https://www.chovzvirat.cz/inzerat/215288-daruji-kotata/
To máte doma
potomci rodu tyranosaurus,
Vyprávěl nám ošetřovatel hus ze Žáru - známá velkofarma. Že to jednou zkusil - jenom si tak sednout do výběhu mezi ně a nehýbat se. A husy začaly - prozkoumávat, popotahovat za oblečení, uždibovat - kdo ví, jak by pokračovaly. Omylem zapomenutý traktor přišel o ventilky na pneumatikách a další odundatelné součástky.
A to je husa ve srovnání se slepicí skoro vegetarián.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/215288-daruji-kotata/
To máte doma
Jste skvělá, že jste si na mě vzpomněla.. ale.. ALE!! Muselo Vám pískat po jedenáctý dneska když jste psala tenhle příspěvek v uších, protože přesně v tu dobu sem dorazil domů s přepravkou uvnitř s černým ďáblikem 🙂 Cestou brečela, doma sem ji nechal na lavičce asi půl hodiny v přepravce, čistil sem doupě pro kočky, přivez sem ji dost na rychlo, dal nový seno, pořád mňaukala, dostávala do přepravky kousky uzenýho(domácího 😉), vždycky když sem se přiblížil začala příst, to mi bylo jasný, že to bude dobrý.. Pak sem ji pustil.. Dostala mlíčko, čerstvou polívku z letošního kohoutka a bylo vymalováno.. Přes den pak už řádila, “lovila” mouchy, sledovala ptáčky a rozvazovala tkaničky.. Večer pak byla na vokně a divně koukala, proč nebudu spát s ní na seně 🙂 Láska prostě prochází žaludkem, to mi nikdo nevymluví 🙂
A eště jedna nepovedená fotka při seskoku z vořechu.. Páníček je prostě po těch pivech pomalej, no 🙂
Paráda a jak se jmenuje nový dravec😀
U mě dycky kocour kocour, kočka kočka a pes pes 🙂 Takže kočka deséš, pocém a už běží 🙂
🤣👍
Dostala mlíčko,
S mlíčkem opatrně, ale to asi víš. Takové kotě ho už ani nepotřebuje.
Jinak vypadá jako můj Archibald III., když jsem si ho před necelým rokem přivezla. Černý a současně pruhatý.
Kámoš/ka je v plánu?
Kolikrát se někdo přivandruje, sporadicky se objevuje jedna stará kočka, takže kámoše nechám spíš asi na osudu..
Poznej deset rozdílů č. 3 aneb závěrečný díl trilogie 🙂
Já vím, že je to života běh.
Ale ta čtvrtá a pátá fotka… To je jako zvrat v thrilleru. 🙂
Ale s hepyendem 🙂
Jak pro koho.
Oba měli šťastný život, velký výběh, poznali sluníčko, vítr jim čechral peří. Odešli v nejlepším, nepoznali žádné bolesti, nemoci nebo neduhy stáří. A smrt byla rychlá a bezbolestná. Jaký lepší happy end pro ně si lze představit?
šak já vim. A taky žeru maso, že jo. Ale sem zbabělá a nejni to maso z mýho dvorka. No. Páč prostě na to nemám. Proto budou jen slepice, tam je to pro pokrytce jako já dobrý.
Velký sem zabíjel tři, čtvrtýho už asi před 3ma nedělema a pátýho si nechávám živýho ke slepičkám.. V 16tejdnech měli čistou váhu 2,6-2,75kila, asi chyba, že sem je do mrazáku nerozpůlil, kdo tohle sežere najednou mi je teda záhadou.. Ale jsem hodně načatej k tomu opustit zdrobnělý plemeno a přejít na nějaký velký..
kdo tohle sežere najednou mi je teda záhadou..
nemáte tam náhodou sličnou novou parťačku? Ta toho zbouchne! 😀 . Ale zásobičky dobrý.
Nějak na můj vkus moc nežere, drží asi linii, chce bejt stále kočka 😀
A nemůže být mladší, než třeba říkali? Jako , že ještě by měla dostávat třeba něco jinčího?