T. rex. Tato studie nejen potvrzuje desetiletí evolučních teorií založených na fosiliích, ale také vyvrací domněnku, že proteiny nemohou přežít fosilizaci po miliony let. Zatímco nás to nepřiblíží ke klonování dinosaura (DNA zaniká mnohem rychleji), otevírá to zcela nové možnosti v evoluční biologii – včetně lepšího mapování vývojového stromu života.
Zdroj: Schweitzer, M. H., et al. (2007). Science, April 2007.
Tak a od teď jim neříkám kanibalky,ale dinosaurky.🐓
To ja vim uz davno.. jak se na me mlsne koukaj.. zdycky si rikam, hlavne neomdlit uprostred vybehu, hlavne neomdlit uprostred vybehu 😂
Já taky. Už dlouho říkám, že slepice je jenom zmenšený tyranosaurus. Stačí se jí podívat do toho žlutého oka…
JardaPecival:To ja vim uz davno.. jak se na me mlsne koukaj.. zdycky si rikam, hlavne neomdlit uprostred vybehu, hlavne neomdlit uprostred vybehu 😂
🤣🤣🤣🤣🤣..se tedy chechtám !!!…hlavně neomdlít !!!…také už byste se nemusel probudit 🤦🤦😂😂👍
kometa:Já taky. Už dlouho říkám, že slepice je jenom zmenšený tyranosaurus. Stačí se jí podívat do toho žlutého oka…
Jj..ale z bezpečné vzdálenosti…..😂🐓…
Dobře, tak vyfotit teleobjektivem.😉
kometa:Dobře, tak vyfotit teleobjektivem.😉
Jj,to by bylo bezpečnější..já jsem si vzpomněla na tátu, kterého v dětství klovla slepice do oka, určitě to bylo hrozé a stále nám to ,dětem , připomínal...tak to říkám i svým dětem a vnoučatům , když si chytí slepičku a drží ji blízko obličeje…
To říkáte dobře.
když jsem byla kdysi na praxi u přežvýkavců, vyprávělo se tam o člověkovi, co ho sežrali brojlerový kuřata, co vykrmoval ve sklepě
upadl na schodech a bylo. podle toho, co zůstalo, nebylo úplně jasné, jestli umřel tím pádem nebo až potom během konzumace.
No, to je hrozné…ale věřím tomu, takové hejno hladových ptáků, potomci rodu tyranosaurus, to dokáže..hrozná představa…z toho plyne ponaučení - nechovat brojlery ve sklepě 😂…u nás ve sklepě nemám ani signál telefonu!!🤦
nebo až potom během konzumace.
Co si budeme namlouvat - granule nebo maso? Já taky radši tatarák než amarouny.