Hedvábky také nechávám , přesto tipuji stejně.. kohoutek..na slepičku má hrubší hlavu, větší zobák..
Dobrý den, pozná prosím někdo z fotky, zda máme slepičku nebo kohoutka? Stáří 4 měsíce. Děkuji
Dobrý den, pozná prosím někdo z fotky, zda máme slepičku nebo kohoutka? Stáří 4 měsíce. Děkuji
Schválně si zkusím tipnout, že kohoutek. Ale jsem naprostá lajka. Odhaduji podle čouhajících peříček vzadu z chocholky 😀 Počkám si, až se vyjádří někdo, kdo hedvábky chová 🙂
Hedvábky také nechávám , přesto tipuji stejně.. kohoutek..na slepičku má hrubší hlavu, větší zobák..
Ano bude to kohout. Chovám je.
Irgl:Ano bude to kohout. Chovám je.
..tak to jsme zadavatele nepotěšili 😀🤭
Mě by to třebas potěšilo.. Mě kohouti nevaděj, je na nich víc masa 🙂
JardaPecival:Mě by to třebas potěšilo.. Mě kohouti nevaděj, je na nich víc masa 🙂
Tak to máte pravdu..ale ti malí kohouti , jako moji rousní zakrslí, radši někomu daruji, než abych je zabíjela ..více práce, než užitku 😀
Proto jsem se zakrslýma přestal, protože o kohouty nikdo nestál a při zabíjení je to opravdu víc práce než užitku
list:Proto jsem se zakrslýma přestal, protože o kohouty nikdo nestál a při zabíjení je to opravdu víc práce než užitku
Tak ,tak😀👍…právě jich mám 5 NAVÍC 😂🤦🤦!!!
Dneska jsme to zrovna řešili doma. Stavíme voliéru pro exoty a já tam mám jen hrdličky a pár kanárů, tak jsem přemýšlel o čírkách, březňačkách a nebo bažantech. Ale stejně mi byl doporučen návrat k zakrslým holandským, který by se mi strašně líbily, ale právě, co s kohoutkama 😢
utrhnout hlavu a dát Noře. Jak udělat psovi radost v jednom kroku.
Bodlinka:utrhnout hlavu a dát Noře. Jak udělat psovi radost v jednom kroku.
..když já mám malého psa 🤭😂
ančovička:..když já mám malého psa 🤭😂
taky by si s 0,5 kg poradil 😉, když tak rozseknout na půl a jen nahrubo oškubat (když si to bude škubat sám - nadělá víc bordelu )
..což to by si Betynka poradila,nedávno mi zamordovala malou, rousnou slepičku 😥..slepička přeletěla plot a přistála tam,kde neměla..ale aby ji sežrala,to ne..je lovec…to Bodlinčina Nora jen jednou polkne 👍😀😂😂
možná neví, že je to vevnitř z masa?
Cp je zkusit uvařit a dát slepicím? Kompletní recyklace.
Já taky 😀
Zbytky slepic slovených liškou jsem přesně zrecyklovala zpět soudružkám.
No nevím, jestli by to Betynka špatně nepochopila, jako že se slepičky můžou ulovit a zbaštit..😲..to bych se potom bála,pustit ji mezi slepice..má silné lovecké pudy😀... syrovým masem ji nekrmim,jen občas něco dostane z kuchyně, tak radši syrové slepičí masíčko nebudu riskovat😂🤦